Unavailable ارسال شده در August 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2019 (ویرایش شده) باسلام خدمت ادمین های گرامی. دوتا پیشنهاد دارم امیدوارم بدردتون بخوره: 1: در زندان لطفا وسایل باشگاه رو راه بندازین چون واقعا آدمی که 6 ستاره میشه و میره زندان خسته میشه . اگه وسایل رو راه بندازید یا یه سرگرمیه دیگه آدم هم میتونه Musclese رو 100 کنه و هم حوصلش سر نمیره. خودم اصلا وقت نمیکنم که وقتی آزادم برم باشگاه و کار کنم. اگه راه بندازین که عالی میشه. 2: برای بانک ها ماشین های پول بزارین و NG هم کارش بیشتر میشه(تو هر ماشینی 20 هزار باشه یا کمتر) مثلا ماشین های پول از LS به LV به هر NG که ببره 2 تا 3 هزار و یا بیشتر بده و زمان مشخصی هم داشته باشه (مثلا یکروز با هواپیما بیان یکروز با ماشین) که دزدا بتونن بیان و سرقت کنن. البته HP ماشین هم زیاد باشه و به راحتی نتونن بزنن و حتما هم باید c4 داشته باشن که بتونن در رو باز کنن و پیش پولا هم 2 تا PD یا NG باشه که بتونه دزدا رو بزنه و... Finish ویرایش شده August 16, 2019 توسط javad2510 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در August 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2019 در ۱ ساعت قبل، javad2510 گفته است: باسلام خدمت ادمین های گرامی. دوتا پیشنهاد دارم امیدوارم بدردتون بخوره: 1: در زندان لطفا وسایل باشگاه رو راه بندازین چون واقعا آدمی که 6 ستاره میشه و میره زندان خسته میشه . اگه وسایل رو راه بندازید یا یه سرگرمیه دیگه آدم هم میتونه Musclese رو 100 کنه و هم حوصلش سر نمیره. خودم اصلا وقت نمیکنم که وقتی آزادم برم باشگاه و کار کنم. اگه راه بندازین که عالی میشه. 2: برای بانک ها ماشین های پول بزارین و NG هم کارش بیشتر میشه(تو هر ماشینی 20 هزار باشه یا کمتر) مثلا ماشین های پول از LS به LV به هر NG که ببره 2 تا 3 هزار و یا بیشتر بده و زمان مشخصی هم داشته باشه (مثلا یکروز با هواپیما بیان یکروز با ماشین) که دزدا بتونن بیان و سرقت کنن. البته HP ماشین هم زیاد باشه و به راحتی نتونن بزنن و حتما هم باید c4 داشته باشن که بتونن در رو باز کنن و پیش پولا هم 2 تا PD یا NG باشه که بتونه دزدا رو بزنه و... Finish دوستانی که خوششون اومد لطفا حمایت کنن تا پذیرفته شه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 سلام، مورد اول واقعا لازمه چون سروایس میشیم تو زندان مخصوصا وقتی تایم زیاده... اگه اینکارو کنن واقعا زندان شکل واقعی تری بخودش میگیره. تو سرور های دیگه هم دیدم یه قسمت از زندان پر از وسایل باشگاهه که باهاشmuscle هم میگیرن... 1 نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 تو زندان بیشتر افراد AFK هستن واس همین خیلیا میرن FTP چون حوصله زندانو ندارن و یه سریا هم میان زندان مثل عقده ای ها هی میزنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۲۵ در 14:50، LeyToM گفته است: باسلام خدمت ادمین های گرامی. دوتا پیشنهاد دارم امیدوارم بدردتون بخوره: 1: در زندان لطفا وسایل باشگاه رو راه بندازین چون واقعا آدمی که 6 ستاره میشه و میره زندان خسته میشه . اگه وسایل رو راه بندازید یا یه سرگرمیه دیگه آدم هم میتونه Musclese رو 100 کنه و هم حوصلش سر نمیره. خودم اصلا وقت نمیکنم که وقتی آزادم برم باشگاه و کار کنم. اگه راه بندازین که عالی میشه. 2: برای بانک ها ماشین های پول بزارین و NG هم کارش بیشتر میشه(تو هر ماشینی 20 هزار باشه یا کمتر) مثلا ماشین های پول از LS به LV به هر NG که ببره 2 تا 3 هزار و یا بیشتر بده و زمان مشخصی هم داشته باشه (مثلا یکروز با هواپیما بیان یکروز با ماشین) که دزدا بتونن بیان و سرقت کنن. البته HP ماشین هم زیاد باشه و به راحتی نتونن بزنن و حتما هم باید c4 داشته باشن که بتونن در رو باز کنن و پیش پولا هم 2 تا PD یا NG باشه که بتونه دزدا رو بزنه و... Finish 1: این پیشنهاد را بارها داده شده و 90% هم موافق بودن اما مدیریت پیشنهاد رو قبول نمیکند. از مدیریت تقاضا دارم که اینبار لطفا دلیلی برای رد کردن این پیشنهاد دهید. 2: پیشنهاد خوبی هست فقط باید که برای این کار 4 نفر داشته باشند و در ماشین هم فقط NG باشه تا کار NG بیشتر بشه. بهتره که پول بیشتری هم برای هواپیما میشه که با Shamal پول ها رو برد و در مقصد هم با ماشین پول به بانک منتقل شود. اینجوری دزد ها هم میتونن به ماشین ها حمله کنند. نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 3, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام. پیشنهاد #1 قبول شد و هر جا که وسیله ورزشی باشد قابلیت ورزش کردن باشد. Targeted Ver: 3.6.0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 سلام لطفا تیم اسپیک بیارید نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ در 10:40، Shxyan گفته است: سلام لطفا تیم اسپیک بیارید میتوتی لانچر بریزی و با دوستات صحبت کنی نیازی ب TS نیس الان این پیشنهاد چه ربطی ب تیم اسپیک داشت؟ نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 در 10 ساعت قبل، KingWizard گفته است: میتوتی لانچر بریزی و با دوستات صحبت کنی نیازی ب TS نیس الان این پیشنهاد چه ربطی ب تیم اسپیک داشت؟ اگر زمانی که این پست رو گذاشتم تاریخشو ببینی میفهمی که اونموقع چخبر بود... نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2020 در 10 ساعت قبل، KingWizard گفته است: میتوتی لانچر بریزی و با دوستات صحبت کنی نیازی ب TS نیس الان این پیشنهاد چه ربطی ب تیم اسپیک داشت؟ اون زمان لانچر دارای قابلیت ارسال ویس نبود... نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 در 14 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اون زمان لانچر دارای قابلیت ارسال ویس نبود... اون زمان کی بود؟ در 15 ساعت قبل، Shxyan گفته است: اگر زمانی که این پست رو گذاشتم تاریخشو ببینی میفهمی که اونموقع چخبر بود... کی گزاشتی مگه نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 در 2 ساعت قبل، KingWizard گفته است: اون زمان کی بود؟ کی گزاشتی مگه 15بهمن ماه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 در در ۱۳۹۸/۶/۱۲ در 04:56، Ali گفته است: با سلام. پیشنهاد #1 قبول شد و هر جا که وسیله ورزشی باشد قابلیت ورزش کردن باشد. Targeted Ver: 3.6.0 ورژن 3.6.0 ای خداااااااااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 11:45، AMiREpiCure گفته است: ورژن 3.6.0 ای خداااااااااااا من شنیدم میگفتن 3.4.7 یا همین نسخه دیروز این اتفاق افتاد و تو زندان وسایل ورزشی اومده نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 15 دقیقه قبل، Original گفته است: من شنیدم میگفتن 3.4.7 یا همین نسخه دیروز این اتفاق افتاد و تو زندان وسایل ورزشی اومده What نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 2 دقیقه قبل، MrParadox گفته است: What تو آپدیت دیروز، باشگاه اومده تو زندان یعنی اینکه دیگه تو زندان بیکار نیستیم و میتونیم Muscles بگیریم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 3 دقیقه قبل، Original گفته است: تو آپدیت دیروز، باشگاه اومده تو زندان یعنی اینکه دیگه تو زندان بیکار نیستیم و میتونیم Muscles بگیریم :OOO در 2 دقیقه قبل، MrParadox گفته است: :OOO be man wanted bedid نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 42 دقیقه قبل، Original گفته است: من شنیدم میگفتن 3.4.7 یا همین نسخه دیروز این اتفاق افتاد و تو زندان وسایل ورزشی اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 11:45، AMiREpiCure گفته است: ورژن 3.6.0 ای خداااااااااااا 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در January 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2021 در در ۱۳۹۸/۵/۲۵ در 14:50، iLeytoM گفته است: باسلام خدمت ادمین های گرامی. دوتا پیشنهاد دارم امیدوارم بدردتون بخوره: 1: در زندان لطفا وسایل باشگاه رو راه بندازین چون واقعا آدمی که 6 ستاره میشه و میره زندان خسته میشه . اگه وسایل رو راه بندازید یا یه سرگرمیه دیگه آدم هم میتونه Musclese رو 100 کنه و هم حوصلش سر نمیره. خودم اصلا وقت نمیکنم که وقتی آزادم برم باشگاه و کار کنم. اگه راه بندازین که عالی میشه. 2: برای بانک ها ماشین های پول بزارین و NG هم کارش بیشتر میشه(تو هر ماشینی 20 هزار باشه یا کمتر) مثلا ماشین های پول از LS به LV به هر NG که ببره 2 تا 3 هزار و یا بیشتر بده و زمان مشخصی هم داشته باشه (مثلا یکروز با هواپیما بیان یکروز با ماشین) که دزدا بتونن بیان و سرقت کنن. البته HP ماشین هم زیاد باشه و به راحتی نتونن بزنن و حتما هم باید c4 داشته باشن که بتونن در رو باز کنن و پیش پولا هم 2 تا PD یا NG باشه که بتونه دزدا رو بزنه و... Finish جالبه . موافقم نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.