AnatomY ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: با سلام به مسؤولان پاسخگویی شکایت از هاستر ها بنده در ایونت ایشون شرکت کردم و سوار یه موتوری شدم که گفتند برم سوار یکی دیگه از موتور ها بشم بعدش رفتم سوار شدم به من گفتند گه کارجک کردم درحالی که من سوار موتوری شدم که کسی سوارش نبود داخل ریکورد کاملا معلومه کسی کارجک کرد فرد کناری من بود نه من بهشون گفتم مدرکشو چک کنه بعد اقدام به کیک کردن من کنه • مدارک (فیلم یا عکس): Record Screenshot - type event ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط AnatomY نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/83236-injustice-in-the-event-guyande/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.