Asef ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 _ اول خودت رو معرفی کن ( اسم ، سن و محل زندگی و...) 2_ سه تا از بهترین دوستات داخل سرور رو بگو. 3_توی گیم روی کی بیشتر از همه کراش داری؟ 4_ دوست داری با کیا بری بیرون؟ 5_من یا climb ؟؟ 6_از کدوم هلپر بدت میاد؟ 7_کدوم دخترو تو سرور دوست داری؟ 8_نظرت راجبه پروفایل من؟ 9_دوست داری لیدر کجا بشی؟ 10_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ 11_دشمنت تو سرور؟! 12_لیدری یا ادمینی؟ 13_نظرت در مورد من؟ 14_از چه ماشینی توی سرور خوشت میاد؟ 15_اونت مورد علاقت چیه و چرا؟ 16_توی سرور هدفت در آینده چیه؟ 17_فرد مشهور مورد علاقه ات کیه؟ 18_چه چیزی است که بدون آن هرگز نمی توانی زندگی کنی؟ 19_آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی چی بود؟ 20_آدم با جنبه ای هستی؟ . خب خب اینم از سوالات بنده!! دوستان عزیز میتوانید سوالات خود را مطرح کنید. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در دوشنبه در 21:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:22 سلام ایمان جان ۱. Master_Assassins یا Altair ؟ ۲. بهترین فکشن چیه؟ ۳. با کدوم ادمین رفیقی ؟ ۴. بهترین دختر سرور کیه ؟ ۵. روزه میگیری . ۶. میخای کدوم فکشن بری ؟ ۷. ساب لیدری کدوم دسته بهتره؟ ۸. با Master_Assassins چطور آشنا شدی ؟ ۹. الان بهتره یا قبلا که ساب لیدر بودی ؟ ۱۰. دلیل اخراج کردن تو از معلمی چی بود ؟ ۱۱. تاحالا کسی رو گیم آوردی؟ ۱۲. تا حالا با کسی رفیق شدی بعد ولت کنه ؟ ۱۳. دوست دختر داری ؟ ۱۴. منو میشناسی ؟ ۱۵. اولین بنت سره چی بود ؟ ۱۶. کدوم ادمین از همه بهتر و کدوم بد تر ؟ ۱۷. Jackmartson بهتره یا Master_Assassins? ۱۷. بچه کجایی ؟ ۱۸. بهترین رفیقات رو بگو [منم بگی ها] ؟ ۱۹. اگه بری دسته متوسط کدومشو میری ؟ تمام نقل قول 𝐌𝐲 𝐍𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/#findComment-700803 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Editor ارسال شده در دوشنبه در 21:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:57 1_اسم من چیه؟ 2_چن سالته؟ 3_عارف یا سامان؟ 4_دختر یا پسر؟ 5_اصالتا بچه کجایی؟ 6_از ۱ تا ۱۰۰ به جنبت چند میدی؟ 7_با اخلاق ترین و پایه ترین پلیر سرور از نظر تو؟ نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account :My Bro .Sorry, but this player has no brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/#findComment-700841 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در دوشنبه در 22:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:56 به به 1- نظرت در مورد این رنگ؟ 2- نظرت در مورد FP80 شدن چیه؟ 3- چه حسی داری تو تا 40 میتینگ اتند Siبودی من تا 50؟ 4- 2 تا از بهترین ماشینایی که دوست داری تو سرور رو بگو! 5- چرا هی هلپر میشی هی استعفا میدی؟ 6- اسمم شبیهته یا اسمت شبیهمه؟ 7- چقدر راب میری؟ بیز یا بانک؟ 8- 80k داری بهم قرض بدی؟ (ّFP 80 reference) 9- واکنشت و حست چی بود وقتی میتونستی بهترین Pc رو بخری رفتی PS5 خریدی؟ 10- گیم های مورد علاقت؟ 11- فیلم مورد علاقت؟ 12- نظرت در مورد عادت ماهانه ی حاج عارف؟ 13- بنظر شما کشور های سکولاریسم موفق ترند یا کمنیست؟ 14- صدای @AidenPearce یا دختران انیمه ای؟ 15- از ادمینای مشتیی که تو سرور دیدی چندتارو بگو! 16- مهم ترین فکشن سرور بنظرت؟ 17- چندتا بازی پیشنهاد بده واسه پلی دادن! 18- تا کی تو سرور هستی؟ 