Nemking ارسال شده در دیروز در 08:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:19 تغییر فونت اصلی بازی مثل فونت پول، موبایل و ... (اسم یا فایل فونت): خفن باشه بسه - تغییر فونت چت بازی (اسم یا فایل فونت): خیر - تغییر Radardisc یا همان قاب نقشه کوچک روی صفحه (عکس یا توضیحات): بله - تغییر CrossHair یا همان Aim تیر اندازی (عکس یا توضیحات): یه چیز خوب باشه - تغییر Icon های مپ مثل باشگاه، Tuning و ... (عکس، فایل یا توضیحات): به سلیقه خودتون - تغییر Fist یا همان علامت مشت روی صفحه (عکس یا توضیحات - تغییر مپ بازی (عکس، فایل یا توضیحات): به سلیقه خودتون - تغییر Icon اسلحه های بازی که هنگام در دست داشتن اسلحه، جایگزین Fist میشود (عکس، فایل یا توضیحات): یه چیز باحال باشه - HUD به صورت شخصی؟ عدم دسترسی بقیه کاربران (بله/خیر): بله - توضیحات تکمیلی و درخواست تغییرات بیشتر (اختیاری): به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده HaftKhat ارسال شده در دیروز در 08:23 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:23 3 دقیقه قبل، Nemking گفته است: تغییر فونت اصلی بازی مثل فونت پول، موبایل و ... (اسم یا فایل فونت): خفن باشه بسه - تغییر فونت چت بازی (اسم یا فایل فونت): خیر - تغییر Radardisc یا همان قاب نقشه کوچک روی صفحه (عکس یا توضیحات): بله - تغییر CrossHair یا همان Aim تیر اندازی (عکس یا توضیحات): یه چیز خوب باشه - تغییر Icon های مپ مثل باشگاه، Tuning و ... (عکس، فایل یا توضیحات): به سلیقه خودتون - تغییر Fist یا همان علامت مشت روی صفحه (عکس یا توضیحات - تغییر مپ بازی (عکس، فایل یا توضیحات): به سلیقه خودتون - تغییر Icon اسلحه های بازی که هنگام در دست داشتن اسلحه، جایگزین Fist میشود (عکس، فایل یا توضیحات): یه چیز باحال باشه - HUD به صورت شخصی؟ عدم دسترسی بقیه کاربران (بله/خیر): بله - توضیحات تکمیلی و درخواست تغییرات بیشتر (اختیاری): با سلام و درود @Nemking HUD شما در PM ارسال خواهد شد. در صورت راضی بودن بسته شدن تاپیک را اعلام فرماید. با تشکر. 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در دیروز در 10:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:47 با تشکر از @HaftKhat بسته شود. به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeTa ارسال شده در دیروز در 11:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:26 37 دقیقه قبل، Nemking گفته است: با تشکر از @HaftKhat بسته شود. درود، تشکر از @HaftKhat بابت پاسخگویی؛ + تاپیک بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط HaftKhat،
0 واکنش
رفتن به پست