Integer ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل درود بر همه شما دوستان عزیز در حال حاظر من همینطوری حوصلم سر رفته بود گفتیم یه پروژه همینطوری بسازیم به اشتراک بزاریمش با همه شما دوستان این مسنجر با پروتکل TCP به صورت Asynchronous نوشته شده ( یعنی اینکه شما اگه پیامی بدی، دیگه سرور متوقف نمیشه تا اون پیام رو پردازش کنه و ارسالش کنه بعد بره سراغ بعدی، چون اگه Synchronous باشه، مثلا شما یک پیامی بدی، سرور روی همون فکوس میکنه و حتی اگه کاربر جدیدی ورود کنه وای میسه تا اون پیامه پردازش و ارسال بشه بعد کاربر رو اضافه کنه به سرور )، و خب البته این شکلی نیستش که همین طوری یه چهار تا کد زده باشیم بعد ولش کنیم به امون خدا، کلی قابلیت بهش اضافه کردم، مثلا از رنگ های ANSI اضافه کردم ( کامند پرامپت ویندوز ۷, ۸ و ۸.۱ از رنگ های پیشفرض خود API عه ویندوز استفاده میکنه و کد های ANSI رو شناسایی نمیکنه، اگه ویندوز شما یکی از این ها بود (کلا ویندوز ۱۰ به بعد پشتیبانی میکنه رنگ های ANSI رو) باید از کامند پرامپت Cmder استفاده کنین یا یکی دیگه هم بود که یادم نمیاد ) خلاصه برای هر کاربر یک رنگ رندوم داده میشه، که از رنگ های ANSI استفاده شده از رنگ های خود ویندوز، همچنین قابلیت Multi-Room و Multi-PV هم داره، یعنی شما میتونین با چند نفر چت شخصی (PV) و توی چند تا Room (یا همون Group عه خودمون) باشید و چت کنید، اگه یکی بهتون پیام بده، به شما پیام میاد که توی این پیوی یا روم یک پیام جدید توسط فلانی ارسال شده، با کامند شما میتونید کنترل کنید همه چی رو، مثلا برای ورود به یک روم: /room RoomName اگه روم وجود داشته باشه واردش میشه، اگه روم وجود نداشته باشه میسازتش /pv UserName اگه کاربر وجود داشته باشه هر پیامی که بنویسید بهش ارسال میشه، اگه وجود نداشته باشه ارور میده کامند های بیشتری هم وجود داره خودتون برید اکتشاف کنید دیگه دربارشون, ولی اینا اصلی ها بودن در حال حاظر اگه خواستید پروژه رو، بیاید به من توی چت شخصی پیام بدین بهتون ارسال کنم کد هارو + نکته: من بهتون Boost:Asio رو نمیدم، خودتون برید نصبش کنید نسخه ی Standalone ( نسخه ی تکی عه Asio, بدونه Boost ) رو، + اینکه نکته ای که باید رعایت کنید اینه که اگه از ویژوال استودیو و اینا استفاده میکنین باید لینکر ستینگز این لایبرری هارو بهش اضافه کنید: توی ویندوز: ws2_32 & mswsock & advapi32 مکینتاش & لینوکس: pthread + نکته: توی نسخه های بعدی میخوام بهش SSL/TLS عه فیک هم اضافه کنم که اگه خواستید انتشارش بدید یا مثلا پابلیک کنید با دوستاتون ازش استفاده کنین ارتباطاتتون امن باشه خیلی ممنونم که همراهم بودید تشکر میکنم ازتون خلاصه که اگر خواستید بهم پیام بدید واستون بفرستم ( توی گیت هاب ام هم میخوام اظافش کنم خلاصه گفتم اگه دیدید لینک دادم بهتون اون گیت هاب به منه برید کیفشو ببرید ) خداحافظ همتون نقل قول The only things making you unhappy are your own thoughts :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85387-an-open-source-real-time-messanger-with-c-boostasio/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل سلام Integer عزیز! بسیار ممنونم برای اشتراکگذاری پروژه جذاب مسنجر Asynchronous. واقعاً خسته نباشی برای زمانی که گذاشتی و این همه قابلیت حرفهای بهش اضافه کردی! اگر نسخه پروژه رو در GitHub منتشر کردی، خوشحال میشم لینکش رو بفرستی تا star بدم. پایدار باشی! نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/85387-an-open-source-real-time-messanger-with-c-boostasio/#findComment-890677 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.