Rony ارسال شده در April 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۰ در 22:50، godofwar84 گفته است: پسر گل ۱۲ ساله من اولا با بزرگترت درست صحبت کن ۲. ما مثل بچه پولدارایه گلدی نیستیم که با لول ۶ با توریسمو ادعامون بشه وقتی تو تاکسی ایم ۳. اقایه پرو اگه عقلت بکشه لیدرت نگفته دفاعیه بده پس فعلا فشار نخور به فضولی ربطی نداره همه بهت میخندن البته همینجوریشم دلقک همه هستی نیاز نیست توضیح بدم حرفی داری فروم پی ام بده پسر خوب من حتی یه بار هم گلد نخریدم ولی بی ارزه نبودم تونستم توریسمو بخرم فشارنخور الکی داری میسوزی لول 6توریسمو داره؟ *wrong نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 @sinak2467 عزیز دقت کنین لطفا ممنونم. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها: --------- • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لاین مخالف دارن میرن • شاهد ها: ---------- • مدرک/عکس یا فیلم: http://s10.picofile.com/file/8394853842/Linemokhalefejigar.mp4.html نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neikso ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 @ATABOOM با سلام خدمت شاکی محترم درخواست شما موافقت شد ممنونم بابت پیگیری شما. نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم، چیزی که خیلیا نیستن … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Doomer ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون متریال {مواد ساخت اسلحه} دارن تویه عکس مشخصه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s11.picofile.com/file/8394928750/sa_mp_356.png نقل قول if the world had no people on it, of course it could be a prettier place لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 @MrLoopy با سلام خدمت شاکی محترم درخواست شما موافقت شد ممنونم بابت پیگیری شما نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3xking ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام همانطور که در فیلم میبینید من سوار تاکسی این خانوم شدم و گفتم cnn بعد ایشون منو eject میکنه و میزاره میره بعد که میگم فیلم گرفتم از کارت برگشته همون چیزی که در عکس میبینید به من میگه لطفا رسیدگی بشه ممنون. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s10.picofile.com/file/8395154834/gta_sa_2020_04_25_18_52_13_628.avi.html فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 @3xking با سلام خدمت شاکی محترم درخواست شما موافقت شد ممنونم بابت پیگیری شما نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s10.picofile.com/file/8395169876/sa_mp_023.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 (ویرایش شده) @AssassiN با سلام خدمت شاکی محترم درخواست شما موافقت شد ممنونم بابت پیگیری شما ایشون FP80 شدند تمام... ویرایش شده April 25, 2020 توسط Guilty نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من سوار تاکسی شودم ومی اون هی eject/ میکرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: •ما داشتیم با دسته متوسطی vla جنگ میکردیم که ایشون اومد و بنده رو با گان کیل کرد و اینکارشون غیرمجاز هست با تشکر از لیدر محترم تاکسی. شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yezi ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همانطور که در مدرک ها مشاهده میکنید ایشون در جواب به بنده توهین کردند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک اول . مدرک دوم . مدرک سوم . مدرک چهارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
09864655114 ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون می خواست اکانت من و دوستم رو بدزد و برای این کار خود را جای ادمین زد و توانست تا پسورده اکانت اسلیم ینی MAMADGANG رو بدست بیاره و از هلپر هم پرسیدم گفتن بیام اینجا شکایت کنم که اکانتم دزدیده شد می تونید برگردونید به من • شاهد ها: mamad777 . iran_amir5050 . mohammadhossein1384 • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده May 10, 2020 توسط 09864655114 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 @09864655114شکایت شما رد شد و با توجه به اینکه فرد خاطی اصلا تو ای اقلیت نیست. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۱ در 02:26، marshmello گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: بنده شکایتمو پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 @marshmello شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی احترامی ایشون به من در عکس معلومه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 @MyOwnRules شکایت شما قبول شد و فرد خاطی با مجازات 80FP اخراج از اقلیت شدند. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeed3464 ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ممبره تاکسی هست ولی بیشتر متریال میبینم جم میکنه. • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2020 @saeed3464شکایت شما قبول شد.فرد خاطی اخطار لفظی گرفتند. با تشکر از گزارش شما. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HarleyQuinn ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این بازیکن بی دلیل 3 بار منو Carjack کرد نمیدونم کرم از چیه کلا 24 در حال اذییت کردن بقیس • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم 1 - فیلم 2 - فیلم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در May 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فوش دادن • شاهد ها: _______________________ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مشههده می کنید که در چت اقلیت فحاشی می کنه و با Spicy بحث می کنه من هم از جناب Kittix و Spicy مدرک فحش شدت بالا دارم • شاهد ها: بازیکنانی که در تاکسی آنلاین بودند • مدرک/عکس یا فیلم:sa-mp-071.png (تصویر PNG، 1280 در 768 نقطه) - مقیاس (50%) ویرایش شده May 19, 2020 توسط ahooy مدرک فراموش شد نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.