رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکلات کلاینت اندروید ( FPS )

ارسال‌های توصیه شده

اقا درود ، من موبایلم poco f6 ولی با این حال بزور تو گیم 30 اف پی اس رو پر میکنه ، لطفا رسیدگی کنید به مشکلات کلاینت برا شیامی

ما اندرویدی ها هم دل داریم ، دوست داریم باهاتون بازی کنیم

درود 

شما باید لوگین شید و با این سی ام دی اف پی اس خود را ارتقا بدید

FPSlimit 160 Or 90/

ویرایش شده توسط Extreme
11 ساعت قبل، RezaTrustMe گفته است:

اقا درود ، من موبایلم poco f6 ولی با این حال بزور تو گیم 30 اف پی اس رو پر میکنه ، لطفا رسیدگی کنید به مشکلات کلاینت برا شیامی

با سلام

بازی جی تی ای سن اندرس برای موبایل بهینه نیست مخصوصا شیائومی، کاری نمیشه کرد برادر.

بازی برای چندین سال پیشه

30b914_251747208975982.png

b4e725_25aJqBdNM.gif

b8fa25_251000035237.png

‌.. Az ýaşa, erkek ýaşa

درود،داداش شما وقتی میری تو سرور لاگین میکنی یه ۲ ۳ دقیقه بعدش اون گزینه گوشیت هس اسمش چیه میتونه تمام تب های برنامه هارو که باز کردی ببینی یا دونه دونه ببندی یا کامل ببندی برنامه هاتو اونو بزن بعد دوباره برگرد تو بازی درست میشه

شکل مربع هس اون گزینه 

901107_25e06307-25GIF-20250507-172540-79

3e8204_25InShot-20250603-233720491.jpg

901107_25e06307-25GIF-20250507-172540-79

سلام به شما دوست عزیز،

مشکل نه از بازی نه از گوشیتون فقط باید یه سری کار انجام بدی تا بتونی 120Fps بگیری!

در این تاپیک به شما توضیح داده میشه که چطور تو گوشی های شیائومی Fps بالایی داخل گیم بگیرین. اگه نشد مشکل از گوشی شماست چون نسخه F و معمولی این گوشی رو خریداری کردین و نسبت به نسخه‌ی پرو خیلی تو بازی ها ضعیف تر هست.

امیدوارم زودتر آپدیت بدن لانچرو بشه نصبش کرد ماهم بتونیم پلی بدیم باز خوبه شما میتونی وارد بازی بشی من همونم نمیتونم:(

b87f19_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

.Stronger Than YesterDay

My Account 

trollface.png

آقا من گوشیم Poco x5 pro هست تو هر بازی fps بسیار خوبی ارائه میده لطفاً اگه مسئولی میبینه آپدیت هایی انجام بدید باور کنید PC خودم مال ۱۵ سال پیشه fps اون بالاتره خنده داره 

My account 

PaFer.png

18b303_25quality-restoration-20250603165

در ۱۴۰۴/۳/۱۱ در 01:13، RezaTrustMe گفته است:

برای شما خوبه که بالا میاد

برای من Poco X6 pro هست و حتی اصلا روش نصب نمیشه چه برسه به اینکه همون 30 FPS بگیرم

b5645ff5fe6a9191e89f90ce433aef64.gif
Nicolay.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...