Epic ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 (ویرایش شده) با سلام اکانت UstriXxX بنده ایمیلش خراب شده بود ولی رمز و پین درست بود.رمز 5041 بود اما بعد مدتی شب که از سرور رفتم. صبح هرچی این رمزو زدم نگرفت! رمز ایمیلم رو فراموش کردم اما به ایمیل جدید هم وصل نمیشه مشکلی نیست اما دقیقا می تونید ببینید با ایپی من وصل می شده اما الان اختلال ایجاد شده! بازیکنان زیادی هم هستند که می تونند شاهد باشن که اکانت در خانه ی من و با من پلی می شد و استفاده می کردم! ویرایش شده March 16, 2019 توسط GoverNor ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdiw ارسال شده در March 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 درود خدمت شما اصلا امکان نداره که رمز اکانت تغییر کنه تازگی ها اکانت رو به کسی داده بودید؟ ممکنه کسی که به اکانت شما دسترسی داشته رمز اکانت رو تغییر داده! بررسی کنید. موفق باشید Try and fail, but never fail to try لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در March 16, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2019 ن والا ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در March 17, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 حل شد! ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در April 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2019 درود، با عرض پوزش بابت مشکل پیش آمده، بسته شد Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده