PatrioT ارسال شده در شنبه در 20:23 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:23 درود بر همه، دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که اون اف پی اسی که تو گیم توربو نشون میده تو بازی نمیگیرم و اف پی اس خیلی پایینتری میگیرم و دراپ اف پی اس لگ و اینجور مشکلات حتی اف پی اس لیمیت ۱۶۰ یا ۱۲۰ هم میزنم صفحه نمایش گوشیم هم ۱۲۰ هرتز هست نمیدونم چرا باید همچین مشکلی داشته باشم، لطفاً اگه کسی میتونه راهنمایی کنه من واقعاً به اف پی اس بالا نیاز دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در شنبه در 20:26 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:26 اصلا لانچر اندروید خیلی ناسازگاره با اکثر گوشی ها مهم نیست چقدر گوشیت قویه نقل قول .𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در شنبه در 20:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:43 17 دقیقه قبل، SladeWilson گفته است: اصلا لانچر اندروید خیلی ناسازگاره با اکثر گوشی ها مهم نیست چقدر گوشیت قویه + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در شنبه در 20:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:50 + نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در شنبه در 21:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:12 + نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoTxTeR ارسال شده در شنبه در 22:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:04 برای بعضی از مدل های گوشی ناسازگاره وگرنه فک کنم گوشی بنده از شما چند مدل پایینتر یا بالاتر باشه ولی بدون مشکل اف پی اس : https://uploadkon.ir/uploads/60b815_25Screenshot-2025-02-16-01-31-23-854-ir-arsacia-sa.jpg چندتا راهکار هایی که شاید به دردتون بخوره را در چت خصوصی توضیح میدم نقل قول ☠FreeSTyle☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanay ارسال شده در شنبه در 22:08 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:08 (ویرایش شده) مال همه اینطوریه چه قویی باشه چه ضعیف پایین میشه اف پی اس ویرایش شده شنبه در 22:08 توسط Sanay نقل قول اَگربآلوَپَریهَمبآشَد،دِگَرشُوقِپَروآزنیست️️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در شنبه در 22:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:31 25 دقیقه قبل، NoTxTeR گفته است: برای بعضی از مدل های گوشی ناسازگاره وگرنه فک کنم گوشی بنده از شما چند مدل پایینتر یا بالاتر باشه ولی بدون مشکل اف پی اس : https://uploadkon.ir/uploads/60b815_25Screenshot-2025-02-16-01-31-23-854-ir-arsacia-sa.jpg چندتا راهکار هایی که شاید به دردتون بخوره را در چت خصوصی توضیح میدم زحمت کشیدی تو خونه 120 اف پی اس گرفتی فقط کافیه رفرش ریت صفحه نمایشو بذاری 120 هرتز نقل قول .𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mentor ارسال شده در شنبه در 22:46 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:46 2 ساعت قبل، PatrioT گفته است: درود بر همه، دوستان من یه مشکلی که دارم اینه که اون اف پی اسی که تو گیم توربو نشون میده تو بازی نمیگیرم و اف پی اس خیلی پایینتری میگیرم و دراپ اف پی اس لگ و اینجور مشکلات حتی اف پی اس لیمیت ۱۶۰ یا ۱۲۰ هم میزنم صفحه نمایش گوشیم هم ۱۲۰ هرتز هست نمیدونم چرا باید همچین مشکلی داشته باشم، لطفاً اگه کسی میتونه راهنمایی کنه من واقعاً به اف پی اس بالا نیاز دارم. مشکل گوشیت نیست یا هرچی مشکل لانچره که همیشه بیشترم میشه پلیر هم زیاد شدع همین باعث میشه خراب شه 44 دقیقه قبل، NoTxTeR گفته است: برای بعضی از مدل های گوشی ناسازگاره وگرنه فک کنم گوشی بنده از شما چند مدل پایینتر یا بالاتر باشه ولی بدون مشکل اف پی اس : https://uploadkon.ir/uploads/60b815_25Screenshot-2025-02-16-01-31-23-854-ir-arsacia-sa.jpg چندتا راهکار هایی که شاید به دردتون بخوره را در چت خصوصی توضیح میدم داش تو خونه که من با نوکیا هم بیام اف پی اس خوب میگیرم نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 .ᴡᴇ ᴄᴀɴ'ᴛ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴡʜᴀᴛ'ꜱ ᴅᴏɴᴇ, ᴡᴇ ᴄᴀɴ ᴏɴʟʏ ᴍᴏᴠᴇ ᴏɴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoTxTeR ارسال شده در یکشنبه در 04:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:15 5 ساعت قبل، SladeWilson گفته است: خب اوکی فکر کنین من بالا ۶۰ نمیتونم اگه به گذاشتن ۱۲۰ هرتز بود که الان همه ۱۲۰ بودن! نقل قول ☠FreeSTyle☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در یکشنبه در 11:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:50 مشکل از سمت خود بازی و لانچره باید بهینه بشه ولی خوب هنوز درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در یکشنبه در 21:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:14 16 ساعت قبل، NoTxTeR گفته است: خب اوکی فکر کنین من بالا ۶۰ نمیتونم اگه به گذاشتن ۱۲۰ هرتز بود که الان همه ۱۲۰ بودن! خسته نباشی نقل قول .𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaTe ارسال شده در دوشنبه در 11:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:28 ایشالله که تو AG:Samp درست شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در دوشنبه در 14:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:32 3 ساعت قبل، RaTe گفته است: ایشالله که تو AG:Samp درست شه. داوش کلاینت اندرویید اومده ها نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.