Kimi ارسال شده در July 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2019 (ویرایش شده) آهنگ جدید علیرضا طلیسچی به نام سختگیر ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── رو تو گیرم؛ رو کسی نیستم… ●♪♫ ولی هیچی توو دلم نیست ●♪♫ توو دلم جز تو؛ کسی نیست… نه! ●♪♫ توو دلم نیستی، بفهمی ●♪♫ رو هوا می برنت؛ بس که نمک داری! ●♪♫ ولی من عاشقتم؛ خُب مگه شک داری؟! ●♪♫ من سختگیرم؛ ولی سخت میرم… ●♪♫ ملودی و شعر : علیرضا طلیسچی تو نباش و ببین چه جوری می میرم…! ●♪♫ قلبم گیره… خوبیم اینه که توو دنیا فقط؛ روی تو گیرم… روی تو گیرم… ●♪♫ من سختگیرم؛ ولی سخت میرم… ●♪♫ تو نباش و ببین چه جوری می میرم…! ●♪♫ قلبم گیره… خوبیم اینه که توو دنیا فقط؛ روی تو گیرم… روی تو گیرم… ●♪♫ نفسم بسته به چشمات وُ دلم، وصله بت ●♪♫ فکر می کردم احتیاجی نیست؛ ولی هست بهت! ●♪♫ وای امون از دلت! آی امون از دلت! ●♪♫ اومدم دلوَ یهو اول ندم؛ از قصد به تو ●♪♫ حالا حسم از همیشه؛ بیشترم هست به تو! ●♪♫ آخ که از دستِ تو! وای که از دستِ تو! ●♪♫ من سختگیرم؛ ولی سخت میرم ●♪♫ تو نباش و ببین چه جوری می میرم ●♪♫ قلبم گیره ●♪♫ خوبیم اینه؛ که توو دنیا فقط روی تو گیرم! روی تو گیرم… ●♪♫ من سختگیرم؛ ولی سخت میرم… ●♪♫ تو نباش و ببین چه جوری می میرم…! ●♪♫ قلبم گیره… خوبیم اینه که توو دنیا فقط؛ روی تو گیرم… روی تو گیرم… ●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── جهت دانلود کلیک کنید اگر اهنگ را دوست داشتید ممنون میشم لایک کنید ویرایش شده July 4, 2019 توسط KimiaPunisher 1 1 نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.