Asef ارسال شده در شنبه در 17:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:05 2-کدوم فکشن رو بیشتر از همه دوست داری؟ 3-بهترین رفیقت کیه(داخل گیم)؟ 4-دوست داری داخل استف چی کاری بکنی؟ 5-از کی داخل بازی هستی؟ 6-دوست داری داخل چه فکشنی لیدر بشی؟ 7-ماشین هایی که دوست داری چیه(داخل گیم)؟ 8-با کدوم فکشن خاطره داری؟ 9-تو کدوم فکشن دوست داری بری؟ 10-اخلاقت بنظر خودت چطوره؟ 11-تاحالا کلن داشتی یا دوست داشتی داشته باشی؟ 12-گانریت چطوره؟ 13-تاحالا شده که بخوای از گیم بری چند بار؟ 14-به قوانین بازی مسلط هستی؟ 15-اولین فکشنی که رفتی چی بود؟ 16-اولین کلنی که داشتی چی بود؟ 17-تاحالا قصد کردی بری استف؟ 18-کدوم فکشنی که تست دادی از همه سخت تر بوده؟ 19-به کدوم رشته ورزشی علاقه داری(جز تکواندو)؟ امیدوارم همه سوال ها رو جواب بدی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XVAi ارسال شده در شنبه در 18:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:42 @Exit 1 نقل قول پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران My XVAi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در یکشنبه در 04:55 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:55 درود عزیزم 10 ساعت قبل، Asef گفته است: 2-کدوم فکشن رو بیشتر از همه دوست داری؟ Paramedic (سوال یک کو شیطون؟) 3-بهترین رفیقت کیه(داخل گیم)؟ • رفقا همشون بهترینن. 4-دوست داری داخل استف چی کاری بکنی؟ • کارهای بزرگ (اگر عمر و فرصتی باقی بمونه). 5-از کی داخل بازی هستی؟ • خیلی وقته. 6-دوست داری داخل چه فکشنی لیدر بشی؟ • فعلاً هیچجا. 7-ماشین هایی که دوست داری چیه(داخل گیم)؟ Lamborghini چون سرعت پایین حوصله سربر و وقتگیر شده واسم، اما Hustler هم دوست داشتنیه. 8-با کدوم فکشن خاطره داری؟ • با اونایی که خاطره ندارم رو بگم جواب کوتاه تر در میاد. 9-تو کدوم فکشن دوست داری بری؟ جایی نیست نرفته باشم یا بخوام برم و نشه. 10-اخلاقت بنظر خودت چطوره؟ • با هرکی مثل خودش. 11-تاحالا کلن داشتی یا دوست داشتی داشته باشی؟ داشتم و دارم. 12-گانریت چطوره؟ به اندازهای که نیازه. 13-تاحالا شده که بخوای از گیم بری چند بار؟ طی سال اخیر فکر کنم دو بار. 14-به قوانین بازی مسلط هستی؟ • قطعاً. 15-اولین فکشنی که رفتی چی بود؟ • یادم نمیاد. 16-اولین کلنی که داشتی چی بود؟ • همون که داشتم و دارم. 17-تاحالا قصد کردی بری استف؟ آره، زیاد در تیم و مخصوصاً تیم ادمینی بودم. 18-کدوم فکشنی که تست دادی از همه سخت تر بوده؟ • مگه سختن؟ 19-به کدوم رشته ورزشی علاقه داری(جز تکواندو)؟ • پرورش اندام (بدنسازی) و UFC (مبارزه در قفس). نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahshid ارسال شده در یکشنبه در 11:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:46 به به آقا پارسا @Exit 1. یه بیوگرافی بده. 2. حال دلت چطوره؟ 3. اهل کجایی؟ 4. غذای مورد علاقت؟ 5. در حال حاظر مشغول به چه کاری هستی؟ 6. چطوری با آرساکیا آشنا شدی؟ 7. بهترین رفیقت تو سرور؟ 8. خونه مورد علاقت تو سرور؟ 9. بهترین Biz/sBiz تو سرور؟ 10. اولین خونه ای که گرفتی کجا بود؟ 11. ماشین مورد علاقت توی واقعیت؟ 12. تو رابطه هستی؟ 13. تاحالا از بچهای سرور کیو دیدی؟ 14. من یا @Hardy؟ 15. بهترین فیلمی که دیدی چی بود؟ 16. بهترین رمانی که خوندی؟ 17. رشته تحصیلیت چیه؟ 18. اگه یه کشور رو بدن دستت چجوری ادارش میکنی؟ 19. هیتلر خودکشی کرد یا فرار؟ 20. آرزوت چیه؟ 21. طبق سوال قبلی میپرسم ازت: از کدوم فکشن خاطره نداری؟ 22. قبول داری هر شروعی یه پایانی داره؟ پایان حضورت در آرساکیا کی هست؟ 23. چه برنامه ای برای آیندت داری؟ 24. مشخصات سیستمت؟ مرسی که به سوالات جواب دادی. آرزوی موفقیت دارم برات. