Tommy ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل خوب @TheMojtaba به نظر من @ijokerعالی و همه طنز پردازان گرامی 1 1 نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 3 ساعت قبل، Tommy گفته است: خوب @TheMojtaba به نظر من @ijokerعالی و همه طنز پردازان گرامی سلام ممنونم، لطف داری. ولی من اونطوری که فکر میکنید نیستم یه ادمی هستم که واقعا سخت میخندم، نه اینکه بد اخلاق باشم، موضوع خنده دار کم میبینم دلیل عمده اینکه تو مطالب طنز زیر بیشتر مطالب مینویسم جالب نبود همینه. بعد همینجوری هم نمی تونم کسی رو بخوندونم باحال ترین جوک دنیا رو به من بدید بگید که تعریف کنمش، اینقدر بد می گم جوک رو که خنده نمیگیره! ولی در عوض در شوخی های لحظه ایی و بسته به اتفاقات دور و برم به خصوص که با رفیقام باشم، اره ادم شوخیم ولی طنز پرداز نه. دم شما گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.