09016720171 ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ بامرام بی رحم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بی دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlayeR ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/DeathSlayer"][/url] • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: کفتر 58 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک کفتر درحال پرواز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تولید نفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ب بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 @alitnt @SlayeR درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست اماده شوید. @09016720171 درخواست شما رد شد. شما دارای تنبیه اقلیت هستید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: ابولفظل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: لوتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بی دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کار بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 @FieRy درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست اماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
younes125 ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدمی خونسرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00تا20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5یا6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkAmir ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خسته بیکار دنبال هیجان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۷:۰۰ ۱۶:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تولین فکشنم میخوام بعدا به فکشن های بالا تر برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هم اسونه هم به کاره یکی مثه من میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ ۳ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 @younes125 @AkAmir درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست اماده باشید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fatemeh ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 • سن واقعی: 23 • اسم واقعی:فاطمه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال هستم تازه اشنا شدم با سرورتون پرو هستم چند سال در سرور های دیگر مکانیک بودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟20ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)12الی 23 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):زیاد کار کردم تو مکانیک در سرور دیگر حیف زود تر اشنا نشدم با این سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 @fatemeh درخواست عضویت شما رد شد. سطح شما کافی نیست (Level +5) نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wallkover ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تابعه قوانین فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):صبح ظهر شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):Activity • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 @Wallkover درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست اماده باشید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohamadsam222 ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 .عکس سایز کوچک از"اطلاعات کاربری"از طریق کنترل پنل" . سن واقعی:16 . اسم واقعی:محمد سام . در 30کلمه خود را توصیف کنید:گیمرم و عشق یازی . روزانه چقدر بازی میکنید:5تا7ساعت . چرا فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن از قبل نداشتم . برای چه میخواهید به این فکشن بیایید:(حد اقل ۳۰ کلمه):رشتم تو واقعیت مکانیکه و به دنبال یه فکشن که باهاش بتونم لذت ببرم کار کنم . چرا فکر میکنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:رشتم مکانیک هست . روزانه چند بار انجمن را چک میکنید:5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 @Mohamadsam222 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. 1 نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvador ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب وخوشگفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم برای این فکشن ساخته شده ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه برام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 @Salvador درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. 1 نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hortado85 ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی بسیار اگاه با هوش و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فرد بسیار خوب باهوش و اعتماد به نفس بالایی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ‹›???'? ????? ?? ?? ?? ????; ? ???'? ???? ????? ???????... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 @MOHSEN2820 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده باشید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حاج رضا ارتگا توصیف نمیخواد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و فکر میکنم فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 یا 4 بار نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsan138500 ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمداحسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به قوانین عمل میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱تا۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:00تا۲۲:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون ای فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم به مردم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱تا۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Timothy ارسال شده در April 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2021 @ORTEGA @parsabmw @ehsan138500 درخواست عضویت شما قبول شد. برای تست آماده شوید. نقل قول ..Dᴏɴ’ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش کاری فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد 1 نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 @Toreno درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در April 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: استوار و محکم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همین طوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بازم علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟19 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.