SWAT ارسال شده در May 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2019 دوتا ۲ (به انگلیسی: Dota 2) یک بازی ویدئویی در ژانر بازی آنلاین چندنفره است که برای پلتفرمهای مایکروسافت ویندوز، مکاواس و لینوکسمنتشر شدهاست. این بازی کامل شدهٔ نسخه پیشین آن یعنی دفاع از اقوام است. واژه DotA خلاصه شده از Defense of the Ancients به معنی دفاع از ساختمان باستانی است؛ هر تیم که بتواند ساختمان دشمن یا ancient را از بین ببرد، برنده است.دوتا ۲ بازی چند نفره آنلاین در یک محیط گرافیکی سه بعدی (3D) با گرافیک ایزومتریک است که در ابتدا یک نقشه (به انگلیسی: map) از بازی وارکرفت بود (از سال ۲۰۰۳ میلادی) و توسط icefrog ایجاد شده بود که دو تیم با پنج بازیکن، به عنوان ریدینت (انگلیسی: Radiant) و دایر (انگلیسی: Dire) به رقابت میپردازند. هر بازیکن یکی از 117 «قهرمان» را انتخاب میکند که هر یک تواناییهای منحصر به فرد و سبک مبارزه متفاوتی دارند. در آغاز رقابت تمام قهرمانان دارای سطح یک میباشد، در طول بازی با مردن هر یونیت سطح هیرو افزایش میابد. هر زمان که قهرمان یک سطح ارتقا یافت، میتواند یک توانایی جدید را باز کند یا آنها را ارتقا دهد. قهرمانها به صورت کلی در چند دسته strength, agility, intelligence دستهبندی میشوند. همچنین در این بازی به دلیل آپدیتهای فراوان نمیتوان در آن از مپ هک (MH) استفاده کرد و خیلی قابلیتهای دیگر که در آپدیتهای روزانه یا هفتگی به بازی اضافه میشود. این بازی در نرمافزار استیم بهصورت آنلاین قابل نصب میباشد. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ سیستم مورد نیاز برای بازی دوتا2 CPU: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz Video Card: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 RAM: 4 GB RAM OS: Windows 7 or newer Disk Space: 15 GB available space Direct X: Version 9.0c ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ امیدوارم از این بازی زیبا لذت ببرید هم از طریق Steam و هم از طریق Game Ranger قابل بازی کردن است 7 2 1 نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
losver ارسال شده در July 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2019 بازی فوق العاده عالی اما سخت. ولی وقتی یادبگیری دیگه از بازی بیرون نمیای 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImBadBoy ارسال شده در August 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2019 همون LOL خیلی بهتره. دوتا اصلا ارزشه دانلود کردن نداره 1 3 2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steam ارسال شده در September 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2019 دوتا 2 که اصلا عشقه ، عشق 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در September 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2019 لیگ اف لجندز خیلی بهتره! پیشنهاد میدم هرکی دوتا دو بازی میکنه لیگ اف لجندز هم امتحان کنه ببینه کدوم بهتره هرکس لیگ اف لجندز رو امتحان کرده دیگه سمت دوتا نیومده 4 1 1 نقل قول - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soombin ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 (ویرایش شده) @EdwarD اتفاقا برعکسه برای مثال من یه گیم نت رفتم همه LOL باز بودن دوتا رو معرفی کردم بهشون الان 1 سالی میشه که کلا گزاشتن کنار ! دوتا واقعا عالیه از همه نظر (البته جز اعتیاد داشتنش) ویرایش شده September 6, 2019 توسط soombin 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soombin ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 دوتا 2 بزرگ ترین رویداد هرساله ورزش های الکترونیک هست از نظر مقدار جایزه ! سال 2019 $34,330,068 جایزه برای مسابقات THE INTERNATIONAL 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در September 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2019 در 16 ساعت قبل، soombin