Neikso ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ در 03:36، bestminer12 گفته است: کسی هست که داشته باشه؟ راضی باشه من ندارم اماپیشنهاد من پی سی هست. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ilia7 ارسال شده در February 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 از نظر سخت افزار و پردازش از ps4 بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali34 ارسال شده در February 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ در 15:06، bestminer12 گفته است: کسی هست که داشته باشه؟ راضی باشه اره من داشتم خوب بود، ولی به پای ps4 نمیرسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 خسته نباشی @SWAT نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در March 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 در 8 ساعت قبل، AriaaN گفته است: خسته نباشی @SWAT پاینده باشی نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 در 7 دقیقه قبل، SWAT گفته است: پاینده باشی سر بلند باشی 2 نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kingofwestblade ارسال شده در April 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2020 من ایکس باکس 360 داشتم چون من پلی استیشن بازم دیگه ایکس باکس های به روز تر رو امتحان نکردم ولی چه ایکس باکس چه پلی استیشن طرفدارای حودشوتو دارن از بازی های مختلف لذت میبرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در June 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2020 حاجی کنسول خوبه ولی pc یچیز دیگس نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
azizzare63 ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 سلام به همه لطفا راهنمایی کنید من ایکس باکس وان اس گرفتم و روش چندتا بازی ریختن.خودشون گفتن اگر آنلاین بشی کنسول بن میشه.چند جا خوندم که میشه آنلاین بازی کرد و مشکلی هم پیش نمیاد. حالا سوالم اینه که میشه اینکارو کرد یا خیر؟ و اگر میشه چطور میشه اینکارو کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۰ در 12:46، AiDeN گفته است: حاجی کنسول خوبه ولی pc یچیز دیگس فکر کن PC2بیاد 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در در ۱۳۹۸/۶/۲۹ در 20:31، Luciano گفته است: کنسول اگه توجه کرده باشید بازیای مثل بتل فیلد V اوفت فرم داره یا مثلا days gone روی فت و اسلیم لگ میخوره. آره آره دقیقاً نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 فارکرای 3خیلی بد بود با واچ داگز 2از نظر بهینه بودن با اینکه کیفیت چندانی هم نسبت به GTA Vندشت ولی سیستم بالاتری میخواست و زودتر هم پی سب داغ میکرد نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در June 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۸ در 14:02، azizzare63 گفته است: من ایکس باکس وان اس گرفتم و روش چندتا بازی ریختن.خودشون گفتن اگر آنلاین بشی کنسول بن میشه.چند جا خوندم که میشه آنلاین بازی کرد و مشکلی هم پیش نمیاد. بازی رو خریدی یا دادی برون کرک ریختن؟ اگه بیرون کرک ریختن وقتی به نت وصلش کنی بازی ها می پره 2 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در August 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2020 (ویرایش شده) من خوم به شخصه حال نمیکنم با کنسول xbox من PS4 و PC رو بیشتر می پسندم! ویرایش شده August 22, 2020 توسط MmdRF82 نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 PC رو همیشه میتونی ارتقاش بدی ولی کنسول ارتقا نداره حتما باید جدیدشو بخری 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlighT ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 10 ساعت قبل، GalacticBoy گفته است: PC رو همیشه میتونی ارتقاش بدی ولی کنسول ارتقا نداره حتما باید جدیدشو بخری حتما اینطوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2020 در در ۱۳۹۸/۶/۲۲ در 09:26، SWAT گفته است: در اون که به هیچ عنوان شکی نیست کاملا برتری داره Ps4 کلا یه عکس فانم بود چند وقت پیش دیدم طرف Ps4 خریده بود گذاشته بود تو جعبه ی Xbox نبرن در کل موافقم Xbox انقدم بد نیستا دیگه میتونه رقابت کنه 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 PS4 بهتره. نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 من دارم ولی حتل بازی ندارم داشم داره بازی میکنه نقل قول You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۹ در 14:03، Mahdi80 گفته است: PS4 بهتره. هه هه من میگم ایکباکس بهتره☺ نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 16 ساعت قبل، NimaB گفته است: هه هه من میگم ایکباکس بهتره☺ Ps4 :)))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۷ در 09:14، GalacticBoy گفته است: Ps4 :)))) نه دیگه XBOX قویه نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در 36 دقیقه قبل، NimaB گفته است: نه دیگه XBOX قویه نه ایران قویه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 در 34 دقیقه قبل، RealBadMan گفته است: نه ایران قویه نه عوضش امنیتمون زیاده نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.