amirasd ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 سلام. من یه ماشین داخل سرور خریداری کردم و برای خرید ماشین دوم متوجه شدم که جای هر دو ماشینم پر شده. با کامند /locatecar هم امتحان کردم، هم ماشین یک و هم ماشین دو رو یه لوکیشن هستند. http://s8.picofile.com/file/8365417634/gta_sa_2019_07_02_16_06_45_911.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در July 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2019 با سلام و درود. دوسته عزیز اون باگ نیست شما در صورتی که 1 ماشین داشته باشید /locatecar 1 یا 2 بزنید اون یک ماشین رو مشخص میکنه و برای خرید ماشین دوم باید اکانتتون پریمیوم باشه که از /shop قابل خریداری هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 28, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۱۲ در 21:30، AliAgent گفته است: با سلام و درود. دوسته عزیز اون باگ نیست شما در صورتی که 1 ماشین داشته باشید /locatecar 1 یا 2 بزنید اون یک ماشین رو مشخص میکنه و برای خرید ماشین دوم باید اکانتتون پریمیوم باشه که از /shop قابل خریداری هست بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده