رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

دوتا ۲ (Dota 2) یک بازی ویدئویی در سبک «میدان نبرد آنلاین چندنفره» (MOBA) است که توسط ولو توسعه و منتشر شده است. این بازی بر اساس نقشه سفارشی «دفاع از باستانیان» (Defense of the Ancients) برای وارکرفت ۳ ساخته شده است. در این بازی، دو تیم پنج نفره در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و هدف اصلی نابودی ساختمان اصلی (Ancient) تیم مقابل است.

نحوه بازی:

تیم‌های پنج نفره:

دو تیم پنج نفره در مقابل هم قرار می‌گیرند.

انتخاب قهرمان:

هر بازیکن یک قهرمان (Hero) را از میان فهرستی از قهرمانان مختلف با توانایی‌ها و نقش‌های متفاوت انتخاب می‌کند.

نقشه:

نقشه بازی به دو بخش تقسیم می‌شود: «رادیانت» (Radiant) و «دایر» (Dire). هر تیم در یکی از این بخش‌ها قرار می‌گیرد.

مسیرها (لاین‌ها):

نقشه دارای سه مسیر اصلی (Top، Mid، Bottom) است که با برج‌های دفاعی محافظت می‌شوند. 

هدف اصلی:

هدف اصلی نابود کردن ساختمان اصلی تیم حریف (Ancient) است. برای رسیدن به این هدف، بازیکنان باید برج‌های دفاعی و ساختمان‌های میانی را نابود کنند.

همکاری تیمی:

بازیکنان باید با همکاری و هماهنگی با یکدیگر، از توانایی‌های قهرمانان خود استفاده کنند تا به اهداف بازی دست یابند.

ویژگی‌های کلیدی:

قهرمانان متنوع:

وجود بیش از ۱۰۰ قهرمان با توانایی‌ها و نقش‌های مختلف، باعث می‌شود هر بازی تجربه متفاوتی داشته باشد.

گیم‌پلی استراتژیک:

بازی نیازمند استراتژی، تفکر تاکتیکی و همکاری تیمی است.

یادگیری عمیق:

دوتا ۲ یک بازی پیچیده با منحنی یادگیری طولانی است، اما با تمرین و یادگیری، بازیکنان می‌توانند به سطوح بالاتری از مهارت برسند.

جامعه فعال:

بازی دارای یک جامعه بزرگ و فعال از بازیکنان است که به توسعه و پشتیبانی از بازی کمک می‌کنند.

جوایز:

این بازی به عنوان یکی از بهترین بازی‌های ویدئویی در تمام دوران شناخته شده است.

برگزاری مسابقات بین‌المللی بزرگ با جوایز مالی هنگفت، از جمله مسابقات The International، محبوبیت بازی را دو چندان کرده است.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/75016-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-dota-2/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جزو بازی های به شدت سرگرم کننده ( فشاری کننده ) هست؛ به شخصه خودم دوستش دارم:D

39f316_25First-Friends-F1-5-16-2025-4-.p

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

یّاّقّوّتّ لّبّ لّعّلّ تّوّ مّرّجّاّטّ مّرّاّ قّوّتّ             یّاّقّوّتّ نّهّمّ نّاّمّ لّبّ لّعّلّ تّوّ یّاّ قّوّتّ

قّرّبّاّטّ وّ؋ّـّاّتّمّ بّـّہّ وّ؋ّـّاّتّمّ گّذّرّےّ کّنّ               تّاّبّوّتّ هّمّےّ بّشّنّوّمّ اّزّ رّخّنّـّہّ تّاّبّوّتّ

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/75016-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-dota-2/#findComment-811286

19 ساعت قبل، McQueen گفته است:

جزو بازی های به شدت سرگرم کننده ( فشاری کننده ) هست؛ به شخصه خودم دوستش دارم:D

منم همچنین سبکی رو دوست دارم 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/75016-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-dota-2/#findComment-812501

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...