ijoker ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل به نام خالق مرگ! همیشه خودمون یا کسانی رو دیدیم که به دنبال این بودن که رضایت بقیه رو جلب کنند من همیشه بنا به مسولیتی که داشتم، هم وجدانم و هم جایه دیگه، درمورد این موضوع با دوستانم و رفقام و اشنایام صحبت می کردم و در 99 درصد اوقات نمی تونستم این موضوع رو بفهمونم که اصلا کسی به ما فکر نمی کنه که ما بخواهیم از نظرش ناراحت باشیم و یا اصلا برامون مهم باشه! واقعا این یه حقیتا! من خودم به لطف و مرحمت خداوند، این ویژگی رو تونستم در خودم ایجاد کنم که نظر کسی برام مهم نباشه یه ویدیویی هم دیدم چند وقته پیش در 1 دقیقه تمام حرفام رو خلاصه می کنه. حتما ببینیدش و به چشم یک حرف فقط بهش توجه نکنید، ممنونم از همتون. کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadeShah ارسال شده در 4 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دقیقه قبل جالب بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.