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل بچه ها سوال هارو از پارسا جون پرسیدن چیزی واسه ما نزاشتن که 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darioosh ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل ۱- سلام دختری؟ ۲- چرا در جواب سوال ۱ گفتی نه؟ نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ در 15:16، iMahshid گفته است: به به آقا پارسا @Exit بهبه درود 2. حال دلت چطوره؟ • تعریفی نداره. 3. اهل کجایی؟ • منظور اگر اینه متولد کجام؟ اصفهان. 4. غذای مورد علاقت؟ • قورمه سبزی. 7. بهترین رفیقت تو سرور؟ • همتون بهترینید. 9. بهترین Biz/sBiz تو سرور؟ • قطعاً پینتبال. 10. اولین خونه ای که گرفتی کجا بود؟ • زیاد بودن متأسفانه دقیق حضور ندارم الان. 13. تاحالا از بچهای سرور کیو دیدی؟ • رازه. 14. من یا @Hardy؟ • کلیک کن. 15. بهترین فیلمی که دیدی چی بود؟ • چه ژانری؟ 17. رشته تحصیلیت چیه؟ • کامپیوتر. 18. اگه یه کشور رو بدن دستت چجوری ادارش میکنی؟ • با لبخند. 19. هیتلر خودکشی کرد یا فرار؟ • با توجه به شخصیتش بعید میدونم فرار کرده با 24. مشخصات سیستمت؟ • دوتا هستن آخه، اما این یکی مختصر بخوام بگم Cpu i7 GPU 2gb ram 8gb. مرسی که به سوالات جواب دادی. آرزوی موفقیت دارم برات. • سپاس فراوان ازت مرسی، امیدوارم تو هم حال دلت خوب باشه همیشه. نکته: سوالاتی که پاسخ ندادم در قالب متن و پیام به نظرم سخت بود و یا نمیشد بهشون بپردازیم. ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط Exit 2 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) 16 ساعت قبل، Darioosh گفته است: ۱- سلام دختری؟ • درود، چک کردم نه. ۲- چرا در جواب سوال ۱ گفتی نه؟ • میخوای بیا تو هم چک کن ببینی چرا گفتم نه. (چه سوالیه آخه عزیزم) ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط Exit نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TANTO ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل سلام سلام جناب Parsa @Exit چند سوال بپرسیم؟ چند سالته هست؟ الان دقیقاً کجای زندگی میکنی؟ از کی تا الان داری بازی میکنی ؟ چرا همه بهت میگن گاد پارسا؟ یه سوال از اسکی رفتن بدت میاد؟ چرا از ادمینی خارج شدی ؟ چه آهنگهایی دوست داری باهاشون لب خونی میکنی؟ از من بدت میاد یا نه این سوال خیلی تو ذهنم بود چند تا اسکین گلدی داریم یکی از بچهها گفتش که غذای مورد نظرت چیه شما گفتید قورمه سبزی دومی مورد نظرتون چیه؟ چرا وال برای کلنتون نمیزنید با تشکر از.تمام سوالاتی که ازتون پرسیدم را جواب دادی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moltaafet ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل درود بر @Exit ۱. منو میشناسی؟ از کجا؟ ۲. افغانی یا ایرانی؟ ۳. زیر اب زنی خوبه برای مثال زیر اب زنی کلن؟ ۴. اهل کجایی؟ نقل قول : My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darioosh ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 3 ساعت قبل، Exit گفته است: داداش همرو پرسیدن دیگه چیزی نبود بخوام بگم نقل قول The Crazies TC 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moltaafet ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) 41 دقیقه قبل، Moltaafet گفته است: درود بر @Exit ۱. منو میشناسی؟ از کجا؟ ۲. افغانی یا ایرانی؟ ۳. زیر اب زنی خوبه برای مثال زیر اب زنی کلن؟ ۴. اهل کجایی؟ درود بر @Exit ۱. منو میشناسی؟ از کجا؟ ۲. افغانی یا ایرانی؟ ۳. زیر اب زنی خوبه برای مثال زیر اب زنی اکانت*؟ ۴. اهل کجایی؟ ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط Moltaafet نقل قول : My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.