AmiNPioneeR ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 به نام خداوند مهربان هیچ تا به حال میدونیستید که WD رو پیک بدین و برین لاین مید میتونید به راحتی بازی رو ببرید و حریف مقابل رو کاملا شکست بدین؟ نحوه لول پر کردن + آیتم های لازم لول : 3 - 1 - 3 - 1 - 2 - 6 - 3 - 1 - 3 - 6 - 1 - 2 - 2 - 2 - 6 آیتم ها : بوت مانا - آغانیم - آغانیم شارد - بلینک دگر - سیلور ایج - دیسک - بی کی بی با این آیتم ها شما میتوانید مید لین راحت بزنید و حرف مقابل رو بوت کنید. ( این برای بوست کردن اکانت ) نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۸ در 09:47، HaJiGaN گفته است: به نام خداوند مهربان هیچ تا به حال میدونیستید که WD رو پیک بدین و برین لاین مید میتونید به راحتی بازی رو ببرید و حریف مقابل رو کاملا شکست بدین؟ نحوه لول پر کردن + آیتم های لازم لول : 3 - 1 - 3 - 1 - 2 - 6 - 3 - 1 - 3 - 6 - 1 - 2 - 2 - 2 - 6 آیتم ها : بوت مانا - آغانیم - آغانیم شارد - بلینک دگر - سیلور ایج - دیسک - بی کی بی با این آیتم ها شما میتوانید مید لین راحت بزنید و حرف مقابل رو بوت کنید. ( این برای بوست کردن اکانت ) دروغ ک نمیگی؟ شفا 1 4 1 نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 12 ساعت قبل، Collapse گفته است: دروغ ک نمیگی؟ شفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۹ در 11:43، Collapse گفته است: دروغ ک نمیگی؟ شفا تو نظر نده درباره دوتا احمد احترام نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 سلام نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۳/۷ در 23:17، HaJiGaN گفته است: به نام خداوند مهربان هیچ تا به حال میدونیستید که WD رو پیک بدین و برین لاین مید میتونید به راحتی بازی رو ببرید و حریف مقابل رو کاملا شکست بدین؟ نحوه لول پر کردن + آیتم های لازم لول : 3 - 1 - 3 - 1 - 2 - 6 - 3 - 1 - 3 - 6 - 1 - 2 - 2 - 2 - 6 آیتم ها : بوت مانا - آغانیم - آغانیم شارد - بلینک دگر - سیلور ایج - دیسک - بی کی بی با این آیتم ها شما میتوانید مید لین راحت بزنید و حرف مقابل رو بوت کنید. ( این برای بوست کردن اکانت ) مرسی که به ما دوتا یاد میدی ما نیاز داریم به این اطلاعات مرسی حتما همین الان میرم ویچ داکتر میزنم و حرف مقابل رو بوت میکنم ویرایش شده June 2, 2023 توسط Yousef نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 در ۱ ساعت قبل، Yousef گفته است: حریف مقابل رو بوست میکنم نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 همیشه سر همین مسخره هاست که کلا نمیتونید از رنک های انشنت و لجند و نمیدونم گاردین و اینا بالا برید. البته اینم قبول میکنم رنک ام بالاست تا به این حرفا برسید زیاد طول میکشه. شما راست میگید. تک به تک با هرکی خواست سر 10 میلیون پول واقعی با یک ناظر معتبر که پول دستش باشه میزنم. 1 1 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۳/۱۴ در 15:26، HaJiGaN گفته است: همیشه سر همین مسخره هاست که کلا نمیتونید از رنک های انشنت و لجند و نمیدونم گاردین و اینا بالا برید. البته اینم قبول میکنم رنک ام بالاست تا به این حرفا برسید زیاد طول میکشه. شما راست میگید. تک به تک با هرکی خواست سر 10 میلیون پول واقعی با یک ناظر معتبر که پول دستش باشه میزنم. آره دادا من هرالد ۱ ام کمک لطفا ویرایش شده June 5, 2023 توسط ShahidShodi نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ در 16:57، HaJiGaN گفته است: Offline : Sky حله ببین من معمولا نمیخوام رو کسی بگیرم ولی شما متاسفانه یا خوشبختانه اینجور که پیداست بیماریه: ADHD رو دارید لطفا هرچه زودتر به روانشناس مراجعه کنید ویرایش شده June 5, 2023 توسط Yousef نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 آفلاین اسکای آیتم بندیشم میشه بگید یا واسا حدس بزنم Divine Gem Crystals Power trades Deso Echo sabre درسته دیگ؟ نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 (ویرایش شده) در 5 دقیقه قبل، ShahidShodi گفته است: آفلاین اسکای آیتم بندیشم میشه بگید یا واسا حدس بزنم Divine Gem Crystals Power trades Deso Echo sabre درسته دیگ؟ Bracer برای اول گیم جوابه ویرایش شده June 5, 2023 توسط Yousef 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۴ در 15:26، HaJiGaN گفته است: همیشه سر همین مسخره هاست که کلا نمیتونید از رنک های انشنت و لجند و نمیدونم گاردین و اینا بالا برید. البته اینم قبول میکنم رنک ام بالاست تا به این حرفا برسید زیاد طول میکشه. شما راست میگید. تک به تک با هرکی خواست سر 10 میلیون پول واقعی با یک ناظر معتبر که پول دستش باشه میزنم. ادمینی سمپتو کن نیاز نیس نظر بدی خب درضمن ایدی استیمتم بنداز کف اینجا هرچی دیدیم حرف بود ازت 3 1 نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 در 12 ساعت قبل، ShahidShodi گفته است: آفلاین اسکای آیتم بندیشم میشه بگید یا واسا حدس بزنم Divine Gem Crystals Power trades Deso Echo sabre درسته دیگ؟ آق یاسین جاست اسکای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 در 16 ساعت قبل، Yousef گفته است: Bracer برای اول گیم جوابه Moon shard نگفتی آیتم ایمورتالی نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 در 20 ساعت قبل، ShahidShodi گفته است: آفلاین اسکای آیتم بندیشم میشه بگید یا واسا حدس بزنم Divine Gem Crystals Power trades Deso Echo sabre درسته دیگ؟ ایم آیتم ها برای io در رنک میباشد دوپسه غزیز نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 در 7 دقیقه قبل، QwE گفته است: ایم آیتم ها برای io در رنک میباشد دوپسه غزیز شرمنده اگا وحید تکرار نمیشه نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 (ویرایش شده) ورد اف وارکرفت چ بود دوتا2 چیست؟ ویرایش شده June 6, 2023 توسط ThiS بمولا قیمت گلدا ری*ده 1 نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۵ در 07:43، ShahidShodi گفته است: آره دادا من هرالد ۱ ام کمک لطفا حتما هر سوالی داشتی همین جا بپرس کمک میکنم. در 23 ساعت قبل، Collapse گفته است: ادمینی سمپتو کن نیاز نیس نظر بدی خب درضمن ایدی استیمتم بنداز کف اینجا هرچی دیدیم حرف بود ازت بنده نیازی برای اثبات به شما ندارم و بنده هر گیمی هر مقامی هم باشم نه حق دارم اینجا اعلام کنم و نه چیزی. گفتم بالا برید خودتون بگردید پیدا میشه Immortal که رتبه ای مثل Divain نیس که ستاره ای باشه عزیزم. نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 در 17 ساعت قبل، HaJiGaN گفته است: حتما هر سوالی داشتی همین جا بپرس کمک میکنم. بنده نیازی برای اثبات به شما ندارم و بنده هر گیمی هر مقامی هم باشم نه حق دارم اینجا اعلام کنم و نه چیزی. گفتم بالا برید خودتون بگردید پیدا میشه Immortal که رتبه ای مثل Divain نیس که ستاره ای باشه عزیزم. حاجی تو یچیت هس جدی هنوزم دیواینو اونجوری تایپ میکنی چی بگم بت دیه سمپتو بزن بیخی 1 نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Collapse گفته است: حاجی تو یچیت هس جدی هنوزم دیواینو اونجوری تایپ میکنی چی بگم بت دیه سمپتو بزن بیخی یارو کل فکر و ذهنش سمپ هس تو واقعیت حسابش نکردن عقده کرده میخواد دیده بشه با کی نشستی بحث میکنی؟ ویرایش شده June 7, 2023 توسط SotuneYAZ 2 نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 در 3 ساعت قبل، Collapse گفته است: حاجی تو یچیت هس جدی هنوزم دیواینو اونجوری تایپ میکنی چی بگم بت دیه سمپتو بزن بیخی میگم ADHD داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 07:50، HaJiGaN گفته است: حتما هر سوالی داشتی همین جا بپرس کمک میکنم. بنده نیازی برای اثبات به شما ندارم و بنده هر گیمی هر مقامی هم باشم نه حق دارم اینجا اعلام کنم و نه چیزی. گفتم بالا برید خودتون بگردید پیدا میشه Immortal که رتبه ای مثل Divain نیس که ستاره ای باشه عزیزم. بیا بریم مچ داش کدتو بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۴ در 15:26، HaJiGaN گفته است: همیشه سر همین مسخره هاست که کلا نمیتونید از رنک های انشنت و لجند و نمیدونم گاردین و اینا بالا برید. البته اینم قبول میکنم رنک ام بالاست تا به این حرفا برسید زیاد طول میکشه. شما راست میگید. تک به تک با هرکی خواست سر 10 میلیون پول واقعی با یک ناظر معتبر که پول دستش باشه میزنم. آماده ای؟ بسمالله 1 نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در 10 دقیقه قبل، AimBot گفته است: آماده ای؟ بسمالله عمو پویان این بنده خدا اگه دوتا پلیر بود رنکشم بالا بود بنظرت میومد اینجا ادعا کنه؟ 1 نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.