رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام 

با توجه به اینکه این روزا شرایط خوبی نداریم و اینترنت هم مثل قبلش نیست و سرعت اینترنت بشدت پایین آمده و همچنین از بعضی اپلیکیشن ها هم نمیشه استفاده کرد ، از برنامه های کروم یا گوگل نمیشه به خوبی استفاده کرد به دلیل اینترنت ضعیف ( حالا شاید برای شما بدرستی کار بکنه ولی با اینترنت ضعیفی که من دارم به سختی میشه کار کرد ) یکی از این برنامه هایی که نمیشه به خوبی ازش استفاده کرد جی‌میل هستش

من رمز اکانت مولتیم خودم رو فراموش کردم و با توجه به اینکه برنامه جی‌میل به درستی مثل قبل کار نمیکنه ایمیل های جدیدی که برای من میاد نمیتونم ببینم رفرش نمیشه جی‌میل که ایمیل های جدید برام بیاد .

الان باید چه کاری انجام بدم رمزهم که عوض شده و من نمیتونم وارد اکانت شم.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73691-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...