NeStoR ارسال شده در January 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2019 (ویرایش شده) با سلام! چند وقتی هست که همه میگن این باگه و همه هم میدونن کامند speedlimit 100 در فکشن باگ هست و خیلی شنیدم و خودمم استفاده کردم و باگ هست از لیدر ها هم پرسیدم گفتن اروم بری اوکیه مشکلی نیست ولی ناخواسته دستمون رو w میره و سرعت از دستمون میپره و تند میریم و.. فیلم اثبات باگ داشتن CMD : چگونه با ان مواجه شوید در بازی: شما با رفتن به فکشن ها و یا بر روی ماشین های خودتون این دستور رو بزنید و کمی که در شهر بگردید در بعضی از نقاط مپ پیش میاد که به جلو یا عقب یا کلا پرتتون میکنه یه سمت دیگ که باری خودم پیش اومده در حال حرکت بودم و اینقد شدت پرتابش به دیوار مپ زیاد بود که ماشین فکشن اتیش گرفت و منفجر شد. ویرایش شده January 28, 2019 توسط MoOohammaD 1 Ah, shit here we go again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 دقیقا.. این مشکل رو همه دارن. اما خب به هرحال مشکلیه که هست دیگه..! نه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 با سلام! حرفتون درسته و این باگ شدن ماشین خیلی وقته که وجود داره و کاریشم نمیشه کرد ظاهرا اکثر اوقات اگر موقع پیچ ها از Space استفاده نکنید این مشکل بوجود نمیاد! مخصوصا وقتی اینجا ، داری از سمت CNN میری به سمت 4 راه ، اگه Space بزنی احتمال 99 درصد ماشینت سه چهار بار محکم دیوارو بغل میکنه! C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeStoR ارسال شده در January 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 در 3 ساعت قبل، Tommy گفته است: با سلام! حرفتون درسته و این باگ شدن ماشین خیلی وقته که وجود داره و کاریشم نمیشه کرد ظاهرا اکثر اوقات اگر موقع پیچ ها از Space استفاده نکنید این مشکل بوجود نمیاد! مخصوصا وقتی اینجا ، داری از سمت CNN میری به سمت 4 راه ، اگه Space بزنی احتمال 99 درصد ماشینت سه چهار بار محکم دیوارو بغل میکنه! نه من اصلا از space هم استفاده نمیکنم این جوری میشه و اون شیب ورود به چهارراه هم وقتی میای بالا سرعتت نزدیک 100باشه پرواز میکنه Ah, shit here we go again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 17, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 این مشکل به دلیل لگ هست و هیچ کاریش نمیشه کرد، راه حل Handling ماشین هست که به زودی در لانچر قرار میگیرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده