OLYMPIA ارسال شده در جمعه در 11:21 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:21 خب دوستان سلام من ویندوزم ۷ هست و یه اسکرین ریکوردر میخوام که بهش بخوره به کسی که برام بفرسته 200ک میدم(جایزه) نقل قول :My account My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در جمعه در 13:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:47 گوگل رو برای همینکار گذاشتن دا، یکم سرچ کن نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
maziar1659 ارسال شده در جمعه در 14:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:19 Bandicam عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheArshiya ارسال شده در جمعه در 14:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:59 @OLYMPIA برنامه Ocam خوبه نقل قول My accounts: My brothers: My bloodys لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در جمعه در 20:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:40 6 ساعت قبل، MoSSaKeN گفته است: گوگل رو برای همینکار گذاشتن دا، یکم سرچ کن داداش میرم گوگل ولی اونجا هم یه چیز های دیگه میده 6 ساعت قبل، maziar1659 گفته است: Bandicam عالیه حتما فردا چک میکنم اگه خوب جایزه رو تقدیم میکنم 5 ساعت قبل، TheArshiya گفته است: @OLYMPIA برنامه Ocam خوبه حتما فردا چک میکنم اگه خوب جایزه رو تقدیم میکنم نقل قول :My account My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.