رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ speedlimit 100 در فکشن

NeStoR

ارسال‌های توصیه شده

با سلام!

چند وقتی هست که همه میگن این باگه و همه هم میدونن کامند speedlimit 100 در فکشن باگ هست و خیلی شنیدم و خودمم استفاده کردم و باگ هست از لیدر ها هم پرسیدم گفتن اروم بری اوکیه مشکلی نیست ولی ناخواسته دستمون رو w میره و سرعت از دستمون میپره و تند میریم و.. 

فیلم اثبات باگ داشتن CMD : udl5.png

چگونه با ان مواجه شوید در بازی: شما با رفتن به فکشن ها و یا بر روی ماشین های خودتون این دستور رو بزنید و کمی که در شهر بگردید در بعضی از نقاط مپ پیش میاد که به جلو یا عقب یا کلا پرتتون میکنه یه سمت دیگ که باری خودم پیش اومده در حال حرکت بودم و اینقد شدت پرتابش به دیوار مپ زیاد بود که ماشین فکشن اتیش گرفت و منفجر شد. 

ویرایش شده توسط MoOohammaD
  • مرسی 1

Nestor.png

Ah, shit here we go again

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام!

حرفتون درسته و این باگ شدن ماشین خیلی وقته که وجود داره و کاریشم نمیشه کرد ظاهرا

اکثر اوقات اگر موقع پیچ ها از Space استفاده نکنید این مشکل بوجود نمیاد!

مخصوصا وقتی اینجا ، داری از سمت CNN میری به سمت 4 راه ، اگه Space بزنی احتمال 99 درصد ماشینت سه چهار بار محکم دیوارو بغل میکنه!

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Tommy گفته است:

با سلام!

حرفتون درسته و این باگ شدن ماشین خیلی وقته که وجود داره و کاریشم نمیشه کرد ظاهرا

اکثر اوقات اگر موقع پیچ ها از Space استفاده نکنید این مشکل بوجود نمیاد!

مخصوصا وقتی اینجا ، داری از سمت CNN میری به سمت 4 راه ، اگه Space بزنی احتمال 99 درصد ماشینت سه چهار بار محکم دیوارو بغل میکنه!

نه من اصلا از space هم استفاده نمیکنم این جوری میشه و اون شیب ورود به چهارراه هم وقتی میای بالا سرعتت نزدیک 100باشه پرواز میکنه 

Nestor.png

Ah, shit here we go again

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...