Hazal ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل (ویرایش شده) قسمت اول – سایهها حرف میزنند خبرنگاران Hazal & ImYassin روایت Hazal اسم من Hazal است. خبرنگار شهر لسسانتوس. تا دیروز، دغدغهی من خبرهای عادی بود: اعتراض رانندگان تاکسی به @ENDED، اعتصاب یدکشها به رهبری @PaKaR، یا گزارشهای آموزشی از معلمها با @Fazaei. اما همهچیز با یک نام تغییر کرد: NiGHTSiDe. NiGHTSiDe در حال استفاده از مواد مخدر Drug سه شنبه 4 شهریور ماه چهار شکایت در فروم ثبت شد. @Thanos، @FeLan، @BerLyn… اسمهایی که حالا مثل سنگ قبر روی صفحه مانیتور من نشستهاند. هرکدامشان مدعیاند قربانی خشونتهای او شدهاند. فحاشی، سوءاستفاده از باگ، کشتار مکرر. اما همه میدانند این فقط بخش کوچکی از حقیقت است. شهر پر از شایعه است: اجسادی که در جنگلهای اطراف لسسانتوس ناپدید شدهاند، رد خونهایی که ناگهان روی خاک قطع میشوند. آثار جرم و قتل NiGHTSiDe خون به جا مانده فرد قربانی در روی زمین یک شنبه 2 شهریور ماه در ساعت 2:46 دقیقه بامداد پلیس، به رهبری @Nigga، بارها جستجو کرده، اما هیچ نشانی پیدا نکرده. همه انگشت اتهام را سمت او گرفتهاند. و من… من باید بفهمم پشت این نام کاربری، چه هیولایی پنهان شده. روایت NiGHTSiDe من هیولا نیستم. نه بیشتر از شما. من فقط کاری را میکنم که بقیه جرأتش را ندارند. بله، من میکشم. آنها التماس میکنند، گریه میکنند… بعضیها مثل @FeLanحتی ناسزا میگویند تا جانشان را نجات دهند. اما چیزی که نمیدانند این است که من از همان لحظهای که آنها را انتخاب میکنم، مرگشان قطعی است. من و Teryakii یک تیم هستیم. NiGHTSiDe به همراه همدستش Teryakii نزدیکی خانه قاتل سریالی او سایهی من است، درست مثل دود سیگار که بعد از هر کام، پشت سر آدم رها میشود. وقتی کار تمام میشود، اوست که ردها را میسوزاند، اجساد را دفن میکند، و خاک تازهی جنگل را مثل یک ملحفه روی گناهانمان میکشد. خانهام در Las Venturas است. آپارتمان کوچکی که همه فکر میکنند فقط یک بازیکن معتاد به Drug آنجا زندگی میکند. اما اگر جرأت داشتید شبانه به جنگلهای Flint County بیایید، صدای جیغهایی را میشنیدید که حتی در بازی هم پژواک دارند. من یک بار به Hazal نگاه کردم. او خبرنگار است… کنجکاو. بیش از حد کنجکاو. و کنجکاوی، همان چیزی است که قربانیان من را به سمت من میکشد. عکس قاتل به همراه یکی از مقتولین در بامداد پنجشنبه 30 مرداد در ساعت 4:37 دقیقه روایت Hazal امشب در دفتر کارم، وقتی داشتم پستهای فروم را مرور میکردم، یک پیام خصوصی برایم آمد: "Hazal… من تو را میبینم. نوبت تو هم میرسد. دروغ میگویی اگر بگویی نمیترسی." صفحه مانیتور تار شد. برای اولین بار حس کردم این فقط یک پرونده ساده نیست. 🗓شاید من، همین حالا، اسمم دارد به لیست قربانیان اضافه میشود. پایان قسمت اول: قاتل در سایههاست. و من نمیدانم… او حقیقت را میگوید؟ یا فقط یکی از ما دروغ میگوید. در ادامه ImYassin مینویسد منتظر قسمت های بعدی این داستان در همین پست باشید...! پانوشت نویسنده هیچ داستانی فقط داستان نیست. پشت هر روایت، یک حقیقت پنهان میشود. خشونت در شهر مجازی ما چیزیست که هر روز بازیکنان زیادی لمسش میکنند، و شاید وقت آن رسیده باشد که به جای فقط تماشا کردن، برایش راهی پیدا کنیم. برای جلوگیری از تکرار این جنایتها، باید ذهنیتها تغییر کند. به زودی در بخش انتقادات و پیشنهادات طرحی با نام Mentaliti ارائه خواهم داد؛ طرحی برای محدود کردن قاتلهای سریالی و ایجاد امنیت و تعادل بیشتر در بازی. اگر از این روایت خوشتان آمد و مشتاق ادامهی آن هستید، لطفاً واکنش خود را زیر همین پست بگذارید. شاید همین مشارکت شما بتواند جرقهی تغییر بزرگی در سرور باشد. مخفی کننده @Servinex @FieDO @emirt6 @RichSpecter @Luckita @Hoosein @FaZa @Tommy @cristiano @TouRagi @Jaamshid @NightWrath @iAmiri @HosseinSiGma @AmirKiller @Joel @Legendary @MohammadSajjad @Doflamingo @Khalvat @ATALANTA @Winkie @Fajeeh @Hamidreza1234 @BlaCKWoRlD @Teryaki @IceDragoN @eXistZ @prolite ویرایش شده 9 ساعت قبل توسط Hazal ویرایش قسمتی از داستان نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadSajjad ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل نقل قول .