Delniya ارسال شده در August 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2019 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت و بازیکنان میدونید که برای ست کردن Toys با محدودیت سایز همراه هستیم. این محدودیت در اندازه ی بزرگ به خاطر برخی سواستفاده ها منطقی است اما در اندازه ی کوچک قابل درک نیست. پیشنهاد میکنم این محدودیت در اندازه ی کوچک کم یا به کل حذف شود. ممنون ویرایش شده August 19, 2019 توسط Delniya 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 سلام، کاملا موافقم باهات چون واقعا خیلی رو مخه... ضمنا: اگه توی بیشتر شدن اندازه اش محدودیتو کاملا نه ولی کمترش کنید هم خیلی خوب میشه چون واقعا دستمونو میبنده بخوایم یکم خوشمزه بازی در بیاریم اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام. چقدر کوچک؟ شما چه چیزی در سر دارید؟ کدام Toy را جهت اینکار مد نظر قرار می دهید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در September 3, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۸/۶/۱۱ در 17:09، Ali گفته است: با سلام. چقدر کوچک؟ شما چه چیزی در سر دارید؟ کدام Toy را جهت اینکار مد نظر قرار می دهید؟ مثلا میخواستم کش سر بذارم به دلیل اینکه اندازه کوچکتر از 0.5 میخواست نتونستم (برای این کار از knit1 و scarf1 استفاده کرده بودم) یا میخواستم آستین بذارم یکی دو تا از اندازه هاش (فکر میکنم X و Y) کمتر از 0.5 میخواست اونم نشد (برای این کار از کلاه man1 استفاده کرده بودم) میخواستم ببینم اگه میشه محدودیت کوچک کردن برای همه ی Toyها برداشته بشه چون غیر از اینا یکی دوبار دیگه هم به مشکل خوردم الان یادم نیست. ممنون ویرایش شده September 3, 2019 توسط Delniya لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 در 3 ساعت قبل، Delniya گفته است: مثلا میخواستم کش سر بذارم به دلیل اینکه اندازه کوچکتر از 0.5 میخواست نتونستم (برای این کار از knit1 و scarf1 استفاده کرده بودم) یا میخواستم آستین بذارم یکی دو تا از اندازه هاش (فکر میکنم X و Y) کمتر از 0.5 میخواست اونم نشد (برای این کار از کلاه man1 استفاده کرده بودم) میخواستم ببینم اگه میشه محدودیت کوچک کردن برای همه ی Toyها برداشته بشه چون غیر از اینا یکی دوبار دیگه هم به مشکل خوردم الان یادم نیست. ممنون میشه عکس ارائه بدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در September 3, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 (ویرایش شده) در 12 ساعت قبل، Ali گفته است: میشه عکس ارائه بدید؟ این کش که پشت سرمه باید یکم کوچیکتر باشه knit2 هست آستینا هم باید یکم باریکتر باشه man1 هست ویرایش شده September 3, 2019 توسط Delniya لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 پیشنهاد شما پذیرفته شد و Minimum به 0.1 تغییر داده می شود. Targeted Ver: 3.4.1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده