LoverBoy ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:سهیل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه ویرایش شده January 8, 2022 توسط DarkHell نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaNiTaS ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه کردن• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hortado85 ارسال شده در January 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب خوش رفتار باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 07:00 - 14:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اف بی گرفتم و ترک نکردمش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): در نگاه اول علاقه مند شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم راحت به سرور و پلیراش کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 بار نقل قول ‹›???'? ????? ?? ?? ?? ????; ? ???'? ???? ????? ???????... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عطیه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی اعصاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Draven ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ALI • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متنوع • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلیل خاصی نداره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 و 3 بار • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متنوع • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخوام این فکشن رو امتحان کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 و 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - مهربان - خوش اخلاق - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از روی علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اشنایی با دستورات مکانیک • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر شب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 با سلام خدمت متقضیان عزیزاقلیت Tow Truck Company عضو فعال می پذیرد.درخواست های پیش از این پست نادیده گرفته می شوند، در صورت تمایل دوباره درخواست قرار دهید.پ.ن: مستحضر باشید که اولویت با کسانی می باشد که زودتر درخواست ورود بدهند. نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hortado85 ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب خوش رفتار باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 07:00 - 14:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اف بی گرفتم و ترک نکردمش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): در نگاه اول علاقه مند شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم راحت به سرور و پلیراش کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 بار نقل قول ‹›???'? ????? ?? ?? ?? ????; ? ???'? ???? ????? ???????... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
scopi ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - مهربان - خوش اخلاق - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از روی علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اشنایی با دستورات مکانیک • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر شب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در January 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:سهیل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
riskpk ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: عرفان • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: سابقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحت تره برام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 با سلام و احترام@MOHSEN2820 درخواست عضویت شما برای اکانت hector1213 قبول شد.@scopi درخواست عضویت شما برای اکانت $copi قبول شد.@DarkHell درخواست عضویت شما برای اکانت Master_ArSaCiA قبول شد.@riskpk درخواست عضویت شما برای اکانت risk_tp قبول شد. __________________________________________________________________________________ اولویت بندی به شکل زیر می باشد: 1. 2. 3. 4. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ توجه داشته باشید که طبق اولویت بندی با شما تماس گرفته خواهد شد و تست به عمل خواهد آمد، پس از هرگونه مزاحمت برای لیدر یا ساب لیدر دوری کنید. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پیمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه فکشن نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اشنایی با دستورات مکانیک • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matin66 ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 18 • اسم واقعي: متين • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: خودمو زياد نميشناسم ولي با وفا هستم • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ خيلي زياد • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگي دارد • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: علاقه نداشتم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): ليدرشو دوست دارم • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون علاقه زيادي دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ هميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 30 • اسم واقعی: maede • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیخیال • روزانه چقدر بازی می کنید؟زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟15:00 الی 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دارای مرام و معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلایل خاص • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ علاقمندی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سرو سامون دادن سرور • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار ویرایش شده January 11, 2022 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luck ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی عادی و آرام و خوب و بقیه ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 2 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حواس پرتی کردم کیک شد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 2 یا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2022 با سلام و درود@FBI درخواست عضویت شما برای اکانت GOZAL قبول شد.@Matin66 درخواست عضویت شما برای اکانت Livenho قبول شد.@Pokers درخواست عضویت شما برای اکانت Dark_Girl قبول شد. @iErfaN درخواست عضویت شما برای اکانت MrPatrick قبول شد.@Luck درخواست عضویت شما برای اکانت Supap قبول شد. __________________________________________________________________________________ اولویت بندی به شکل زیر می باشد: 1. 2. 3. 4. 5. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ توجه داشته باشید که طبق اولویت بندی با شما تماس گرفته خواهد شد و تست به عمل خواهد آمد، پس از هرگونه مزاحمت برای لیدر یا ساب لیدر دوری کنید. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: اراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷:۰۰-۱۹:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن دوستانه است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و کمک میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
paniz ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: زود عصبانی میشم ولی مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستان بهم معرفی کردند و کار باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟من یدکشی رو دوست دارم وحوصله دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moatad ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوب و گیمر عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1تا2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فرق داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش ارم پول خوبی میده کاری هم نباید بکنیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوبی میده منم عاشق پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 با سلام و احترام@mohammad123333 درخواست عضویت شما برای اکانت AGameCraft قبول شد.@paniz درخواست عضویت شما برای اکانت @parham@ قبول شد.@sos درخواست عضویت شما برای اکانت terminator1400 قبول شد. __________________________________________________________________________________ اولویت بندی به شکل زیر می باشد: 1. 2. 3. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ توجه داشته باشید که طبق اولویت بندی با شما تماس گرفته خواهد شد و تست به عمل خواهد آمد، پس از هرگونه مزاحمت برای لیدر یا ساب لیدر دوری کنید. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 1 نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در January 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، با استعداد، باهوش، شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): افزایش تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باهاش آشنا هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 50 بار نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 با سلام و احترام @AbbasMZ درخواست عضویت شما برای اکانت Ceasar قبول شد، آماده ی تست باشید. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ توجه داشته باشید که طبق اولویت بندی با شما تماس گرفته خواهد شد و تست به عمل خواهد آمد، پس از هرگونه مزاحمت برای لیدر یا ساب لیدر دوری کنید. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
valhala2020 ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:13 • اسم واقعی:امیر محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوب رانندگی عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):8 تا 12 ساعت و 16 تا 21 ساعت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون پولش خوبه و کارش عالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون عالیه نمیشه ازش گذشت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.