𝙄 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙝𝙖𝙧𝙙 𝙙𝙖𝙮𝙨 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙙𝙖𝙮𝙨 My Account : A friend who is not a brother : لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871224 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crazysolider ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871227 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tediberd ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عالی نقل قول I'm amir pishtaz https://uploadkon.ir/uploads/3c0624_251754100090287.mp4 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871230 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل جالب بود آفرین نقل قول ♥(っ◔◡◔) Los Santos Police Department ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871235 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khalvat ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل قشنگ بود نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871258 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل بنازم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871301 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirKiller ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل درود داستان جالبی بود و این استعداد و خلاقیت شما تحسین برانگیز است! @Hazalبهتر بود از عکس های بیشتری استفاده میکردید . به شما پیشنهاد میکنم حتما برای عضویت در اقلیت News Reporter دست به کار شوید اقلیت ما به افراده خلاقی مثل شما نیازمند است. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871322 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeLan ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل خیلی جالب بود ایشالا که فکشن به حالت قبلیش برگرده مشتی بیا مارو تنها نزار @EliTe 1 نقل قول :My Account لایِق چیزی بودَن مُهَمه، نَ مالِک چیزی بودَن... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871407 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
eXistZ ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عالی نقل قول RT لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871413 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezak ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871437 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazal ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، AmirKiller گفته است: درود داستان جالبی بود و این استعداد و خلاقیت شما تحسین برانگیز است! @Hazalبهتر بود از عکس های بیشتری استفاده میکردید . به شما پیشنهاد میکنم حتما برای عضویت در اقلیت News Reporter دست به کار شوید اقلیت ما به افراده خلاقی مثل شما نیازمند است. سلام و ممنون از نگاه قشنگ و انرژی مثبتی که دادی حق با شماست، میتونستم از عکسهای بیشتری استفاده کنم. واقعیتش اینه که Nightside بازیگر من نیست و طبیعتاً حقوق و دستمزدی هم بهش نمیدم حتی