رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Azure.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Routin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات:

1. Spec/ کردن بی‌مورد جهت گرفتن مدارک
  2. بن بی‌مورد بدون بررسی
  3. سایر توضیحات:
    با سلام و احترام، هاستر مربوطه به همراه Permanent بنده را تلپورت کردند و شروع به صحبت کردن کردند و گفتند که چه چیتی می‌زنم، و ادعا کردند که بنده چیت می‌زنم و مجموع 3 نفریمون اطلاع داریم که چیت می‌زنم. ایشون بنده را ملزم کردند که سوار Lamborghini شوم و یکسری از موارد را تست کردند (از قبیل دمیج کردن لاستیک ها، دمیج کردن بنده و ...) سپس به بنده گفتند اگر بگویم بنده چیت زدم و صحبت‌ها و گفته‌هایشان را تایید کنم، بنده را مجازات نمی‌کنند اما اگر صحبت‌هایشان را رد کنم، از تیم کارکنان ساسپند می‌شوم و مجازاتی بیشتر از محرومیت 30 روزه برای بنده در نظر می‌گیرند. بنده اعلام کردم که چند وقت پیش در حین چک پیسی و با مشاهده شدن Auto Clicker توسط ادمین، بن شدم و ایشان گفتند که مشکلی وجود ندارد و این مورد را با Toofan در میان می‌گذارند و منتظر تاییدیه و بررسی ایشان خواهند بود. ضمنا ایشان نیز اعلام کردند که با چک پیسی مشکلی دارم یا خیر، بنده اعلام کردم مشکلی ندارم و برای چک پیسی اقدام کنند اما ایشان گفتند که تا الان چیت‌ها رو پاک کردید و چک پیسی عملا بی‌تاثیر خواهد بود اما بنده گفتم ادمین‌هایی هستند که توانایی برگرداندن فایل های حذف شده را نیز دارند اما باز هم ایشان گفتند برای چک پیسی نیز خبرتان می‌کنیم و بنده را SendBack دادند.

• مدارک (فیلم یا عکس): -

• دوست دارم که 7
  • هاها 7
  • چی چی 1

.Stay where your heart smiles

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73327-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-routin/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام خدمت شاکی محترم،

مدارک برای مسئول مربوطه ارسال شد.

• دوست دارم که 2
  • مرسی 1
  • هاها 1

7dce03_25domingo_1735917958587.png

Routin.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73327-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-routin/#findComment-795046

با سلام و درود؛ @Azure

طی برسی هایِ انجام شده...

بنده قوانین زیر را رعایت نکردید و موجبِ محرومیت شما شده اَست.

نقل قول

. تقلب (Cheats):

شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت)

عملکرده هاستر اَدمینِ مربوط صحیح بوده اَست.

+موفق باشید.

+بسته شد.

• دوست دارم که 2

b44102_25nody-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%

Be the one that nobody‌ thought you could be           

Permanent.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73327-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-routin/#findComment-795064

• Permanent موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...