Huge ارسال شده در August 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2019 با سلام خدمت تمامیه دوستان بعضی از دوستان مشکل گذاشتن موزیک با کامند Carradio/ داشتن که تصمیم گرفتم تو این پست به انها کمک کنم. وقتی شما از سایتی موزیکی که پخش انلاین داره رو داخل این کامند میذارید با Error: URL contains special character(s). مواجه میشید و طبیعتا فکر میکنید مشکل از لینک هست اما اگر همان لینک رو با کوتاه کننده لینک کوتاه کنید همه چی درست میشه. من به شما سایته Yon.ir را پیشنهاد میکنم چون میتوانید ادرس اختیاری برای آن بگذارید و حتما دقت کنید که باید از این گزینه استفاده کنید و به لینک خود پسونده mp3 را اضافه کنید مثلا Musicmp3 با این کار ساده دیگر نیاز به آپلود کردن موزیک ندارید و میتوانید از سایت هایی که قبلا این کارو کردن استفاده کنید البته لینک بعضی از سایت ها نیز در سرور کار میکنند و نیازی به انجام این کار ندارید. از دوستانی که این مطلب بدردشون خورد خواهشمندم نظر بدن. 1 نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2019 جالبه ولی یجایی رو متوجه نشدم @Huge اینکه لینکی که اونو باید کوتاه کنیم با yon.ir ، چه لینکی هست؟ لینک پخش انلاین اهنگ همون سایت؟ یا لینکی که از اپلود کردن فایلش بهمون میده؟؟ یا لینک دانلودش؟؟؟ نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Huge ارسال شده در August 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 @RoLLinG لینک پخش آنلاین سایت ها و لینک هایی که بعد از اپلود کردن این ارور و میدن اگه این ترفند و بزنی درست میشه نقل قول mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.