دوست منم نیست فقط دنبال یه سوژه واقعی بودم برای اینکه داستانم طبیعیتر بشه اونم از شکایت هایی که توی انجمن ازش شده بود پیدا و انتخابش کردم. یک هفته کامل منتظر بودم آنلاین بشه"اکثرا وانتد داشت AFK میکرد سرور مینداختش بیرون و یا من کار داشتم اون لحظه" تا بتونم سراغش برم، دیشب هم بالاخره پیدا کردم و کلی ازش عکس گرفتم. خودش حتی نمیدونست چرا دارم تعقیبش میکنم و عکس میگیرم تازه من ازش نخواستم که بزنه کسی رو بکشه واسه عکس گرفتن خب ذات یه آدم کش بود که صحنه ها رو واسه همین چند تا عکس هم خلق کرد من فقط دنبالش رفتم و عکس گرفتم بدون اینکه چیزی بهش بگم . البته خیلی از عکسها یا به داستان ربطی نداشتن یا خراب شدن (چتها افتاده بود توشون و قابل استفاده نبود). برای همین تعداد کمتری رو توی داستان گذاشتم. قسمت بعدی رو الان آماده میکنم و یاسین بهزودی منتشرش میکنه. عکسهای قسمتی که یاسین قراره منتشر کنه رو گذاشتم به عهده خودش، من بیشتر روی متن تمرکز میکنم. راستش کلی پلان تو ذهنم دارم (مثل صحنه دستگیری Nightside یا آزاد شدن من) ولی خب نیاز به پلیس، خبرنگار که یاسین باشه و چند نفر دیگه داره که همزمان تو سرور حاضر بشن، و اجرای چنین چیزی کمی سخت و تقریباً غیرممکنه. پس خیلی از ایدهها توی ذهنم باقی میمونه و باید شما با خوندن داستان تصورش کنید. از پیشنهاد عضویت در اقلیت News Reporter هم خیلی خوشحال شدم واقعاً باعث افتخاره که همچین پیشنهادی از شما گرفتم. حتماً بهش فکر میکنم، چون واقعاً علاقه دارم ادامه این مسیر رو جدیتر پیش ببرم. الانم قسمت بعدی ای که یاسین منتشر قراره بکنه رو چهار بار روی کاغذ نوشتم هی ایراداتی توی هرکدوم پیدا میکنم و به دلم نمیشینه و عوض میکنیمش همش. ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط Hazal نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871485 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hadiseh ارسال شده در 21 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دقیقه قبل عالیه آفرین نقل قول ...𖨥🩷𝙂𝙖𝙢𝙚 𝙤𝙣 • 𝙒𝙤𝙧𝙡𝙙 𝙜𝙤𝙣 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871564 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Avengerofall ارسال شده در 19 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دقیقه قبل 9 ساعت قبل، Hazal گفته است: قسمت اول – سایهها حرف میزنند خبرنگاران Hazal & ImYassin روایت Hazal اسم من Hazal است. خبرنگار شهر لسسانتوس. تا دیروز، دغدغهی من خبرهای عادی بود: اعتراض رانندگان تاکسی به @ENDED، اعتصاب یدکشها به رهبری @PaKaR، یا گزارشهای آموزشی از معلمها با @Fazaei. اما همهچیز با یک نام تغییر کرد: NiGHTSiDe. NiGHTSiDe در حال استفاده از مواد مخدر Drug سه شنبه 4 شهریور ماه چهار شکایت در فروم ثبت شد. @Thanos، @FeLan، @BerLyn… اسمهایی که حالا مثل سنگ قبر روی صفحه مانیتور من نشستهاند. هرکدامشان مدعیاند قربانی خشونتهای او شدهاند. فحاشی، سوءاستفاده از باگ، کشتار مکرر. اما همه میدانند این فقط بخش کوچکی از حقیقت است. شهر پر از شایعه است: اجسادی که در جنگلهای اطراف لسسانتوس ناپدید شدهاند، رد خونهایی که ناگهان روی خاک قطع میشوند. آثار جرم و قتل NiGHTSiDe خون به جا مانده فرد قربانی در روی زمین یک شنبه 2 شهریور ماه در ساعت 2:46 دقیقه بامداد پلیس، به رهبری @Nigga، بارها جستجو کرده، اما هیچ نشانی پیدا نکرده. همه انگشت اتهام را سمت او گرفتهاند. و من… من باید بفهمم پشت این نام کاربری، چه هیولایی پنهان شده. روایت NiGHTSiDe من هیولا نیستم. نه بیشتر از شما. من فقط کاری را میکنم که بقیه جرأتش را ندارند. بله، من میکشم. آنها التماس میکنند، گریه میکنند… بعضیها مثل @FeLanحتی ناسزا