Shawyan ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 سلام خسته نباشید من چندین ماه هست که در فکشن FBI هستم تجربیات زیادی کسب کردم ولی با مشکلات زیادی هم مواجه شدم در برابر قوانین ! چندین پیشنهاد داشتم ، گرچه مدیریت نگاهی به این بخش نمیندازه ولی خواستم برای بهبودی شرایط بازی اعلام کنم ! با سیستم اکتیویتی جدید شاهد این بودیم دستمز هر کار در فکشن های مختلف بلافاصله توسط سرور داده میشد و این خیلی خوبه ولی در اقلیت FBI برای گشتن (که قبلا 350$ و بعد 150$) پول داده میشد ، ما هنوز موظف هستیم به عنوان گزارش کار frisk داشته باشیم ولی هیچ حقوق و پولی براش در نظر گرفته نشده ! اینطوری اصلا پلیر تمایلی به گشتن نداره و صرفه وقت بیهوده نداره ! شاید از هر 20 بار گشتن یک نفر دراگ یا اسلحه داشته باشه اونم /q میکنه ! در مورد بعد زمانی که وانتدی کیل یا اررست میشه هیچ paycheck به پلیر داده نمیشه ، البته یک مقدار پول به ما داده میشه ولی با توجه به لول فرد ، یه فرد Low Level حتی ممکنه برایه ی دستگیری 150$ بده ! در مورد Sample هم که قبلا خیلی خوب بود ! هر اسکرین 5k که کاملا منصفانه بود برای زحمتی که براش میکشیم . الان همین مقدار هم به 3k کم شده درامد این فکشن با توجه به فعالیت هاش بسیار بسیار کمتر از NG و PD هست ! حتی یک TTC یا Medic میتونه در روز بیشتر از یک FBI درامد داشته باشه با تایم اکتیو یکسان ! جز موارد بالا وانتد اقلیت ما بسیار کم هست ! در بروزرسانی قوانین جدید امیدوارم این مشکل حل بشه ولی با توجه به ممبر های زیاد Fbi الان به زور میشه 15 اکتیوتی مربوط رو جمع کرد و حقوق هم بسیار ناچیزه طوری هست که افراد بعد از چند هفته از این فکشن خسته میشن و استعفا میدن پیشنهاد دیگه ای که دارم در مورد قرار دادن وسیله ها هست ! وسیله ای مثل FBI تراک باید داخل Hq این فکشن باشه نه hq Pd ! بعضی موارد پیش میاد ما به فرد اخطار میدیم توقف کنه ولی میره جلویه گان شاپ ایست میکنه و None-rp ، اگر بشه قانونی در این مورد وضع کرد تا ازش جلوگیری کنه خیلی خوب میشه در قوانین جدید وضع کردید باید بعد از ورود ب بازی M4 تهیه کنیم ! گان شوتر خیلی خوبیه ولی اینکه ما هربار کیل شدن بخایم equip کنیم اصلا عقلانی نیس و کلی تایم میره ، اگر بعد از duty m4 هم به لیست گان ها خود سرور اضافه کنه خیلی خیلی عالی میشه وقتی فردی که حق تسلیم داره با Shamal فرار میکنه ، چطوری ما باید بهش /ms بدیم ؟ داخل Rustler و Hydra اگر /ms بخایم بدیم اصلا عقلانی نیست چون این وسیله ها تک سرنشین هستن و گفتن " تسلیم شوید و جی را بزنید " عقلانی نیست! قانونی هم در این مورد ذکر نشده در حال حاضر حقوق و مزایای FBI حتی بسیار کمتر از دسته های ملایم هست ما حق درخواست از پلیری برای خودکشی رو نداریم ، اینکه نمیتونیم برای ریلوگ اسپاون چینج رو سیو کنیم خیلی اذیت میکنه ! بسیاری دیگر از قوانین هستن که گنگ و ناقص هسن ، دوستان میتونن تویه همین تاپیک معرفی کنن اونارو مدیریت اینو نمیخونه ولی امیدوارم ی روزی به فکر پلیرهام باشید ! بدرود Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 25, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. در در ۱۳۹۷/۱۱/۱۱ در 17:51، WildWolf گفته است: وقتی فردی که حق تسلیم داره با Shamal فرار میکنه ، چطوری ما باید بهش /ms بدیم ؟ داخل Rustler و Hydra اگر /ms بخایم بدیم اصلا عقلانی نیست چون این وسیله ها تک سرنشین هستن و گفتن " تسلیم شوید و جی را بزنید " عقلانی نیست! قانونی هم در این مورد ذکر نشده پیشنهاد شما برای تغییر پیغام MS/ قبول شد. Targeted Ver: 3.3.0 باقی پیشنهادات یا تکراری هستند یا رد شدند یا در حال ساخت هستند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 15, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 انجام شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده