Delniya ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت مدیریت و بازیکنان بارها شده که لازم بوده وضعیت بازیکن در حال تعقیب رو برای اینکه ببینیم سوار وسیله نقلیه ای هست یا پیاده شده مدام بررسی کنیم (مخصوصا برای پلیس ها و هیتمن ها) به نظر من اگه Player status پایین Distance به صورت دائمی نمایش داده شه و وضعیت بازیکن رو لحظه به لحظه گزارش بده دیگه مجبور نیستیم هی از دستور Find/ استفاده کنیم. ممنون ویرایش شده September 3, 2019 توسط Delniya 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در September 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2019 کاملا موافقم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در September 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۱۳ در 03:41، Delniya گفته است: بارها شده که لازم بوده وضعیت بازیکن در حال تعقیب رو برای اینکه ببینیم سوار وسیله نقلیه ای هست یا پیاده شده مدام بررسی کنیم (مخصوصا برای پلیس ها و هیتمن ها) به نظر من اگه Player status پایین Distance به صورت دائمی نمایش داده شه و وضعیت بازیکن رو لحظه به لحظه گزارش بده دیگه مجبور نیستیم هی از دستور Find/ استفاده کنیم. ممنون سلام، واقعا لازمه و اگه به جای اینکه Player Status فقط برای پلیس ها و هیتمن نشون داده بشه، برای همه افراد کاراگاه نشون داده بشه خیلی خوب میشه! البته نظر من اینه که این امکان فقط برای Detective Skill +4 باشه. تشکر. 1 اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 پیشنهاد شما قبول شد. Targeted Ver: 3.4.3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 5, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 انجام شد. جوایز داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده