Kimi ارسال شده در June 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2019 آهنگ مهراد جم شیک و پیک تورو دیده رد داده قلبم ، نباشی میمیرم حتما … ! آخه یه جایی از قلبمو زدی … ! که نزده بود هیچکی قبلا … ! »──|♫●|──« دلم میخواد یه جای شیک و پیکو … ! تو باشیو منو یه موزیک ـه هیتو ─|♫●|─ زبونم بگیره بخوام بگم میخوامت … ! میمیرم من بی تو »──|♫●|──« هنوزم یه تار موتو به دنیا نمیدم … ! همین دیشب بازم خوابتو دیدم ─|♫●|─ چشام قفلی زده بازم رو عکسات … ! نیاد روزی که چشماتو نبینم دانلود آهنگ جدید شیک و پیک با لینک مستقیم آخ یه جوری خواست دلم تورو … ! بدون من جایی نرو نباشی پیشم بعد ـه تو … ! بو میکنم من عطرتو ─|♫●|─ تو فقط نگام کن ، میارم آسمونو رو زمین تو فقط منو نگاه کن ، تو فقط منو ببین … ! »──|♫●|──« هنوزم یه تار موتو به دنیا نمیدم … ! همین دیشب بازم خوابتو دیدم ─|♫●|─ چشام قفلی زده بازم رو عکسات … ! نیاد روزی که چشماتو نبینم »──|♫●|──« هنوزم یه تار موتو به دنیا نمیدم … ! همین دیشب بازم خوابتو دیدم ─|♫●|─ چشام قفلی زده بازم رو عکسات … ! نیاد روزی که چشماتو نبینم »───♫♫●|●|●♫♫───« اگر اهنگ را دوست داشتید ممنون میشم لایک کنید 1 نقل قول نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/8003-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D9%85-%D8%B4%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%DA%A9/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.