میگویند تا جانشان را نجات دهند. اما چیزی که نمیدانند این است که من از همان لحظهای که آنها را انتخاب میکنم، مرگشان قطعی است. من و Teryakii یک تیم هستیم. NiGHTSiDe به همراه همدستش Teryakii نزدیکی خانه قاتل سریالی او سایهی من است، درست مثل دود سیگار که بعد از هر کام، پشت سر آدم رها میشود. وقتی کار تمام میشود، اوست که ردها را میسوزاند، اجساد را دفن میکند، و خاک تازهی جنگل را مثل یک ملحفه روی گناهانمان میکشد. خانهام در Las Venturas است. آپارتمان کوچکی که همه فکر میکنند فقط یک بازیکن معتاد به Drug آنجا زندگی میکند. اما اگر جرأت داشتید شبانه به جنگلهای Flint County بیایید، صدای جیغهایی را میشنیدید که حتی در بازی هم پژواک دارند. من یک بار به Hazal نگاه کردم. او خبرنگار است… کنجکاو. بیش از حد کنجکاو. و کنجکاوی، همان چیزی است که قربانیان من را به سمت من میکشد. عکس قاتل به همراه یکی از مقتولین در بامداد پنجشنبه 30 مرداد در ساعت 4:37 دقیقه روایت Hazal امشب در دفتر کارم، وقتی داشتم پستهای فروم را مرور میکردم، یک پیام خصوصی برایم آمد: "Hazal… من تو را میبینم. نوبت تو هم میرسد. دروغ میگویی اگر بگویی نمیترسی." صفحه مانیتور تار شد. برای اولین بار حس کردم این فقط یک پرونده ساده نیست. 🗓شاید من، همین حالا، اسمم دارد به لیست قربانیان اضافه میشود. پایان قسمت اول: قاتل در سایههاست. و من نمیدانم… او حقیقت را میگوید؟ یا فقط یکی از ما دروغ میگوید. در ادامه ImYassin مینویسد منتظر قسمت های بعدی این داستان در همین پست باشید...! پانوشت نویسنده هیچ داستانی فقط داستان نیست. پشت هر روایت، یک حقیقت پنهان میشود. خشونت در شهر مجازی ما چیزیست که هر روز بازیکنان زیادی لمسش میکنند، و شاید وقت آن رسیده باشد که به جای فقط تماشا کردن، برایش راهی پیدا کنیم. برای جلوگیری از تکرار این جنایتها، باید ذهنیتها تغییر کند. به زودی در بخش انتقادات و پیشنهادات طرحی با نام Mentaliti ارائه خواهم داد؛ طرحی برای محدود کردن قاتلهای سریالی و ایجاد امنیت و تعادل بیشتر در بازی. اگر از این روایت خوشتان آمد و مشتاق ادامهی آن هستید، لطفاً واکنش خود را زیر همین پست بگذارید. شاید همین مشارکت شما بتواند جرقهی تغییر بزرگی در سرور باشد. مطالب پنهان @Servinex @FieDO @emirt6 @RichSpecter @Luckita @Hoosein @FaZa @Tommy @cristiano @TouRagi @Jaamshid @NightWrath @iAmiri @HosseinSiGma @AmirKiller @Joel @Legendary @MohammadSajjad @Doflamingo @Khalvat @ATALANTA @Winkie @Fajeeh @Hamidreza1234 @BlaCKWoRlD @Teryaki @IceDragoN @eXistZ @prolite جالب بود مرسی نقل قول :my account's لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871565 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePrince ارسال شده در 11 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دقیقه قبل 9 ساعت قبل، Hazal گفته است: قسمت اول – سایهها حرف میزنند خبرنگاران Hazal & ImYassin روایت Hazal اسم من Hazal است. خبرنگار شهر لسسانتوس. تا دیروز، دغدغهی من خبرهای عادی بود: اعتراض رانندگان تاکسی به @ENDED، اعتصاب یدکشها به رهبری @PaKaR، یا گزارشهای آموزشی از معلمها با @Fazaei. اما همهچیز با یک نام تغییر کرد: NiGHTSiDe. NiGHTSiDe در حال استفاده از مواد مخدر Drug سه شنبه 4 شهریور ماه چهار شکایت در فروم ثبت شد. @Thanos، @FeLan، @BerLyn… اسمهایی که حالا مثل سنگ قبر روی صفحه مانیتور من نشستهاند. هرکدامشان مدعیاند قربانی خشونتهای او شدهاند. فحاشی، سوءاستفاده از باگ، کشتار مکرر. اما همه میدانند این فقط بخش کوچکی از حقیقت است. شهر پر از شایعه است: اجسادی که در جنگلهای اطراف لسسانتوس ناپدید شدهاند، رد خونهایی که ناگهان روی