ijoker ارسال شده در دیروز در 14:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:16 کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaKOS ارسال شده در دیروز در 18:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:03 نقل قول My acc: گَهی گریان گَهی خَندان،گَهی چون اَبر سَرگَر دان گَهی عاقِلتَر اَز عاقِل،گَهی نادانتَر اَز نادان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در دیروز در 18:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:54 هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedNinja ارسال شده در دیروز در 18:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:57 @SpoiLer @mohy نقل قول Me: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در دیروز در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:38 نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در دیروز در 23:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 23:04 زبان شیرین آذری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
manimrz ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 4 ساعت قبل، Bullet گفته است: هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن مشدی نقل قول ah shit, Here We Go Again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل هشکی هشطو هو هه؟ کاربافو ور سر چنگته! داداش اینارو معنی کن تا ببینیم زبان ترکی سخت تره یا لحجه کرمانی تنها زبان/لحجه که میتونی بدون صامت و فقط با مصوت حرف بزنی همین کرمانیه، مثال خواستی پذیرا باشیم نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoNiC ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 13 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه یاشا تورک ملتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل من خود حقیقتش مشهدیم اما زبان های دیگر رو هم خیلی دوست دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل نقل قول My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohy ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل نه بابا چه سختی ای تو ترکی سیب زمینی فقط ۴ تا معنی داره انگور ۵-۶ تا معنی مختلف داره بخوای ۱۰ کلمه ترکی یاد بگیری پیر میشی نقل قول ...Time, tell's the truth :My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 19 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه خیلی هم زبان قشنگیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 14 ساعت قبل، Bullet گفته است: هنه زبون ها سخته من خودم به شدت میگم زبون لری سخت ترین زبان توی فارس های ایرانه. البته همه بجه عشقن کرج لر ترک کرد مشهدی همه جا عشقن عشق منی نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 20 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی اسونه؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی سخته اینا چی میگفتن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه باید ترک بزرگ شی بفهمی چی میگن این پیام رو دوبار بخون چون من درباره ترکی حرف نمیزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMlRAlI ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۵ در 17:46، ijoker گفته است: کی میگه زبان ترکی سخته؟؟ من خودم ترک نیستم ولی میدونم خیلی اسونه اینا چه اسون میگن؟ https://uploadkon.ir/uploads/a1ce23_25VID-20250222-210426-705.mp4 فقط اون مرده پشتیه داش اصلاحش کردم اونی که اونجا نوشتی اشتباهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Weard ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل آخرش بد زدش نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My Friend : My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirhussein ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل دوستان،ترکی کجاش سخته یه مثال دیگه:گار یعنی برف داش یعنی سنک حالا گارداش میشه داداش بههمین آسونی!!! من خودم ترکم بعضی از کلماتش رو نمیدونم شما کجای کارین؟!!! نقل قول 𝗔𝗺𝗶𝗿𝗵𝘂𝘀𝘀𝗲𝗶𝗻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.