19- خوش غیرت ترین فرد سرور؟ 20- آقا این لامبو ما چی شد؟ نقل قول ,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔 .𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/#findComment-700889 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mentor ارسال شده در دوشنبه در 22:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:57 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 02:08، Asef گفته است: _ اول خودت رو معرفی کن ( اسم ، سن و محل زندگی و...) 2_ سه تا از بهترین دوستات داخل سرور رو بگو. 3_توی گیم روی کی بیشتر از همه کراش داری؟ 4_ دوست داری با کیا بری بیرون؟ 5_من یا climb ؟؟ 6_از کدوم هلپر بدت میاد؟ 7_کدوم دخترو تو سرور دوست داری؟ 8_نظرت راجبه پروفایل من؟ 9_دوست داری لیدر کجا بشی؟ 10_به چه چیزی خیلی علاقه داری؟ 11_دشمنت تو سرور؟! 12_لیدری یا ادمینی؟ 13_نظرت در مورد من؟ 14_از چه ماشینی توی سرور خوشت میاد؟ 15_اونت مورد علاقت چیه و چرا؟ 16_توی سرور هدفت در آینده چیه؟ 17_فرد مشهور مورد علاقه ات کیه؟ 18_چه چیزی است که بدون آن هرگز نمی توانی زندگی کنی؟ 19_آخرین کاری که برای اولین بار انجام دادی چی بود؟ 20_آدم با جنبه ای هستی؟ . خب خب اینم از سوالات بنده!! دوستان عزیز میتوانید سوالات خود را مطرح کنید. ایمان 21 اصفهان @MasterAssassins @Altair @JackMarstonn هیشکی Sadaf. بریم هرم امام رضا تو هیشکی Sadaf نه برا علاقه برا این که بریم هرم امام رضا عالی هیچ جا کار کردن و بازی نمیدونم هیچ کدوم دیگ پسر خوبی هستی Remington Race. همینجوری با این حال میکنم هیچ هیشکی خوانواده Fp80 اره 1 ساعت قبل، fered گفته است: سلام ایمان جان ۱. Master_Assassins یا Altair ؟ ۲. بهترین فکشن چیه؟ ۳. با کدوم ادمین رفیقی ؟ ۴. بهترین دختر سرور کیه ؟ ۵. روزه میگیری . ۶. میخای کدوم فکشن بری ؟ ۷. ساب لیدری کدوم دسته بهتره؟ ۸. با Master_Assassins چطور آشنا شدی ؟ ۹. الان بهتره یا قبلا که ساب لیدر بودی ؟ ۱۰. دلیل اخراج کردن تو از معلمی چی بود ؟ ۱۱. تاحالا کسی رو گیم آوردی؟ ۱۲. تا حالا با کسی رفیق شدی بعد ولت کنه ؟ ۱۳. دوست دختر داری ؟ ۱۴. منو میشناسی ؟ ۱۵. اولین بنت سره چی بود ؟ ۱۶. کدوم ادمین از همه بهتر و کدوم بد تر ؟ ۱۷. Jackmartson بهتره یا Master_Assassins? ۱۷. بچه کجایی ؟ ۱۸. بهترین رفیقات رو بگو [منم بگی ها] ؟ ۱۹. اگه بری دسته متوسط کدومشو میری ؟ تمام جفتشون ولی تو از زاویه عقب بچی دیگه ای قطعا School Instructors @Pokers Sadaf نه نمیدونم قطعا ملایم @MasterAssassins داداشمع نمیدونم والا دوست دختر یکی رد کردم نه تو گیم نه اره سجاد استاد سوال های عجیب فحاشی تو مکان عمومی بد که نمیدونم ولی بهترین @Pokers @Expert جفتشون عشق تهران ولی جای دیگ زندگی میکنم تو @MasterAssassins @Altair @JackMarstonn بالاس 1 نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 .ᴡᴇ ᴄᴀɴ'ᴛ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴡʜᴀᴛ'ꜱ ᴅᴏɴᴇ, ᴡᴇ ᴄᴀɴ ᴏɴʟʏ ᴍᴏᴠᴇ ᴏɴ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/#findComment-700890 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Altair ارسال شده در دوشنبه در 23:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:04 3 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است: 12- نظرت در مورد عادت ماهانه ی حاج عارف؟ خنده دار نیستی 5 دقیقه قبل، Mentor گفته است: @Altair دیگه نه 2 نقل قول :ME لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/#findComment-700894 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mentor ارسال شده در دوشنبه در 23:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:05 ۱ ساعت قبل، Editor گفته است: 1_اسم من چیه؟ 2_چن سالته؟ 3_عارف یا سامان؟ 4_دختر یا پسر؟ 5_اصالتا بچه کجایی؟ 6_از ۱ تا ۱۰۰ به جنبت چند میدی؟ 7_با اخلاق ترین و پایه ترین پلیر سرور از نظر تو؟ داش اسمت بم نگفتی راستیت ۲۱ جفتشون اطلاعی ندارم تهران ۹۵ @MasterAssassins @Altair @JackMarstonn 9 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است: به به 1- نظرت در مورد این رنگ؟ 2- نظرت در مورد FP80 شدن چیه؟ 3- چه حسی داری تو تا 40 میتینگ اتند Siبودی من تا 50؟ 4- 2 تا از بهترین ماشینایی که دوست داری تو سرور رو بگو! 5- چرا هی هلپر میشی هی استعفا میدی؟ 6- اسمم شبیهته یا اسمت شبیهمه؟ 7- چقدر راب میری؟ بیز یا بانک؟ 8- 80k داری بهم قرض بدی؟ (ّFP 80 reference) 9- واکنشت و حست چی بود وقتی میتونستی بهترین Pc رو بخری رفتی PS5 خریدی؟ 10- گیم های مورد علاقت؟ 11- فیلم مورد علاقت؟ 12- نظرت در مورد عادت ماهانه ی حاج عارف؟ 13- بنظر شما کشور های سکولاریسم موفق ترند یا کمنیست؟ 14- صدای @AidenPearce یا دختران انیمه ای؟ 15- از ادمینای مشتیی که تو سرور دیدی چندتارو بگو! 16- مهم ترین فکشن سرور بنظرت؟ 17- چندتا بازی پیشنهاد بده واسه پلی دادن! 18- تا کی تو سرور هستی؟ 19- خوش غیرت ترین فرد سرور؟ 20- آقا این لامبو ما چی شد؟ عالیه عالی بود فشار عصبی وارد شد(مثلا) احساس کافی نبودن Lamborghini Remington داش زدع به سرم اسمم شبیهته بیز هر شب ارع داش تا دلت بخواد الان کل زندگیم شده ۸۰ گاو بودم ایشالا یه سیستم هم اوکی میکنم با کمک fp80 قطعا red dead redemption 2 پنگوئن ۲ با بازیگری fp80 رشه میوفتم راستیت به نظرم fp80 و کمنیست قطعا @AidenPearce اونایی که واقعا عالی هستن @Pokers اونایی هم که شبیه مشتیا هستن AimBot - Mobin School Instructors و PD Red dead redemption 2 و قسمت های مختلف Assassins هرموقع شما ها باشید قطعا Saleh نشد تگش کنم ایدیش فرومش نمیدونم داش fp80 شدیم کارتون خواب شدیم ایشالا پنج سال دیگ 21 دقیقه قبل، Mentor گفته است: ایمان 21 اصفهان @MasterAssassins @Altair @JackMarstonn هیشکی Sadaf. بریم هرم امام رضا تو هیشکی Sadaf نه برا علاقه برا این که بریم هرم امام رضا عالی هیچ جا کار کردن و بازی نمیدونم هیچ کدوم دیگ پسر خوبی هستی Remington Race. همینجوری با این حال میکنم هیچ هیشکی خوانواده Fp80 اره جفتشون ولی تو از زاویه عقب بچی دیگه ای قطعا School Instructors @Pokers Sadaf نه نمیدونم قطعا ملایم @MasterAssassins داداشمع نمیدونم والا دوست دختر یکی رد کردم نه تو گیم نه اره سجاد استاد سوال های عجیب فحاشی تو مکان عمومی بد که نمیدونم ولی بهترین @Pokers @Expert جفتشون عشق تهران ولی جای دیگ زندگی میکنم تو @MasterAssassins @Altair @JackMarstonn بالاس حرم** نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 .ᴡᴇ ᴄᴀɴ'ᴛ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴡʜᴀᴛ'ꜱ ᴅᴏɴᴇ, ᴡᴇ ᴄᴀɴ ᴏɴʟʏ ᴍᴏᴠᴇ ᴏɴ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/62913-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-mentor_assassins/#findComment-700896 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.