ijoker ارسال شده در یکشنبه در 14:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:16 کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaKOS ارسال شده در یکشنبه در 18:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:03 نقل قول My acc: گَهی گریان گَهی خَندان،گَهی چون اَبر سَرگَر دان گَهی عاقِلتَر اَز عاقِل،گَهی نادانتَر اَز نادان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در یکشنبه در 18:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:54 هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedNinja ارسال شده در یکشنبه در 18:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:57 @SpoiLer @mohy نقل قول Me: بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو... :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در یکشنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:38 نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در یکشنبه در 23:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:04 زبان شیرین آذری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
manimrz ارسال شده در یکشنبه در 23:37 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:37 4 ساعت قبل، Bullet گفته است: هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن مشدی نقل قول ah shit, Here We Go Again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در دیروز در 03:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:37 هشکی هشطو هو هه؟ کاربافو ور سر چنگته! داداش اینارو معنی کن تا ببینیم زبان ترکی سخت تره یا لحجه کرمانی تنها زبان/لحجه که میتونی بدون صامت و فقط با مصوت حرف بزنی همین کرمانیه، مثال خواستی پذیرا باشیم نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoNiC ارسال شده در دیروز در 03:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:58 13 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه یاشا تورک ملتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در دیروز در 05:15 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:15 من خود حقیقتش مشهدیم اما زبان های دیگر رو هم خیلی دوست دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در دیروز در 06:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:32 نقل قول My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohy ارسال شده در دیروز در 08:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:30 نه بابا چه سختی ای تو ترکی سیب زمینی فقط ۴ تا معنی داره انگور ۵-۶ تا معنی مختلف داره بخوای ۱۰ کلمه ترکی یاد بگیری پیر میشی نقل قول ...Time, tell's the truth :My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در دیروز در 09:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:35 19 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه خیلی هم زبان قشنگیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در دیروز در 09:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:41 14 ساعت قبل، Bullet گفته است: هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن عشق منی نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در دیروز در 10:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:23 20 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه باید ترک بزرگ شی بفهمی چی میگن این پیام رو دوبار بخون چون من درباره ترکی حرف نمیزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در دیروز در 14:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:36 در ۱۴۰۳/۱۲/۵ در 17:46، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی سخته؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی اسونه اینا چه اسون میگن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه داش اصلاحش کردم اونی که اونجا نوشتی اشتباهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Weard ارسال شده در دیروز در 14:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:37 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در دیروز در 14:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:41 آخرش بد زدش نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirhussein ارسال شده در دیروز در 20:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:57 دوستان،ترکی کجاش سخته یه مثال دیگه:گار یعنی برف داش یعنی سنک حالا گارداش میشه داداش بههمین آسونی!!! من خودم ترکم بعضی از کلماتش رو نمیدونم شما کجای کارین؟!!! نقل قول 𝗔𝗺𝗶𝗿𝗵𝘂𝘀𝘀𝗲𝗶𝗻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheNaruto ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۵ در 17:46، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه جالب بود نقل قول لبو فروشا تو تابستون تعطیلن بستنی فروشا تو زمستون اما آدم فروشا هر دوازده ماه سال کارشونو میکنن تعطیلی ندارن My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در 13 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۵ در 22:24، Bullet گفته است: هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن اره هر زبونی یه سختی ایی داره مثلا تو گیلان تالشی خیلی سخته در ۱۴۰۳/۱۲/۶ در 07:07، AnuShirvan گفته است: هشکی هشطو هو هه؟ کاربافو ور سر چنگته! داداش اینارو معنی کن تا ببینیم زبان ترکی سخت تره یا لحجه کرمانی تنها زبان/لحجه که میتونی بدون صامت و فقط با مصوت حرف بزنی همین کرمانیه، مثال خواستی پذیرا باشیم سید نداشتیما!! در ۱۴۰۳/۱۲/۶ در 08:45، Gurdian گفته است: من خود حقیقتش مشهدیم اما زبان های دیگر رو هم خیلی دوست دارم من هم 23 ساعت قبل، mohy گفته است: نه بابا چه سختی ای تو ترکی سیب زمینی فقط ۴ تا معنی داره انگور ۵-۶ تا معنی مختلف داره بخوای ۱۰ کلمه ترکی یاد بگیری پیر میشی 22 ساعت قبل، Melia گفته است: خیلی هم زبان قشنگیه ما مگه گفتیم زشته؟ 21 ساعت قبل، iAdwin گفته است: باید ترک بزرگ شی بفهمی چی میگن این پیام رو دوبار بخون چون من درباره ترکی حرف نمیزنم ای وای! داداش من بد برداشت کردم! نگو منظورت همنیه 17 ساعت قبل، AMlRAlI گفته است: داش اصلاحش کردم اونی که اونجا نوشتی اشتباهه چی رو؟ 17 ساعت قبل، Bullet گفته است: آخرش بد زدش موافقم! 10 ساعت قبل، Amirhussein گفته است: دوستان،ترکی کجاش سخته یه مثال دیگه:گار یعنی برف داش یعنی سنک حالا گارداش میشه داداش بههمین آسونی!!! من خودم ترکم بعضی از کلماتش رو نمیدونم شما کجای کارین؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.