Omid ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 @MrSoheiL شکایت شما رد شد! (مدارک کافی نیست) @mzaryrwya682 شکایت شما رد شد! (موارد پست شکایت را کامل پرکنید) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flastioss ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: بالای عکس پیداس کسانی ک مایک میدادند • توضیحات:زیر گرفتن • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام خدمت مدیریت ارساکیا پلیر _BaD_Guy که داخل تاکسی هست که گان داره که مجاز واسه دسته ملایم نیست ایشون با گان بنده رو زدن وبعدش کلی دنبال من میومد که شکایت نکنم که حتی به دوستم گفته بود پول میده که من نرم شکایت کنم لطفا رسیدگی کنید و فرد _BaD_Guy به مجازات خود برسد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mzaryrwya682 ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل میده و فحاشی میکنه • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم؛https://uupload.ir/files/c7w2_ag-sa-0152.jpg • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی میکنه و کیل میده عکس از فحاشی هم دارم اگر کافی نبود بزارم • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم؛https://uupload.ir/files/9jky_ag-sa-0152.jpg ویرایش شده April 25, 2021 توسط mzaryrwya682 یه چی جا مونده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 @Flastioss شکایت شما در حال رسیدگی میباشد! صبور باشید. @parsabmw شکایت شما قبول شد! @mzaryrwya682 شکایت شما رد شد! (مدارک باز نمیشدند) @Flastiossشکایت شما رد شد! (مدارک کافی نمیباشد) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uplod.ir/s0uweebxoso8/Screenshot_(872).png.htm ویرایش شده April 26, 2021 توسط Mehrab نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHleyWilliam ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اسپم برای رسوندن مسافر • شاهد ها: تمامی اعضای اقلیت • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2021 @Mehrab شکایت شما قبول شد! @ASHleyWilliam شکایت شما رد شد! (زیرا /TimeStamp شما فعال نیست و ضمنا برای شکایت از اعضای تاکسی باید شکایت خود را برای لیدر ارسال کنید) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHeNriK ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو شات ها واضح هس همچی, ایشون تو دسته ملایم گان میسازن که یعنی شغلشون Arms Dealer هست و از طرفی دیگه به Civilan اتک میدن, تاریخ و ایدی و مشخصات کامل در عکس ها هص • شاهد ها: ------------------ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 @iHeNriK شکایت شما قبول شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDBoy ارسال شده در April 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون داخل جزیره با گان حمله میکند به پلیر ها • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 @MaDBoy شکایت شما قبول شد! فرد مورد نظر یک اخطار لفظی به دلیل حمل اسلحه دریافت کرد. نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThiS ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Q/ on wanted • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول PA PA PAAA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2021 @iAmiiiR شکایت شما رد شد! (Non-Rp باید قسمت شکایت سپس گزارش اعضا فرستاده شود) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در May 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در حال انجام وظیفه بودم ولی ایشون از انجام وظیفه من ناراحت شد و به من حمله میکنه و منو میکشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در ۱ ساعت قبل، Rasputin گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در حال انجام وظیفه بودم ولی ایشون از انجام وظیفه من ناراحت شد و به من حمله میکنه و منو میکشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتو پس میگیرم پس گلیه عذر خواهی کرد نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2021 @Rasputin شکایت شما رد شد! (1-خودتان پس گرفتید 2-با مشت مشکلی ندارد اگر با اسلحه بود مجازات داشت) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کلمه ی ناپسند و توهین به نیک نیم • شاهد ها: خدا, مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ((توحین _BaD_Guy)) سلام بنده یک درخواست تاکسی گرفتم که رفتم اونجا دیدم دوتا مسافر هستش و من تو دستور f/ نوشتم که دوتا مسافر هست و ایشون اینطوری جواب بنده رو داد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم http://up.yekpars.com/uploads/162048462954031.jpg ویرایش شده May 8, 2021 توسط Alireza14400 اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2021 @iKian شکایت شما قبول شد! @Alireza14400 شکایت شما درحال رسیدگی میباشد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
javadzr ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تغییر رنگ taxi • شاهد ها:... • مدرک/عکس یا فیلم : https://s4.uupload.ir/files/img-20210509-wa0002_hh3p.jpg ویرایش شده May 9, 2021 توسط javadzr 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2021 @javadzr شکایت شما رد شد! @Alireza14400 شکایت شما رد شد! 2 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terminus ارسال شده در May 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون 3بار یک سرویس را acc کردن و داشتن Abius میکردن. از لیدر عزیز میخوام که پیگیری کنند تا حق دیگران ضایع نشه ممنون • شاهد ها: مدارک • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2021 @Alireza14400 شکایت شما رد شد! (زیرا /TimeStamp شما فعال نمیباشد) ضمنا اعضای محترم فکشن تاکسی اگر شکایتی از اعضای فکشن دارید لطفا به بنده PM کنید نه اینکه در قسمت گزارش اعضا بگذارید (در صورتی که لیدر تغییر کند باید به لیدر مربوطه مدارکتون رو بفرستید تا به شکایت شما رسیدگی کند) نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHWILLIAMS ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM کردن بازیکن توی مدرک نشون نمیده که شخص داره دی ام میکنه ولی whokill نشون میده که این شخص بنده رو کشته ساعت و تاریخ هم یکیه با تشکر • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 @ASHWILLIAMS شکایت شما رد شد! (زیرا فرد مربوطه در فکشن امدادگران میباشد) شما باید اینجا از این فرد شکایت کنید لینک: (گزارش اعضای امدادگران) 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.