Tommy ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 @Escobarدورود البته اگه جواب بدی خوب بریم سراغ سوالات. ____________________________________________ توجه! سوالات زیر 20 تا جواب داده نمی شود سوالات 18+ممنوع توهین نکنید ____________________________________________ 1-منو میشناسی به اسم .Maahdi.تو بازی: 2-چند سالت: 3-رل داری: 4-با من مشکل داری: 5-ماشین مورد علاقت: 6-مهربونی: 7-ادمین بودی چیکار میکردی: 8-چطوری با بازی آشنا شدی: 9-رفیق صمیمیت کیه تو بازی: 10-چند ساله تو بازی: نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Escobar ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 1-منو میشناسی به اسم .Maahdi.تو بازی: بله 2-چند سالت: 16 3-رل داری: نه 4-با من مشکل داری: اره. زیاد مزاحم میشی 5-ماشین مورد علاقت: Zr-350 اگه درست گفته باشم 6-مهربونی: بله 7-ادمین بودی چیکار میکردی: بهش فکر نکردم 8-چطوری با بازی آشنا شدی: یکی از همکلاسی هام بهم معرفیش کرد 9-رفیق صمیمیت کیه تو بازی: با همه رفیقم داداش. 10-چند ساله تو بازی: 2 نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در February 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 همش رو find هستم خودمم پار شدم نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.