AliAgent ارسال شده در April 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2019 سلام. خواهشا اسکین رنک 1 این فکشن رو تغییر بدید به نظر من: اسکین رنک 5 6 رو شخصیت Smoke یا Ryder بزارید و اسکین فعلیه این رنک رو به رنک پایین تر بدید و اسکین اون رنک هم به رنکه 1 2 بدید اینجوری اون اسکین حذف میشه چون وقعا افتضاحه تازه باگ هم داره وقتی گان دست میگیره دست چپش رو گان نیست خواهشا رسیدگی کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahooo ارسال شده در May 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2019 درود. بله درسته خیلی این سکین واسه هر آدمی که رنک ۱ این فکشن باشه ضایع هست. در کل واسه دوعِل هم خیلی بده. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 27, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 اسکین کجا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 27, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 میگم اسکین رنک 1 گرو استریت تغییر کنه به این صورت که رنک 5 شخصیت Ryder باشه اونی که در حال حاضر برای رنک 5 6 است به رنک 34 بدید و اونی که در حال حاضر برای 3 4 است رو به 1 2 بدید که اون چاقه حذف بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 27, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2019 دقیقاً چه باگی داره؟ کجاش اذیت می کنه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در May 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2019 در این مورد بنده هم مشاهده کردم که اسکین رنک 1 گروو استریت واقا بده و در وار اصلا تسلط نداری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در May 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2019 بنده هم به خودیه خود با اسکین رنک یک مشکل دارم بیشتر ممبر ها هم ناراضی هستند پیشنهاد من اسکین سزار یا کارل جانسون برایه رنک 5-6 هست که اسکینه رنکه 5-6 بیاد برایه 3-4 و اسکینه رنکه4-3 بیاد برایه 1 و 2 1 سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kimi ارسال شده در June 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2019 اسکین قشنگی هست ولی مشکل داره خب نظر دادن فراموش نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 30, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2019 اسکین رنک 1 Grove عوض خواهد شد. Targeted Ver: 3.4.1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده