رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SARBAZZEMESTAN.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

ArTiN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: سلام ایشون از دستورات هاستلری در فکشن استفاده کردن و تلپورت کردن و توی ۱دقیقه درصورتی ک نه ماشین داشتن نه چیزی ب من رسیدن و وانتد ۳کردن منو  من از ایشون مدرک میخام ک چجوری ب لامبور درحال حرکت رسیدن و منو وانتد دادن  لطفا پیگیری کنید و مدرک لازمه رو ارائه بدن ممنون 

• مدارک (فیلم یا عکس):d18218_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%Dde6718_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/67763-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%DA%A9%D8%B4%D9%86-artin/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز.

شما میتوانید از داخل UCP ماشین لامبورگینی بنده رو بررسی کرده و بفهمید که شما دقیقا بغل خونه بنده هستید.

این شکایت رو هم به دلیل Rank 6 ال اس پی دی هستم باید در  آن قسمت شکایت کنید تا توسط لیدر جواب بگیرید.

+موفق سربلند باشید.

𝓘𝓬𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 𝓕𝓸𝓻 𝓔𝓿𝓮𝓻

♥Bye For Ever ArsaCia Game♥

♥Goodluck Time All Friends♥

درود @xjalayeri،
شکایت شما رد شد.
مدارک شما کافی نیست و اگر برای وانتد Ignoring Cop شاکی هستید باید در بخش مربوط به LSPD شکایت کنید.
موفق باشید، بسته شد.

C14H22N2O

• Robert موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...