رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

سوال

سلام و درود خدمت بچه های گل بنده آشنایی با hud دارم و حتی hud pc هم میتونم بسازم اما برای اندروید رو بلد نیستم اگه کسی کمکم می‌کنه ممنون میشه یه راهنمایی آسون و جزئی هم باشه من میفهمم چون با فایل های بازی آشنایی دارم

@BigMeeTi @AlCheMy

و سایر عزیزانی که بلدید 

ad6427_25IMG-0970.jpeg

35da28_25GIF-20250728-115325-638.gif

19ac27_25Pending-EDIT-img2828.jpg

169c28_25GIF-20250728-115335-603.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/83190-%DA%86%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-hud-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• 1
هم اکنون، AMllR گفته است:

وقتی به بچه کوچیکه فامیل رو میدی :

با برنامه های gta img tool و txd tool و ZArchiver میتونی hud اندروید بسازی 

006803_257dce03-25domingo-1735917958587.

BoDy.png

RudeKid.png

• 0
6 ساعت قبل، AMllR گفته است:

سلام و درود خدمت بچه های گل بنده آشنایی با hud دارم و حتی hud pc هم میتونم بسازم اما برای اندروید رو بلد نیستم اگه کسی کمکم می‌کنه ممنون میشه یه راهنمایی آسون و جزئی هم باشه من میفهمم چون با فایل های بازی آشنایی دارم

@BigMeeTi @AlCheMy

و سایر عزیزانی که بلدید 

با سلام، برای ساخت HUD یک مرحله نیست شما باید:(fist, Crosshair, Gun pack  و ...) رو بسازید که هرکدام آموزشش همه جا هست و میتونید پیدا کنید و به راحتی یاد بگیرید.

‌‌232524_2575ea28-25b9421-2e1f02-24image0-

2bb024_25wk-logo-design-731343-1166.jpg

6b1124_2575ea28-25b9421-2e1f02-24image0-

• 0
3 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است:

با سلام، برای ساخت HUD یک مرحله نیست شما باید:(fist, Crosshair, Gun pack  و ...) رو بسازید که هرکدام آموزشش همه جا هست و میتونید پیدا کنید و به راحتی یاد بگیرید.

درود بر شما بنده هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم اگه شما بتونید برای بنده فیلمی از آموزشش تهیه کنید هزینش رو هر چی باشه میدم چون خیلی واسم ارزش داره

ad6427_25IMG-0970.jpeg

35da28_25GIF-20250728-115325-638.gif

19ac27_25Pending-EDIT-img2828.jpg

169c28_25GIF-20250728-115335-603.gif

• 0
در ۱۴۰۴/۶/۶ در 20:39، BoDy گفته است:

با برنامه های gta img tool و txd tool و ZArchiver میتونی hud اندروید بسازی 

من نصب کردم ولی نمیدنم باید چیکار کنم اگر میشه اموزش شو بزاری

227c26_251af326-25InShot-۲۰۲۵۰۵۲۶-۱۷۱۲۲۵

My Account

RudeWolf.png

Relaxer.png

My Bro

Scop.png

Jas.png

با ما سرد نباش ، صرما میخوری..!

• 0
هم اکنون، F16 گفته است:

من نصب کردم ولی نمیدنم باید چیکار کنم اگر میشه اموزش شو بزاری

اگر وقت کنم به همین زودیا میزارم

006803_257dce03-25domingo-1735917958587.

BoDy.png

RudeKid.png

• 0

اگر میشه سری تر آموزش بسازید بفرستید 

که ۳ درخواست گرافیکی میزارم کسی نی درست کنه بسته میشه

My Account

RudeWolf.png

Relaxer.png

My Bro

Scop.png

Jas.png

• 0

سلام دوستای عزیز؛ @F16، @AMllR

امیدوارم این پاسخ به دردتون بخوره.

اول از همه یک پوشه درست میکنید و اسمش رو میزازید txd - default سپس مسیر زیر رو پیش میگیرید و txd رو کپی میکنید در این پوشه.

بعدش یک پوشه ی دیگه میسازید به اسم txd - change و بعدش مسیر زیر رو پیش میگیرید و txd هارو در پوشه های txd - change و txd - default کپی میکنید.

از مسیر زیر میتوانید txd های بازی رو پیدا کنید.

Android> Data >ir.arsacia.sa>files>texdb>txd

بعد از اینکه 4 تا فایل txd رو توی دوتا پوشه ی txd - change و txd - default کپی کردید..

برنامه ی TXD Tool رو باز میکنید.چه

(لینک دانلود)

بعد از اینکه txd tool رو باز کردید میرید سراغ پوشه ی txd - change و به هیچ عنوان به txd - default کار نمیگیرید، 

بعد از باز کردن پوشه ی txd - change میتونید به texture های بازی دسترسی داشته باشید، از اونجا textuere ی fist رو پیدا میکنید و حذفش میکنید و از قسمت پایین سمت چپ علامت + رو میزنید و گزینه ی اول رو میزنید و گزینه ی With Alpha (اولی) رو میزنین و از اونجا میتونید آیکون فیست مد نظر خودتون رو جایگزین کنید‌.

