karadayii ارسال شده در شنبه در 18:25 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:25 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود این باگ متنی به این صورت هستش که اگر شما بزنید مثلا Bademcall Karadayii بزنید مثلا آیدی یا اسمم خودتون میگه That player didn't used emergency services که میشه آن بازیکن از خدمات اورژانسی استفاده نکرد ولی باید بگه شما نمی توانید به خودتان وانتتد بدهید همین طوری اگر روی اعضای Cop هم این را بزنید همچین چیزی میگه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت نیاز ارسال میشه. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم نقل قول "It’s hard to beat a person who never gives up" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در شنبه در 20:35 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:35 (ویرایش شده) از نظر من که اکیه مثلا اگه من بزنم /Wa 1 RedDragon میزنه شما نمیتوانید به پلیس وانتد بدید و نمیزنه شما نمیتوانید به خودتون وانتد بدید. ویرایش شده شنبه در 20:35 توسط RedDragon نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در شنبه در 21:34 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:34 57 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: از نظر من که اکیه مثلا اگه من بزنم /Wa 1 RedDragon میزنه شما نمیتوانید به پلیس وانتد بدید و نمیزنه شما نمیتوانید به خودتون وانتد بدید. اولن نگا کسی که مثلا تو تلفن یا همون کال ۱۱۰ یک چیزی میگه ما باید با/ Bademcall وانتتد بدیم و من میگم Bademcall/ نه /Wa خوب اون که معلومه ولی اگر تو /Bademcall RedDragon یا هر عضوی از Cop بزنی این اررور رو میده نقل قول "It’s hard to beat a person who never gives up" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در دیروز در 03:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:14 درود. باگ نیست. زیرا پلیس ها نمیتوانن از call ۱۱۰ استفاده کنن و در نتیجه شما اصلا نمیتونید Bad emergency call داشته باشید که به خود یا بقیه پلیس ها وانتد بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل درود شما به عنوان یک پلیس نمیتوانید از دستور Call 110/ استفاده کنید به همین دلیل بنده فکر نمیکنم این مورد باگ محسوب شود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ پینوشت: این مورد باگ نیست. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.