abdulbaqi ارسال شده در شنبه در 19:37 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عبدالباقی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به یدک کشی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانینش تسلط دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSavage ارسال شده در شنبه در 19:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال اروم خون گرم عشق گیم پایه قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-2 4-6 10-2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه) فکشن جالب و عالیه هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و من بهش مسلطم و دوسش دارم و همینطور جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در شنبه در 19:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:47 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: موبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال صبور باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 --21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و کمک به مردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در شنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:53 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، پرانرژی ، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کم حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول میدونی چرا خوبی های ما به چشم نمیاد؟! چون بلد نیستیم بکوبیمش تو سر بقیه... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirFarBod ارسال شده در شنبه در 20:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:49 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان زحمتکش خوش اخلاق با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فاقد فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عشق و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه یدک کشی و میکانیکی دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaddamGhiya ارسال شده در شنبه در 20:54 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاشار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،زرنگ،باهوش،خوش رفتار،شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای کسب مقام و تجربه این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حقوق خوبی دارد و میتواند درآمد خوبی برای من باشد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KasraOsati ارسال شده در شنبه در 21:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:16 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۴ • اسم واقعی: کسری • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با ذلت و خاری پی شبنم نمیگردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ الی ۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خودم اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم در خدمت پلیر های عزیز و دوستان باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه. و عالی • روزانه چند بار انجمن را می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در شنبه در 21:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:20 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - مهربان - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در شنبه در 21:24 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:24 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ ویرایش شده شنبه در 21:24 توسط Erii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdreza17ht ارسال شده در شنبه در 21:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربان با شخصیت خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8تا10 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن و بهترین فکشن است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و وقت گذرانی. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8بار. نقل قول تا نباشد چیزکی دورت نباشد آدمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza13 ارسال شده در شنبه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:35 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مصلت به بازی و قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: انلاین نبودم تایم نزدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن و کمک رسانی به پلیر ها • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم و لیدر خوبی که دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toghi ارسال شده در شنبه در 23:03 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:03 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادب نشانه ای ترس نی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3:7 4:12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
smah017 ارسال شده در شنبه در 23:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:07 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۶:۰۰ - ۱۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp۸۰ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند هستم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در یکشنبه در 03:35 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:35 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و مؤدب و لا اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کسب تجربیات بیشتر - کسب درآمد تو گیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به مکانیکی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MorGot ارسال شده در یکشنبه در 04:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:16 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عمران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: منظم هستم ، صبور هستم .خونسرد ، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً در هیچ فکشنی نبودم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به مکانیکی ، به این فکشن علاقه دارم از شغل مکانیکی خوشم میاد خیلی دوست دارم تو این فکشن باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه زیادی دارم و به نظر من این فکشن از فکشن ها دیگر بهتر هست و خیلی دوست دارم داخل این فکشن باشم کار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 الی 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در یکشنبه در 06:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 06:07 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 ویرایش شده یکشنبه در 06:08 توسط FasTShoT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RobertSoN ارسال شده در یکشنبه در 06:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 06:32 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 NwA. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinkurd ارسال شده در یکشنبه در 07:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:03 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسینعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان با ادب عاشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار ویرایش شده یکشنبه در 07:03 توسط Matinkurd اشتباه تایپی 1 نقل قول му αccσυηт : GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در یکشنبه در 08:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:16 15 ساعت قبل، CoLoNeL گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقتشو نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن رو دوست دارم و میخوام رنک ۲ این فکشن رو بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ اصلاحیه نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Make ارسال شده در یکشنبه در 08:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و سخت کوش فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ساعت ۴+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00_22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و فضای مناسبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ تا ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taha11228 ارسال شده در یکشنبه در 09:01 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:01 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمدطاهاجعفری • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پایه و دوستار ارپی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 _ 01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تنوع و امکانات ماشین یدک کش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میشه توش ارپی کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی3بار ویرایش شده یکشنبه در 09:02 توسط Taha11228 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در یکشنبه در 09:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲الی ۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل اینکه عاشق این فکشن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶بار نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PorYaa ارسال شده در یکشنبه در 10:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:29 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با نظم عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟۱تا ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18.00 -20.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همه رفیقام داخل این فکشن هستند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول 𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒! :my acconts :my brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jsksjisjsjsjwjehehjeje ارسال شده در یکشنبه در 10:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:33 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 13 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق پر اشتیاق اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2_5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت ۱۳ الی ساعت ۱۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از یدک کش خوشم میاد و عاشقشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوب و آدمای خوبی در اون فعالیت میکنن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲_۱ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alimojavery1 ارسال شده در یکشنبه در 10:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.