رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

Fajeeh.png 

سلام خدمت شما دوستان عزیز امدیم با یه مجله زیبا امیدوارم که خوشتون بیاد 

یه روز زیبا در ارساکیاگیم بودم و در حال گردش بودم که یهو چشم به یه جای متروکه افتاد و دیدم یه مکانیک اونجا نشسته داره به یه صفحه خالی نگاه میکنه22a112_25gallery99.jpg

و  اصلا منطقی نبود بعد چن لحظه یه شخصی امد و با یه گان M4 میخواست بکشتش 40b212_25gallery101.jpg

عجیبه....

گفتم چرا میخوای بکشیش گفت:( فوضولی؟به تو چه برو نبینمت ولا تور هم میکشم ) اینو گفتم واقعا ترسیدم رفتم یکم دور شدم ولی فایده نداشت داشتم از فضولی میمردم برگشتم با این صحنه روبرو شدم 847c12_25gallery102.jpg

(به بدبختی از دور گرفتم  اخرهم منو دیده بود به رو خودش نمی اورد) دیدم مرده ولی دیگه دیره دیگه دیرههه اره خلاصه منو دید گفت از من عکس نگیری میکشمت ولی گلاب به روتو خودمو قهوه ای کرده بودم اخر هم از ترس یادم رفت f8 بزنم 🫥

bffe12_25gallery103.jpg

گفت میخام خاکش کنم 

من: ناراحت نباش میریم قبرستان ls 

قاتل: در سطح کلام .... میخوری 

من: ای بی ادب  

قاتل: ببند راه بیفت تا بریم تا نگرفتمون 

10دقیقه بعد.... 

قاتل: همین جوری خاکش کنیم بریم ولش کنیم بریم 

من: یزید حداقل بزار بشورمش  

قاتل: فقط زود 

ba8212_25AG-SA-0758.jpg 

درحال شست شو جنازه بودم و همچی خوب پیش میرفت و گذاشتمش تو قبر ( این مشتی حالا یعنی مرده ولی بازم حرف میزد ) 

05c312_25gallery105.jpg

بردیم گذاشتم تو قبر و همچنان داره حرف میزنه...... ادم پر حرفه نمیشه کاریش کرد پشمام ریخته بود 

83a312_25AG-SA-0759.jpg

گذاشتیمش تو قبر و براش یه صلوات هم فرستادیم   الفاتحه..... 

6سال بعد.........

بعد از سال ها یادمون رفت بود که همچین اتقافی افتاده! 

با چن تا از رفیقام که شامل قاتل هم میشد برنامه ریختیم که ببینیم چرا اون روز اون شخص اونجا نشسته بوده رفتیم نشستیم ولی چیز خاصی ندیدم که قاتل میگفت احساس بدی دارم 

770412_25AG-SA-0762.jpg

وقتی سمت چپ نگاه کردم به همکارم نشونش دادم گفت تا حواسش به ما نیست فرار کنیم و بی سرو صدا فرار کردم خدا رو شکر نفهمید بعد که داشتم میرفتم یه لحظه برگشتمو..... بببب با این صحنه روبه روشدم 

4a8e12_25gallery107.jpg 

واقعا عجیب بود اون اینجا.... بد بخت از ترس نشسته بود می گفت کککمممککک 

091b12_25gallery108.jpg 

در کل داستان که پشمام ریخته بود دوتایی ناپدید شدند و من بیهوش شدم تمام.      

ادامه دارد....

ممنون تا اینجای داستان همراه ما بودید امیدوارم خوشتون امده باشه 

تا داستانی دیگر بدرود

Myaccount

Fajeeh.png

.Hatake..png

I L O V E  Y OU 🦧

imHossein.png

imAmin.png

f6b616_25InShot-۲۰۲۵۰۳۱۶-۲۳۰۱۴۹۴۵۳.jpg

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/73179-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%B4/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عالی بی نظیرررررررههههه محشرهههههه

خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم  

وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم         

هــیچ کســ یـادش نمــیره که بــاهاش چــه کـار کــردی

ولـیــ یـادش میــره کــه بـراش چــه کــار کــردی

عالی بود 😂 🔥

905516_25InShot-20250617-003301754.png

iDeadly.png

ᴹʸ ᵃᶜᶜᵒᵘⁿᵗ      KoMiSaR.png

🖤:) 𝒜 𝓅𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃 𝒸𝒶𝓃 𝒷𝑒 𝒷𝑜𝓉𝒽 𝒶 𝓅𝒶𝒾𝓃 𝒶𝓃𝒹 𝒶 𝒸𝓊𝓇𝑒 

( -/+)

ویرایش شده توسط HosseinSiGma

bbee04_254ca504-251000026587.gif

imHossein.png

bbee04_254ca504-251000026587.gif

41c825_25a09825-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B5-%DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B3%DB%B1%DB%B6%DB%B3%DB%B2%DB%B9.gif

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...