رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکل نصب لانچر

TrollFace

ارسال‌های توصیه شده

سلام و عرض ادب.

من با لانچر مشکل دارم و متاسفانه لانچر روی گوشیم نصب نمیشه مدل گوشیم Poco x6 Pro هست و فقط مشکل من نیست اکثرا این مشکلو دارن و کسی اهمیتی نمیده. وقتی لانچر رو نصب میکنم با این پیام (برنامه روی گوشی شما نصب نشد چون با تلفنتان سازگار نیست) رو به رو میشم،

تمامی راه های ممکن رو برای نصب لانچر انجام دادم ولی بازم لانچر نصب نشد. یه عده میگن رو اندروید 14 سازگار نیست و یه عده هم میگن بازی پردازنده های 64 بیتی رو پشتیبانی نمیکنه و باید بازی آپدیت بشه و هنوز دقیق معلوم نیست مشکل چیه بعد این همه مدت!

اگه راه کاری داره بگین انجام بدیم اگه باید آپدیت بدین بگید تا کی باید صبر کنیم.

باتشکر🙏🏼🌹

در ۱۴۰۳/۱۲/۳۰ در 14:23، TrollFace گفته است:

سلام و عرض ادب.

من با لانچر مشکل دارم و متاسفانه لانچر روی گوشیم نصب نمیشه مدل گوشیم Poco x6 Pro هست و فقط مشکل من نیست اکثرا این مشکلو دارن و کسی اهمیتی نمیده. وقتی لانچر رو نصب میکنم با این پیام (برنامه روی گوشی شما نصب نشد چون با تلفنتان سازگار نیست) رو به رو میشم،

تمامی راه های ممکن رو برای نصب لانچر انجام دادم ولی بازم لانچر نصب نشد. یه عده میگن رو اندروید 14 سازگار نیست و یه عده هم میگن بازی پردازنده های 64 بیتی رو پشتیبانی نمیکنه و باید بازی آپدیت بشه و هنوز دقیق معلوم نیست مشکل چیه بعد این همه مدت!

اگه راه کاری داره بگین انجام بدیم اگه باید آپدیت بدین بگید تا کی باید صبر کنیم.

باتشکر🙏🏼🌹

@Ali این موضوع واقعا آزار دهندست مشکل چیه؟

• مؤسس
16 ساعت قبل، TrollFace گفته است:

@Ali این موضوع واقعا آزار دهندست مشکل چیه؟

متأسفانه در برخی از گوشی های جدید پشتیبانی از برنامه های 32 بیت حذف شده، باید صبر کنید تا 64 بیت را آماده کنیم.

9 دقیقه قبل، Ali گفته است:

متأسفانه در برخی از گوشی های جدید پشتیبانی از برنامه های 32 بیت حذف شده، باید صبر کنید تا 64 بیت را آماده کنیم.

ممنون بابت پاسخگویی🙏🏼🌹

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...