رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

موضوع: مشکل در نمایش صحیح فارسی در چت بازی

imHashem

ارسال‌های توصیه شده

سلام تیم پشتیبانی،

امیدوارم حالتون خوب باشه.

من در حال بازی در سرور شما هستم و متوجه شدم که هنگام تایپ مستقیم به زبان فارسی، حروف به شکل نامفهوم و علامت‌های سوالی (؟؟؟) نمایش داده می‌شه. با این حال، زمانی که متن فارسی رو از Notepad کپی و در چت بازی پیست می‌کنم، متن به درستی نمایش داده می‌شه.

این مشکل به نظر می‌رسه که به عدم پشتیبانی از انکدینگ UTF-8 در ورودی‌های کیبورد بازی مربوط باشه. برای من این مسئله خیلی محدود کننده است چون باید به صورت دستی متن رو کپی پیست کنم که این فرآیند ممکنه هنگام بازی به مشکلاتی منجر بشه.

به عنوان راه‌حل موقت، من از Notepad برای تایپ فارسی استفاده می‌کنم و سپس آن را در چت بازی پیست می‌کنم که جواب می‌دهد.

آیا ممکن است در آینده پشتیبانی از UTF-8 برای ورودی‌های کیبورد بازی اضافه شود؟ این تغییر می‌تواند مشکل را برای کاربران زیادی که از زبان‌های غیر از انگلیسی استفاده می‌کنند، حل کند.

ممنون از توجه شما و منتظر پاسخ شما هستم.

با تشکر،

[ imHashem ]

درود

شما میتوانید برای اینکه راحت تر به زبان فارسی چت کنید با زدن دکمه Win و . در کیبورد خود یک صفحه بالا میاد اونجا به زبان فارسی هرچی میخواید بنویسید سپس با Ctrl و C ان را کپی کنید با اینکار نیازی به Notepad نیست

(اگر نسخه کامپیوتر شما Windows 10 باشد)

edae13_24b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

shreder.png

edae13_24b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

Alone :))))

a03e26_25IMG-20250126-210652-581.jpg

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...