گفته است: دوتا 2 بزرگ ترین رویداد هرساله ورزش های الکترونیک هست از نظر مقدار جایزه ! سال 2019 $34,330,068 جایزه برای مسابقات THE INTERNATIONAL شاید باورت نشه ولی منم خیلی هارو بیشتر از یه گیم نت که تو میگی رو از دوتا دو کشوندم بیرون و لیگ اف لجندز یادشون دادم و چند سالی میشه که طرف دوتا نرفتن! لیگ اف لجندز هم خیلی بیشتر از دوتا پلیر داره اگه بیای پلیر های روسیه و شرق آسیا رو حساب کنی البته ناگفته نماند که این دوتا بازی خیلی شبیه همن و این صلیقهء آدم هاست که شخص رو به یکی از این بازی ها علاقه مند میکنه. مثلا من خودم با اینکه گرافیک دوتا بهتره ولی اصلا با گرافیکش حال نمیکنم و شخصیت های بازی لیگ اف لجندز رو خیلی بیشتر از دوتا دوست دارم و باهاشون حال میکنم. 1 1 نقل قول - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۲۹ در 15:18، losver گفته است: بازی فوق العاده عالی اما سخت. ولی وقتی یادبگیری دیگه از بازی بیرون نمیای هم LoL هم این خیلی اعتیاد آورن رفیق من مخ منو خورده هر روز داره تا 12 شی پلی میده مرسی از انتقاده مفیدت نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۵/۲۴ در 01:31، ImBadBoy گفته است: همون LOL خیلی بهتره. دوتا اصلا ارزشه دانلود کردن نداره هر دو تاش من شنیدم ساخت یه شرکته بعدشم هر دوشون عالین و تو جهان کلی طرفدار دارن ، این شیوه مقایسه غلطه ولی اگه نژره شخصیته اوکیه نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۱۰ در 19:11، Steam گفته است: دوتا 2 که اصلا عشقه ، عشق ❤❤❤ در در ۱۳۹۸/۶/۱۴ در 19:27، EdwarD گفته است: لیگ اف لجندز خیلی بهتره! پیشنهاد میدم هرکی دوتا دو بازی میکنه لیگ اف لجندز هم امتحان کنه ببینه کدوم بهتره هرکس لیگ اف لجندز رو امتحان کرده دیگه سمت دوتا نیومده هر دو تاش طرفداراش زیادن، خیلیام بودن امتحان کردن از رفقای خودم حتی ولی باز رفتن سمت Dota 2 سبکه نزدیک به هم دارن تقریبا نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۱۵ در 09:06، soombin گفته است: @EdwarD اتفاقا برعکسه برای مثال من یه گیم نت رفتم همه LOL باز بودن دوتا رو معرفی کردم بهشون الان 1 سالی میشه که کلا گزاشتن کنار ! دوتا واقعا عالیه از همه نظر (البته جز اعتیاد داشتنش) دقیقا این اتفاق برا منم افتاد منتهای من المراتب () من رفقام همه پا لب تاب بودن تو خونه گفتم بریم سمپ یهو دیدم به ریشه ما خندیدن که بازی آشغاله و کیفیت نداره و.... ترکوندن مارو گفتم اوکی بریم Dota 2 نشستن زدن دستشون اومد الان بزور میشه جمعشون کرد از پشت Dota 2 اعتیادش خانمان سوزه ناموسا من خودم پاک کردم نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۱۵ در 09:10، soombin گفته است: دوتا 2 بزرگ ترین رویداد هرساله ورزش های الکترونیک هست از نظر مقدار جایزه ! سال 2019 $34,330,068 جایزه برای مسابقات THE INTERNATIONAL بله بله خیلی طرفدار داره جایزشم که اصلا یه سریا گیمر سرش استخدام کردن یارو رو آب و غذا و ماساژور و چیزای +18 شو تامین میکنن که طرف فقط بازی کنه خدا شانس بده نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۱۶ در 01:35، EdwarD گفته است: شاید باورت نشه ولی منم خیلی هارو بیشتر از یه گیم نت که تو میگی رو از دوتا دو کشوندم بیرون و لیگ اف لجندز یادشون دادم و چند سالی میشه که طرف دوتا نرفتن! لیگ اف لجندز هم خیلی بیشتر از دوتا پلیر داره اگه بیای پلیر های روسیه و شرق آسیا رو حساب کنی البته ناگفته نماند که این دوتا بازی خیلی شبیه همن و این صلیقهء آدم هاست که شخص رو به یکی از این بازی ها علاقه مند میکنه. مثلا من خودم با اینکه گرافیک دوتا بهتره ولی اصلا با گرافیکش حال نمیکنم و شخصیت های بازی لیگ اف لجندز رو خیلی بیشتر از دوتا دوست دارم و باهاشون حال میکنم. به نظر منم این حرفت درسته خیلی سبک شبیه به همی دارن واقعا سلیقه ایه ولی پلیرارو هنوز میگم دوتا ۲ بیشتره بازم مرسی ازت ❤ نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamiraHP ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 دوتا 2 شبیه همون دوتا وارکرفته یا تغییرات داخلش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در September 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 در 2 ساعت قبل، SamiraHP گفته است: دوتا 2 شبیه همون دوتا وارکرفته یا تغییرات داخلش هست قطعا یه بازی که فقط اسمشم فرق کنه با بازیه دیگه تفاوت داره بله به سری تفاوتای عمده دارن سلیقه ایه بیشتر. نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۵ در 17:27، SWAT گفته است: قطعا یه بازی که فقط اسمشم فرق کنه با بازیه دیگه تفاوت داره بله به سری تفاوتای عمده دارن سلیقه ایه بیشتر. سلام ولی من دوتا 1 رو بیشتر دوست دارم تا دوتا 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HarleyQuinn ارسال شده در October 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2019 بازی جالبیه داره جالب ترم میشه با هر اپدیت... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayea ارسال شده در October 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2019 بازیش یه سبک خاص رو داره هر کسی خوشش نمیاد نقل قول باشد که نباشد پارتی در این سرزمیـــــــــن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheErfan ارسال شده در October 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2019 در در ۱۳۹۸/۷/۱۸ در 22:22، Shayea گفته است: بازیش یه سبک خاص رو داره هر کسی خوشش نمیاد دقیقا نقل قول مــهـــم نــیـــســـت چـــقـــدر بـــالایــــی،مـــهـــم ایـــنـــه که اون بــــالالاشــــخــــوری یــــا عقاب . . . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinnn ارسال شده در October 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2019 بازی خوبیه یه مدت تلاش کردم دانلودش کنم اما فکر نمیکنم بیشتر از GTA باشه تمام بازی هارو میگم بجز چندتا... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در November 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2019 بازی خوبی هست به فکرم افتاد نصبش کنم منم کردم اما هنوز سمپ رو بازی میکنم نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anonymity ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 (من خودم به شخصه طرفدار LOLهستم) اما افرادی که از DOTA2 وارد بازی LOL میشن میتونن خیلی راحت بازی رو انجام بدن و حتی از اون افرادی که رنک تقریبا بالای دارن بهتر بازی کنن و اما برعکس افرادی که ازLOL به سمت DOTA2 کشیده میشن همون اول از بازی متنفر میشن چون هیرو های DOTA2و LOL کاملا متفاوت هستن حتی خرید اتم DOTA2به طور خیلی عجیبی سخت تر و کسی که تازه وارد باشه (افرادی که LOLبازی مکنن) نمیتونه با هیرو و ایتم های این بازی کنار بیاد چون نسبت به LOL واقعا سخت تر هستش حرف اخر: پلیر های DOTA 2 بیاین LOL شاخ میشین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در December 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۱۷ در 12:27، Anonymity گفته است: (من خودم به شخصه طرفدار LOLهستم) اما افرادی که از DOTA2 وارد بازی LOL میشن میتونن خیلی راحت بازی رو انجام بدن و حتی از اون افرادی که رنک تقریبا بالای دارن بهتر بازی کنن و اما برعکس افرادی که ازLOL به سمت DOTA2 کشیده میشن همون اول از بازی متنفر میشن چون هیرو های DOTA2و LOL کاملا متفاوت هستن حتی خرید اتم DOTA2به طور خیلی عجیبی سخت تر و کسی که تازه وارد باشه (افرادی که LOLبازی مکنن) نمیتونه با هیرو و ایتم های این بازی کنار بیاد چون نسبت به LOL واقعا سخت تر هستش حرف اخر: پلیر های DOTA 2 بیاین LOL شاخ میشین حتما دانلودش میکنم ممنونم بابت راهنمایتون نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در December 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2019 به نضر من این بازی اگر با کیفیت دیگری بود بهتر میشد مثل یک بازیه آفلاین میمونه الان. نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.