Alarm ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 @Colonel عزیز شکایت شما قبول شد ممنون بابت گزارش شما نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توضیحات به لیدر محترم داده شد. • شاهد ها: ------- • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای لیدر محترم فرستاده شد. پ.ن: مدارک با UCP دو اکانت گرفته شده است. مخفی کننده @taking بوس بوس 3 1 1 نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت @Alonso گرامی منتظر مدارک هستیم نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 سلامی مجدد خدمت @Alonso عزیز شکایت شما به دلیل درخواست خودتون پس گرفته شد و فرد خاطی مجازات نخواهد شد. از سخاوتمندی شما سپاسگزاریم 1 نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اومد گفت منو برسون گفتم باشه بعد کارجک کرد و ماشین رو منفجر کرد • شاهد ها: [/players/general/Saleh_T88][/url] • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام، اول اینکه وقتی سوار تاکسی شدم، من رو 2 بار از ماشین انداخت بیرون!نمی دونم شاید این کار برای دریافت Activity باشه، دوم اینکه سرعت بالا، سوم اینکه وسط مسیر از دستور /q استفاده کردند و از بازی خارج شدن!! لطفا پیگیری کنید! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت @Limit عزیز شکایت شما در حال بررسی میباشد، از صبر و شکیبایی شما متشکریم 1 نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 14 ساعت قبل، salleh گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اومد گفت منو برسون گفتم باشه بعد کارجک کرد و ماشین رو منفجر کرد • شاهد ها: [/players/general/Saleh_T88][/url] • مدرک/عکس یا فیلم: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت @salleh گرامی در تصویر شما اثری از ترکیده شدن ماشین توسط فردی که به آن اتهام زده این مشاهده نمیشود و تنها مدرک شما دزدیده شدن ماشین شما توسط بازیکن ..Mmxx است که میتوانید با دستور Call 110/ به آن وانتد دهید لذا خواهشمندم که زین پس برای انجام شکایت مدارک کامل از جمله فیلم تهیه کنید و بفرستید شکایت شما رد شد نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 سلامی مجدد خدمت @Limit عزیز شکایت شما در رابطه با سرعت غیر مجاز باید توضیح بدم که فرد خاطی در خارج از محدوده شهری و به نوعی توی اتوبان بوده و مانعی برای سرعت زیر ۱۰۰ کیلومتر وجود ندارد در رابطه با Q/ دادن ما سابقه اقلیت ایشان را چک کردیم و بعد از Q/ دادن دیگر به مدت چند ساعت انلاین نشدن و پس میشه گفت واسه اکتیویتی این کار رو نکرد و نکته اخر راجب Eject/ در مدارک شما سندی از اینکه درخواست تاکسی داده باشید دیده نشد و ما میتونستیم این رو در نظر بگیریم که اول بازیکن iQmars سوار ماشین بوده و بعد شما سوار شدین که Eject/ ایشان درست بوده ولی با جستجو در بخش سابقه اقلیت متوجه شدیم که شما درخواست تاکسی داده بودین و ایشون شمارا Eject/ کرده. پس در نتیجه تنها شکایت شما در رابطه با Eject/ قبول میشه و بازیکن مجازات میشه از اینکه وقت شما در این شکایت گرفتیم پوزش میطلبم 1 نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandy ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ادب نشانه شخصیت شماست • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/451c12_24IMG-20240212-193703-514.mp4 نقل قول Uh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ در 11:54، iliax2 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ادب نشانه شخصیت شماست • شاهد ها: نیاز نیست • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/451c12_24IMG-20240212-193703-514.mp4 شکایت شما در حال بررسی می باشد، خواهشمندم صبور باشید. نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 16 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 @iliax2 شکایت شما قبول شد و فرد خاطی از اقلیت اخراج شد. نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به همراه داشتن Gun • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/screenshot_۲۰۲۴۰۲۲۰_۱۸۰۲۳۵_agsa_5y4w.jpg چشم عاشق میشود ریه تاوان میدهد... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 (ویرایش شده) من به helpme گفتم گفتن برای wall مجازتی نداره بعد من برای کسی مزاحمت ایجاد نکرم https://uploadkon.ir/uploads/90cf20_24XRecorder-20022024-175238.mp4 مدارک بیشتری دارم با تشکر از @Alarm ویرایش شده February 20 توسط kurdali نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده دم خونم دارم معامله میکنم ایشون اومد هم توهین کرد هم تهدید • شاهد ها: مدرک دارم • مدرک/عکس یا فیلم: https://imgurl.ir/uploads/f99379_VID_20240221_011555_557.mp4 1 نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 اره من گفتم فردا ۱۰ نفرو میارم اینجا خوب بزننت خودم نگاه میکنم چون نمیتونم گان بگیرم شکایت بی ربت 5 تا 30 روز بن داره اقای @Arshiy با تشکر از @Alarm نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 با عرض سلام خدمت @Brayden لینک مدرک شما ناقص است، لطفا با مدارک کامل شکایت کنید. شکایت شما رد شد نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فاقد تربیت. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من service taxi/ دادم که ایشون سرویس منو acc کردن ولی چون راه من دور بود سرویس رو کنسل کرد! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر @Alarm ارسال میشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 من توی این هقته با 470 activity زدم و نفر اول شدم الان به خاطره ی ادم بی جنبه خودمو خراب نمیکنم حتما ماشینم ترکیده یا duty رو off کردم چون وقتی اخرین موسافر رو میرسونم تا میخوام duty رو off کنم یکی acc میشه برام با تشکر از @Alarm 7 ساعت قبل، FaX گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من service taxi/ دادم که ایشون سرویس منو acc کردن ولی چون راه من دور بود سرویس رو کنسل کرد! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر @Alarm ارسال میشود. 1 نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 (ویرایش شده) 20 ساعت قبل، FaX گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من service taxi/ دادم که ایشون سرویس منو acc کردن ولی چون راه من دور بود سرویس رو کنسل کرد! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر @Alarm همونطور گفتم که من اصلا کنسل نمیکنم یا ماشینم خراب میشه یا duty رو off میکنم با تشکر از @Alarm ویرایش شده February 25 توسط kurdali نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdaad ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 با سلام @Arshiy مدارک شما جهت مجازات شدن عضو مربوطه کافی نیست و توهین شدت پایین اعضای اقلیت، نسبت به بازیکنان خارج از آن اقلیت مجازاتی در بر نخواهد داشت. به عضو مربوطه نسبت به رعایت کردن ادب و احترام اخطار های لازم داده خواهد شد. شکایت شما رد شد. با سلام @Alioppp بازیکن مربوطه در اقلیت تاکسی حضور ندارد. با سلام @FaX لطفا مدارک مربوطه را مجددا برای بنده ارسال کنید. نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdaad ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 سلام مجدد @FaX مانعی برای لغو درخواست تاکسی شما، توسط رانندگان تاکسی (مخصوصا در مدارکی که شما ارائه دادید، بعد از فقط 30 ثانیه درخواست شما لغو شده) وجود ندارد. شکایت شما رد شد. 1 نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Abuse • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://agsa.arsacia.ir/players/factionactivity/kurd_Ali/4 https://agsa.arsacia.ir/players/factionactivity/kurd_Ali/5 ویرایش شده February 27 توسط AIPHA 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Behdaad ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 با سلام خدمت شاکی محترم @AIPHA مدارک ارائه شده توسط حضرت عالی هیچ اعتباری ندارد. رد شد. 1 نقل قول بیب بیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.