Kimi ارسال شده در June 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2019 ریمیکس آهنگ سهراب ام جی به نام گنگش بالاست برمیدارن فاز کل کل بام آرزوشون این بوده باشن از اول جام نه صدر صدر جدول جام و میبرم اونو بالا سرم میگم دست تنهام این بالا هی حاجی گنش بالاست بیت نابیه گنگش بالاست برنامه باشه سنگش با ماست پس نکن دیگه تنگش داداش حرص نخور واسه قلبت خوب نی نه من این کارِ بودم توو یه الف بچه بودی منتظرن من سوتی بدم ولی یجا میبیننم میگن کوچیکتم من لوطی اومدم میخوام لوطی برم لفظامو میتونن مثِ طوطی بگن اینا حفظن خواب دیدن توو تیمتم یهو شاخ میشن رو بیت من واسه خودم هر تازه کاری دیس بهم میداد چون صدام اگه بیاد تووی سیستم ___ فازم گنگ این سیس بهم میاد نمیندازن اینجا یه ۲۰ سنتی پات فاز روشن فکری اینا خوشن جدی دو تا فُحش بدی میاد خوشم خیلی من اینا توو جو لفظ قلمن میبرمشون من با یه بچه بغلم (چی) خیلی وقته ازم ۱۰ یک عقبن پاپیون میشن بخوان دست به یقم شن نه نرفت دستم بالا تسلیمم نشدم من اصلا تاحالا (هیچوقت) رد شدم أ این دست اندازا همه صد من غازا همه خفن بازا موندن همشون دست به دهن ولی تهش فقط برام باید دست بزنن نه اگر اهنگ را دوست داشتید ممنون میشم لایک کنید 1 نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NotoriousBiG ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAP ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در August 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2020 نقل قول DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makaveli ارسال شده در August 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2020 مرسی داش دمت گرم جیگر جیگرم حال اومد ناموسا بازم داشتی بزار روزت خوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Claim ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.