Alonso ارسال شده در جمعه در 21:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:08 4 دقیقه قبل، PatrioT گفته است: لپتاپ دارم بعد میخوای با اندروید بیای؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در جمعه در 21:10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:10 هم اکنون، Alonso گفته است: بعد میخوای با اندروید بیای؟ بعضی موقع ها با اندروید میام بعضی موقع ها پیسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در جمعه در 21:24 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:24 13 دقیقه قبل، PatrioT گفته است: بعضی موقع ها با اندروید میام بعضی موقع ها پیسی خب اگه اینجوره گوشیتو عوض نکن نیاز نیست هزینه کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در جمعه در 21:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:33 پیشنهاد من نقل قول Myaccount I L O V E Y OU لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در جمعه در 21:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:35 در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 17:55، PatrioT گفته است: نهایت تا ۴۵ میلیون ولی پایین تر از ۳۰ باشه که عالی. لپ تاپت اگه قدیمیه بفروش بزار رو این پول یه سیستم درست درمون ببند منم دعا کن 1 نقل قول ".Kiss me hard before you go, Summertime Sadness" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در جمعه در 21:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:58 32 دقیقه قبل، Alonso گفته است: خب اگه اینجوره گوشیتو عوض نکن نیاز نیست هزینه کنی میخوام اف پی اس بالا بگیرم این گوشی ای که دارم اف پی اس پایین میده 24 دقیقه قبل، Nemking گفته است: پیشنهاد من عالی 23 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: لپ تاپت اگه قدیمیه بفروش بزار رو این پول یه سیستم درست درمون ببند منم دعا کن نه، انصافاً برای آرساکیا عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در جمعه در 22:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:40 41 دقیقه قبل، PatrioT گفته است: میخوام اف پی اس بالا بگیرم این گوشی ای که دارم اف پی اس پایین میده خب سعی کن با لپ تاپ بیای هزینه گوشی هم نکنی /: یا همونطور که پوریا میگه لپ تاپو ارتقا بده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در شنبه در 08:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:43 در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 17:00، PatrioT گفته است: درود، دوستان من میخوام یه گوشی جدید بخرم ولی نمیدونم چی باید بخرم که با لانچر اندروید سازگار باشه و اف پی اس بالایی بده (پایین تر از ۹۰ اف پی اس نده و حداکثر ۱۲۰ اف پی اس بده بیشتر هم که داد چه بهتر) اگه همچین گوشی ای دارید بهم معرفی کنید، درضمن بین Poco X6 Pro و Redmi Note 13 Pro 5G کدوم بهتره؟ لطفاً آگاهانه پاسخ بدید. داداش اگه میخای fps up خوبی بده سامسونگ ۲۳ الترا بگیر fps ثابت ۹۰ میده اگه fpslimit 120 هم بزاری 120 هم میشه ولی .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در شنبه در 09:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:05 من که گوشی ندارم کلا ور شکست شدم با خریدن یک عدد کامپیوتر نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinSiGma ارسال شده در شنبه در 10:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:51 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 11:00، amirdii گفته است: اگ میخوای برای گیم بخری اصلا نخر کی هزینه میکنه برای گیم گوشی میخره (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در شنبه در 11:07 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:07 2 ساعت قبل، AnatomY گفته است: داداش اگه میخای fps up خوبی بده سامسونگ ۲۳ الترا بگیر fps ثابت ۹۰ میده اگه fpslimit 120 هم بزاری 120 هم میشه ولی .. متأسفانه پولم اونقدر نیست 2 ساعت قبل، Bullet گفته است: من که گوشی ندارم کلا ور شکست شدم با خریدن یک عدد کامپیوتر درکت میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در شنبه در 12:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:04 (ویرایش شده) 57 دقیقه قبل، PatrioT گفته است: متأسفانه پولم اونقدر نیست درکت میکنم داداش زندگی سختی داره با دلار ۹۰ تومنی دیگه آدامس خرسی هم شده ۱۰ هزار تومن بابا ما اینا آدامس خرسی رو ۵۰۰ تومن کم یا ۱۰ تا تک تومنی می گرفتیم چرا اینقدر گرونی اخه خدا برسه به حال ما که نمیتونیم ی گوشی بخریم ویرایش شده شنبه در 12:04 توسط Bullet نقل قول My Account GhostBusters: My Account Multi Staffing: My leader clan: Staff Team My Friend : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در شنبه در 12:12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:12 7 دقیقه قبل، Bullet گفته است: داداش زندگی سختی داره با دلار ۹۰ تومنی دیگه آدامس خرسی هم شده ۱۰ هزار تومن بابا ما اینا آدامس خرسی رو ۵۰۰ تومن کم یا ۱۰ تا تک تومنی می گرفتیم چرا اینقدر گرونی اخه خدا برسه به حال ما که نمیتونیم ی گوشی بخریم واقعاً خیلی سخته گوشی هم میخوام بخرم باید قسطی پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در شنبه در 15:00 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:00 اگه اشتباه نکنم بهترین پردازنده خود این یا تو مایه های این برای آرساکیا باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mxidbsj ارسال شده در دیروز در 19:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:32 به نظرم این تاپیک رو زدی فقط پیام بدی امتیاز فروم بگیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ در 00:33، PatrioT گفته است: لپتاپ دارم باهاش اومدی بازی؟ اره داداش اف پی اس هم عالی میده نقل قول 𝓜𝓪𝓶𝓪𝓓 & 𝓝𝓪𝔃𝓲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در 11 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 15 ساعت قبل، mxidbsj گفته است: به نظرم این تاپیک رو زدی فقط پیام بدی امتیاز فروم بگیری حدس میزدم آخر یکی اینو میگه، ولی هر موقع گوشی رو گرفتم عکسش رو میفرستم که ثابت شه بخاطر امتیاز نبوده. 2 ساعت قبل، AlCheMy گفته است: اره داداش اف پی اس هم عالی میده داداش ممنون بخاطر راهنماییت قیمت خوبی هم داره ولی بین گوشیهایی که دوستان معرفی کردن موندم کدوم رو بخرم (چارهای ندارم بجز اینکه تاس بندازم ببینم کدوم شش میاد اونو بخرم) شایدم اگه قسطی جور شد اس ۲۳ اولترا بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل Galaxy A54 5G FPS 120 RAM 8 Hafeze Dakheli 128Gig . 256gig Graphic Full HD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عجب نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 17:00، PatrioT گفته است: درود، دوستان من میخوام یه گوشی جدید بخرم ولی نمیدونم چی باید بخرم که با لانچر اندروید سازگار باشه و اف پی اس بالایی بده (پایین تر از ۹۰ اف پی اس نده و حداکثر ۱۲۰ اف پی اس بده بیشتر هم که داد چه بهتر) اگه همچین گوشی ای دارید بهم معرفی کنید، درضمن بین Poco X6 Pro و Redmi Note 13 Pro 5G کدوم بهتره؟ لطفاً آگاهانه پاسخ بدید. لانچر رو poco x6 pro نمیاد نقل قول .𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 2 ساعت قبل، AliRezaART گفته است: Galaxy A54 5G FPS 120 RAM 8 Hafeze Dakheli 128Gig . 256gig Graphic Full HD داداش پک ویتنامش با هندش چه فرقی میکنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در 6 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 2 ساعت قبل، SladeWilson گفته است: لانچر رو poco x6 pro نمیاد خوب شد گفتی داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 17:00، PatrioT گفته است: درود، دوستان من میخوام یه گوشی جدید بخرم ولی نمیدونم چی باید بخرم که با لانچر اندروید سازگار باشه و اف پی اس بالایی بده (پایین تر از ۹۰ اف پی اس نده و حداکثر ۱۲۰ اف پی اس بده بیشتر هم که داد چه بهتر) اگه همچین گوشی ای دارید بهم معرفی کنید، درضمن بین Poco X6 Pro و Redmi Note 13 Pro 5G کدوم بهتره؟ لطفاً آگاهانه پاسخ بدید. Samsung galaxy 3 نقل قول کسی به ما شک داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Wandy گفته است: Samsung galaxy 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.