AliAz ارسال شده در July 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2019 آهنگ جدید سیروان خسروی - تنها نذار دزدیدی از من ، آرزو هامو من از تو دارم ، تنهاییامو پروازو دیدیم ، بال و پرت رفت خاطره هامون ، از خاطرت رفت تنها نذار ، این دیوونه رو خالی نکن ، تو این خونه رو وقتی نیستی ، واسه کی بخونم تو نباشی ، واسه چی بمونم هر جایِ این شهر ، ردِ من و تو کی عاشقی کرد ، قدِ من و تو گفتی میمونی ، اما دلت رفت خاطره هامون ، از خاطرت رفت خیلی وقته که این خیابون توو بارون ندیده ما رو با همدیگه بدونِ تو که دنیامی نه نمیخوام یه لحظه دنیا رو دیگه تنها نذار ، این دیوونه رو خالی نکن ، تو این خونه رو وقتی نیستی ، واسه کی بخونم تو نباشی ، واسه چی بمونم برای دانلود کلیک کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در July 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2019 مرسی از اهنگ قشنگی که گذاشتید 2 نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAz ارسال شده در July 9, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2019 در 5 ساعت قبل، Kimi گفته است: مرسی از اهنگ قشنگی که گذاشتید خواهش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.