Kimi ارسال شده در July 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2019 آهنگ گروه آکس یکم بشین (بیا یکم بشین به دلم بشین) بیا یکم بشین به دلم بشین مثه من که کسی نمیاد به چشت ♬♪ بیا هی به هم بگیم که غیر منطقیه فاصله کسی مثه من که نمیاد بهت ♬♪ بحثو وا میکنی تو اوج کم حرفیام ♬♪ میدونم کنارمی حتی اگه برعکس بیام ♬♪ موافقم نیستی ولی همدستی بام ♬♪ میدونم کنارمی حتی اگه برعکس بیام ♬♪ بیا یکم بشین به دلم بشین مثه من که کسی نمیاد به چشت ♬♪ بیا هی به هم بگیم که غیر منطقیه فاصله کسی مثه من که نمیاد بهت ♬♪ بیا یکم بشین ♬♪ بیا یکم بشین ♬♪ بیا یکم بشین ♬♪ بیا بیا بیا ♬♪ بیا بیا بیا بیا بیا بیا ♬♪ با تو میشه گفت که قبل تو همه چی بچگی بود ♬♪ با تو میشه منطقی بود وقتشه که بهم بگی زود ♬♪ کی منو قذ تو میفهمه تو یه کوهی و منم پشتم بهت گرمه ♬♪ ♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪ ♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪♬♪ بیا یکم بشین به دلم بشین مثه من که کسی نمیاد به چشت ♬♪ بیا هی به هم بگیم که غیر منطقیه فاصله کسی مثه من که نمیاد بهت ♬♪ بیا یکم بشین به دلم بشین مثه من که کسی نمیاد به چشت ♬♪ بیا هی به هم بگیم که غیر منطقیه فاصله کسی مثه من که نمیاد بهت ♬♪ بیا یکم بشین بیا یکم بشین ♬♪ بیا یکم بشین ♬♪ بیا بیا بیا ♬♪ بیا بیا بیا بیا بیا بیا ♬♪ بحثو وا میکنی تو اوج کم حرفیام ♬♪ میدونم کنارمی حتی اگه برعکس بیام ♬♪ موافقم نیستی ولی همدستی بام ♬♪ میدونم کنارمی حتی اگه برعکس بیام ♬♪ بیا یکم بشین به دلم بشین مثه من که کسی نمیاد به چشت ♬♪ بیا هی به هم بگیم که غیر منطقیه فاصله کسی مثه من که نمیاد بهت ♬♪ بیا یکم بشین بیا یکم بشین ♬♪ بیا یکم بشین ♬♪ بیا بیا بیا بیا بیا بیا ♬♪ بیا بیا بیا ♬♪ جهت دانلود کلیک کنید اگر اهنگ را دوست داشتید ممنون میشم لایک کنید 5 1 نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinnn ارسال شده در October 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2019 به نظرم تلفظ خوبی داره اما کمی از کلمات زیاد تکرار شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 خوشم اومد Like ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.