رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همه لطفا نظر خود را بگویدد من از قای  @Mehrdad پرسید گفت میشه از آقای @ZeRoXهم پرسیدم گفت میشه دوتاشون گفتن میشه فقط یه مدرک بگیر که به کی شر‌ میده و مدرک بگیر که رمز پین بهش دادی گفتم اگه چیت بزنه چی‌گفت اگه مدرک ها رو داشته باشی بر میگرده ولی از  @JinX پرسیدم گفت نمیشه و @DrDepDrDepهم پرسیدم گفت نمیشه اگه میشه هم نظر خود رو بگویید آخر ما بدونیم تو دسته متوسطه میشه به لیدر شر اکانت داد یا نه و اگر میشه چیت بزنه بر میگرده مرسی از همی 

نمیدونوم

:My Account

521815_25GIF-20250915-160207-904.gif

647521_25InShot-20250921-131651543.jpg

521815_25GIF-20250915-160207-904.gif

ما که رفتیم زین جهان         خوش به حال دیگران  ! 

🤫

مدرک بگیر از حرف لیدر 

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝑶𝒏𝒆 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

𝑮𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒐𝒕 𝒇𝒐𝒓 𝒔𝒂𝒍𝒆MohammadAmin.png

𝒀𝒐𝒖𝒓 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒍𝒂𝒅𝒆

𝑻𝒉𝒆 𝒑𝒂𝒔𝒕 𝒊𝒔 𝒉𝒊𝒔𝒕𝒐𝒓𝒚 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒇𝒖𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒊𝒔

𝒂 𝒔𝒆𝒄𝒓𝒆𝒕

14 ساعت قبل، ABOLFAZL17GH16 گفته است:

سلام به همه لطفا نظر خود را بگویدد من از قای  @Mehrdad پرسید گفت میشه از آقای @ZeRoXهم پرسیدم گفت میشه دوتاشون گفتن میشه فقط یه مدرک بگیر که به کی شر‌ میده و مدرک بگیر که رمز پین بهش دادی گفتم اگه چیت بزنه چی‌گفت اگه مدرک ها رو داشته باشی بر میگرده ولی از  @JinX پرسیدم گفت نمیشه و @DrDepDrDepهم پرسیدم گفت نمیشه اگه میشه هم نظر خود رو بگویید آخر ما بدونیم تو دسته متوسطه میشه به لیدر شر اکانت داد یا نه و اگر میشه چیت بزنه بر میگرده مرسی از همی 

کی از من پرسیدی؟ میتونی ولی بدون هماهنگی نمیتونی

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

10 دقیقه قبل، DrDep گفته است:

درسته ولی با اینکه خودمم نمی‌دونستم 😂 

TheNegar.png

ما که رفتیم زین جهان       خوش به حال دیگران !

۱ ساعت قبل، Pace گفته است:

درسته ولی با اینکه خودمم نمی‌دونستم 😂 

:| چیوو

در تاریخ بنویسید

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

4 ساعت قبل، DrDep گفته است:

حاجی باور کن‌پرسیدم گفتی نمیشه ۳ روز پیش دقیق گفتی میشه فقط چیت بخره دیگه بر نمیگرده الان یه سوال دیگه با هماهنگی لیدر قبول کردن اگه چیت بخوره بر میگرده

راستی تا یادم نرفته از ادین کاظم هم‌پرسیدن‌گفتم میشه گفت نه گفت داداش میشه از آقای zerox بپرسی گفت اون ها سوال هاشون از من میپرسن 😂😂🤣🤣 از دست kazem

44 دقیقه قبل، ABOLFAZL17GH16 گفته است:

حاجی باور کن‌پرسیدم گفتی نمیشه ۳ روز پیش دقیق گفتی میشه فقط چیت بخره دیگه بر نمیگرده الان یه سوال دیگه با هماهنگی لیدر قبول کردن اگه چیت بخوره بر میگرده

راستی تا یادم نرفته از ادین کاظم هم‌پرسیدن‌گفتم میشه گفت نه گفت داداش میشه از آقای zerox بپرسی گفت اون ها سوال هاشون از من میپرسن 😂😂🤣🤣 از دست kazem

کار ندارم من ازت پرسیدم این سوال رو همین جواب رو دادی @DrDep

مقرور جذاب kazem 🤣🤣😂 😂 اسم اکانت فرم چیه 

@Semtexاینه من آرش پریدم گفت این ها همه شون سوال ها رو از من میپرسن الان جواب بده آقای kazem 😂😂

حاجی ما آخر نفهمیدم میشه شر داد اگه میشه با هماهنگی لیدر اگه دادیم به لیدر داد به کسی چیت خورد بر میگرده یا نه ؟ جواب بدین لطفا @DrDepDrDepممنون میشم جواب بدی

1 ساعت قبل، ABOLFAZL17GH16 گفته است:

@Semtexاینه من آرش پریدم گفت این ها همه شون سوال ها رو از من میپرسن الان جواب بده آقای kazem 😂😂

حاجی ما آخر نفهمیدم میشه شر داد اگه میشه با هماهنگی لیدر اگه دادیم به لیدر داد به کسی چیت خورد بر میگرده یا نه ؟ جواب بدین لطفا @DrDepDrDepممنون میشم جواب بدی

تصمیم برگشت با سرپرست کارکنانه

در تاریخ بنویسید

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

42 دقیقه قبل، DrDep گفته است:

تصمیم برگشت با سرپرست کارکنانه

آخه تو از سرپرست لیدری که بگیره جا تو 

2 ساعت قبل، ABOLFAZL17GH16 گفته است:

حاجی آخر ما واقعا نفهمیدیم میشه شر داد یا نه بگو دیگه هی نپیچون اگه میشه چیت بخوره مدرک داشته باشیم بر میگرده بگو دیگه ممنون @DrDep

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...