RaTe ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود، خدمته گرافیست های عزیز و دوستان سوال من اینه که چجوری رو اندروید Hud نصب کنیم؟ امکانش هست یه فیلم اموزشی بفرستید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Fail ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل والا دوستان آیکون های بازی جاشون پخشه، ولی مثلا مود های ماشین همشون میشه گفت یکجا هستن اما آیکون ها نه مثلا Fist یجاعه، آیکون های دیگه یجا دیگه.. بستگی داره که ما میخوایم چه چیزی رو تو بازی جایگزین کنیم که بررسی کنیم ببینم باید تو کدوم فایل، اونو بریزیم؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ijoker ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 32 دقیقه قبل، RaTe گفته است: درود، خدمته گرافیست های عزیز و دوستان سوال من اینه که چجوری رو اندروید Hud نصب کنیم؟ امکانش هست یه فیلم اموزشی بفرستید ممنون میشم. سلام من فقط میدونم که اچ یو دی بستگی داره به گوشیت حالا از @Fail بزرگوار از متخصصان نسخه اندروید می تونی کمک بگیری. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RaTe ارسال شده در 11 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل @Fail امیرجان به دادمان برس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RaTe ارسال شده در 6 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل کاش می شد یاد بگیریم حداقل این یبار رو Hud رو نصب کنیم.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Genius ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل Android<Data<ir.Arsacia.sa<File<Models فایل Hud تو تویه فولدر Models کپی کن موفق باشی. نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
RaTe
درود، خدمته گرافیست های عزیز و دوستان سوال من اینه که چجوری رو اندروید Hud نصب کنیم؟ امکانش هست یه فیلم اموزشی بفرستید ممنون میشم.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.