خاک قطع میشوند. آثار جرم و قتل NiGHTSiDe خون به جا مانده فرد قربانی در روی زمین یک شنبه 2 شهریور ماه در ساعت 2:46 دقیقه بامداد پلیس، به رهبری @Nigga، بارها جستجو کرده، اما هیچ نشانی پیدا نکرده. همه انگشت اتهام را سمت او گرفتهاند. و من… من باید بفهمم پشت این نام کاربری، چه هیولایی پنهان شده. روایت NiGHTSiDe من هیولا نیستم. نه بیشتر از شما. من فقط کاری را میکنم که بقیه جرأتش را ندارند. بله، من میکشم. آنها التماس میکنند، گریه میکنند… بعضیها مثل @FeLanحتی ناسزا میگویند تا جانشان را نجات دهند. اما چیزی که نمیدانند این است که من از همان لحظهای که آنها را انتخاب میکنم، مرگشان قطعی است. من و Teryakii یک تیم هستیم. NiGHTSiDe به همراه همدستش Teryakii نزدیکی خانه قاتل سریالی او سایهی من است، درست مثل دود سیگار که بعد از هر کام، پشت سر آدم رها میشود. وقتی کار تمام میشود، اوست که ردها را میسوزاند، اجساد را دفن میکند، و خاک تازهی جنگل را مثل یک ملحفه روی گناهانمان میکشد. خانهام در Las Venturas است. آپارتمان کوچکی که همه فکر میکنند فقط یک بازیکن معتاد به Drug آنجا زندگی میکند. اما اگر جرأت داشتید شبانه به جنگلهای Flint County بیایید، صدای جیغهایی را میشنیدید که حتی در بازی هم پژواک دارند. من یک بار به Hazal نگاه کردم. او خبرنگار است… کنجکاو. بیش از حد کنجکاو. و کنجکاوی، همان چیزی است که قربانیان من را به سمت من میکشد. عکس قاتل به همراه یکی از مقتولین در بامداد پنجشنبه 30 مرداد در ساعت 4:37 دقیقه روایت Hazal امشب در دفتر کارم، وقتی داشتم پستهای فروم را مرور میکردم، یک پیام خصوصی برایم آمد: "Hazal… من تو را میبینم. نوبت تو هم میرسد. دروغ میگویی اگر بگویی نمیترسی." صفحه مانیتور تار شد. برای اولین بار حس کردم این فقط یک پرونده ساده نیست. 🗓شاید من، همین حالا، اسمم دارد به لیست قربانیان اضافه میشود. پایان قسمت اول: قاتل در سایههاست. و من نمیدانم… او حقیقت را میگوید؟ یا فقط یکی از ما دروغ میگوید. در ادامه ImYassin مینویسد منتظر قسمت های بعدی این داستان در همین پست باشید...! پانوشت نویسنده هیچ داستانی فقط داستان نیست. پشت هر روایت، یک حقیقت پنهان میشود. خشونت در شهر مجازی ما چیزیست که هر روز بازیکنان زیادی لمسش میکنند، و شاید وقت آن رسیده باشد که به جای فقط تماشا کردن، برایش راهی پیدا کنیم. برای جلوگیری از تکرار این جنایتها، باید ذهنیتها تغییر کند. به زودی در بخش انتقادات و پیشنهادات طرحی با نام Mentaliti ارائه خواهم داد؛ طرحی برای محدود کردن قاتلهای سریالی و ایجاد امنیت و تعادل بیشتر در بازی. اگر از این روایت خوشتان آمد و مشتاق ادامهی آن هستید، لطفاً واکنش خود را زیر همین پست بگذارید. شاید همین مشارکت شما بتواند جرقهی تغییر بزرگی در سرور باشد. نمایش محتوا مخفی @Servinex @FieDO @emirt6 @RichSpecter @Luckita @Hoosein @FaZa @Tommy @cristiano @TouRagi @Jaamshid @NightWrath @iAmiri @HosseinSiGma @AmirKiller @Joel @Legendary @MohammadSajjad @Doflamingo @Khalvat @ATALANTA @Winkie @Fajeeh @Hamidreza1234 @BlaCKWoRlD @Teryaki @IceDragoN @eXistZ @prolite سلام و درود جالب بود آفرین موفق و پیروز باشید. نقل قول !As long as you're breathing, you can still turn the page :Me :My Bro .Oh, sorry, I don't have any brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82864-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-enter%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%82%D8%A7%D8%AA%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84%DB%8C-nightside/#findComment-871569 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.