Gurdian ارسال شده در دوشنبه در 18:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:24 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام بنده لانچر رو که اجرا میکنم بعد سرور یافت نمیشه بعد چند دقیقه هم ارور میده میگه از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید اما مشکل از اینترنت هم نیست چون بعد از اینکه بازی رو بروزرسانی کردم اینطوری شد مشکل چیه واقعا؟ اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. ویرایش شده دوشنبه در 18:29 توسط Gurdian نقل قول لینک به دیدگاه
Weard ارسال شده در دوشنبه در 20:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:44 2 ساعت قبل، Gurdian گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام بنده لانچر رو که اجرا میکنم بعد سرور یافت نمیشه بعد چند دقیقه هم ارور میده میگه از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید اما مشکل از اینترنت هم نیست چون بعد از اینکه بازی رو بروزرسانی کردم اینطوری شد مشکل چیه واقعا؟ اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. با سلام و درود بنده هم همین مشکل رو داشتم و هر چقدر میتونید روی play کلیک کنید و بیشتر منتظر بمانید تا بازی بدون مشکل برای شما اجرا بشه با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه
Gurdian ارسال شده در دیروز در 02:19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:19 5 ساعت قبل، Weard گفته است: با سلام و درود بنده هم همین مشکل رو داشتم و هر چقدر میتونید روی play کلیک کنید و بیشتر منتظر بمانید تا بازی بدون مشکل برای شما اجرا بشه با تشکر. با سلام دوست عزیز تا وقتی سرور یافت نشده نمیتونی رو Play کلیک کنی و بعد از چند دقیقه انتظار با ارور مواجه میشم. نقل قول لینک به دیدگاه
Masdod ارسال شده در دیروز در 08:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:29 14 ساعت قبل، Gurdian گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام بنده لانچر رو که اجرا میکنم بعد سرور یافت نمیشه بعد چند دقیقه هم ارور میده میگه از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید اما مشکل از اینترنت هم نیست چون بعد از اینکه بازی رو بروزرسانی کردم اینطوری شد مشکل چیه واقعا؟ اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. با سلام. منم الان همین مشکلو دارم 14 ساعت قبل، Gurdian گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام بنده لانچر رو که اجرا میکنم بعد سرور یافت نمیشه بعد چند دقیقه هم ارور میده میگه از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید اما مشکل از اینترنت هم نیست چون بعد از اینکه بازی رو بروزرسانی کردم اینطوری شد مشکل چیه واقعا؟ اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. با سلام. من هم این مشکلو داشتم. الان این مشکلمو حل کردم. این فایل رو دانلود کن https://arsacia.ir/launch تو فایلی که ارساکیارو ریختی بریز مشکلن اوکی میشه. امیدوارم مشکلت حل شه. بدرود Me: Myfriends: 1 نقل قول Me: My brothers: لینک به دیدگاه
Gurdian ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 9 ساعت قبل، Masdod گفته است: با سلام. منم الان همین مشکلو دارم با سلام. من هم این مشکلو داشتم. الان این مشکلمو حل کردم. این فایل رو دانلود کن https://arsacia.ir/launch تو فایلی که ارساکیارو ریختی بریز مشکلن اوکی میشه. امیدوارم مشکلت حل شه. بدرود Me: Myfriends: سلام دوست عزیز این کاری که گفتی رو انجام دادم نشد متأسفانه نقل قول لینک به دیدگاه
Amyro ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۶ در 21:54، Gurdian گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام بنده لانچر رو که اجرا میکنم بعد سرور یافت نمیشه بعد چند دقیقه هم ارور میده میگه از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید اما مشکل از اینترنت هم نیست چون بعد از اینکه بازی رو بروزرسانی کردم اینطوری شد مشکل چیه واقعا؟ اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. سلام رو دورد عزیزم این مشکل اینترنت هست شما به من بگو با چی به PC وصل میشید که من بهتون بگم مشکل چیه نقل قول لینک به دیدگاه
NeverKiller ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 10 ساعت قبل، Gurdian گفته است: سلام دوست عزیز این کاری که گفتی رو انجام دادم نشد متأسفانه عزیز شما با Raksamp وارد سرور بشید مشکلی پیش نمیاد می میتونی لانچر رو روش نصب کنی اگه Raksamp داری بگو بهت بگم مشکل رو چگونه حل کنی فقط قبل از لود وی پی ان و زد ویروس فکر کنم بود اون رو خاموش کنید و امتحان کنید بدرودـ نقل قول لینک به دیدگاه
Deerawich ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۲/۶ در 21:54، Gurdian گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام بنده لانچر رو که اجرا میکنم بعد سرور یافت نمیشه بعد چند دقیقه هم ارور میده میگه از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید اما مشکل از اینترنت هم نیست چون بعد از اینکه بازی رو بروزرسانی کردم اینطوری شد مشکل چیه واقعا؟ اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. سلام و درود. عزیز بنده هم این مشکل رو داشتم و هر کاری میکردم نمیشد. راه حل چیه؟ راه حل اینه که باید بازی رو از تاپیک زیر دانلود و نصب کنیم: امیدوارم مشکلتون حل بشه. ویرایش شده 7 ساعت قبل توسط Deerawich نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.