پ.ن: 

دقت داشته باشید که حتما اسم آیکون فیست حتما باید fist.png باشد تا بازی کرش نکند.

و سایز فیست 256x256 باشد.

برای جایگزین کردن علامت ایم هم میتونید siteM16 رو تغییر بدید.

و دقت کنید که اسم علامتی که میخواید جایگزین کنید رو هم حتما siteM16.png بزارید و سایزش رو هم در 64x64 بزارید.

و یکی اولی رو حذف میکنید. 

(فهرست ایم ها)

بعد از اینکه تغییرات مورد نظر رو انجام دادید با برنامه ی Zarchiver پوشه ی txd - change رو باز میکنید و txd هایی که روشون تغییرات رو انجام دادید رو توی پوشه ی txd جایگزین میکنید

دقت داشته باشید؛

در صورت کرش کردن پوشه ی txd - default رو باز میکنین و دوباره ۴ تا فایل رو در پوشه ی txd - default رو دوباره کپی میکنین و بازی دیگه کرش نمیکنه.

نقل قول

فکر نکنم بتونید از روی این متن بتونید hud کامل رو بسازید، امکان اشتباه از سمت من هم هست چون با تایپ نمیشه.

لایک ها اگه به ۱۵ تا برسه آموزش ویدیویی رو خدمتتون ارسال میکنم.

(برای دریافت یک نمونه ای که خودم درستش کردم دایرکت بده)

ویرایش شده توسط AlCheMy
اضافه کردن نکته

u61757_1755821466.png

• 0
4 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است:

سلام دوستای عزیز؛ @F16، @AMllR

امیدوارم این پاسخ به دردتون بخوره.

اول از همه یک پوشه درست میکنید و اسمش رو میزازید txd - default سپس مسیر زیر رو پیش میگیرید و txd رو کپی میکنید در این پوشه.

بعدش یک پوشه ی دیگه میسازید به اسم txd - change و بعدش مسیر زیر رو پیش میگیرید و txd هارو در پوشه های txd - change و txd - default کپی میکنید.

از مسیر زیر میتوانید txd های بازی رو پیدا کنید.

Android> Data >ir.arsacia.sa>files>texdb>txd

بعد از اینکه 4 تا فایل txd رو توی دوتا پوشه ی txd - change و txd - default کپی کردید..

برنامه ی TXD Tool رو باز میکنید.چه

(لینک دانلود)

بعد از اینکه txd tool رو باز کردید میرید سراغ پوشه ی txd - change و به هیچ عنوان به txd - default کار نمیگیرید، 

بعد از باز کردن پوشه ی txd - change میتونید به texture های بازی دسترسی داشته باشید، از اونجا textuere ی fist رو پیدا میکنید و حذفش میکنید و از قسمت پایین سمت چپ علامت + رو میزنید و گزینه ی اول رو میزنید و گزینه ی With Alpha (اولی) رو میزنین و از اونجا میتونید آیکون فیست مد نظر خودتون رو جایگزین کنید‌.

پ.ن: 

دقت داشته باشید که حتما اسم آیکون فیست حتما باید fist.png باشد تا بازی کرش نکند.

و سایز فیست 256x256 باشد.

برای جایگزین کردن علامت ایم هم میتونید siteM16 رو تغییر بدید.

و دقت کنید که اسم علامتی که میخواید جایگزین کنید رو هم حتما siteM16.png بزارید و سایزش رو هم در 64x64 بزارید.

و یکی اولی رو حذف میکنید. 

(-لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید-)

بعد از اینکه تغییرات مورد نظر رو انجام دادید با برنامه ی Zarchiver پوشه ی txd - change رو باز میکنید و txd هایی که روشون تغییرات رو انجام دادید رو توی پوشه ی txd جایگزین میکنید

دقت داشته باشید؛

در صورت کرش کردن پوشه ی txd - default رو باز میکنین و دوباره ۴ تا فایل رو در پوشه ی txd - default رو دوباره کپی میکنین و بازی دیگه کرش نمیکنه.

اگر میشه فیلم بگیرید آموزش بدید با تایپ نمیشه

My Account

RudeWolf.png

Relaxer.png

My Bro

Scop.png

Jas.png

• 0
42 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است:

لایک ها اگه به ۱۵ تا برسه آموزش ویدیویی رو خدمتتون ارسال میکنم

37 دقیقه قبل، F16 گفته است:

اگر میشه فیلم بگیرید آموزش بدید با تایپ نمیشه

u61757_1755821466.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...